Cure evo da vam se javim. Naravno da nisam uspjela u svom naumu da idem samo na pregled u petak, bez stresa i svega jer sam u petak prokrvarila pa sam u sub isla vaditi betu. Koja je bila samo 30. Odmah sam znala da nista od toga, ali znate ono, nada umire zadnja p se uvijek ko majmun nadas al znas da nista od toga 😌. Danas beta 28 i krvarenje se pojacava sto je nacelno i sobro da se sama sto prije skroz ocistim. Ok sam, isplakala sam se i prihvatila i idem dalje. I tako mi je ovo bio sok i nevjerica, da nakon dvije godine prirodno vidim prvi put plus. Ali sada osjecam da sam na pravome putu a ne da lutam u prazno i osjecam da cu uskoro doci do svoje bebice. Jer ako se taj plus pojavio nakon dvije godine i nesto se kuhalo onda ce se valjda uskoro i skuhat i to mi je dobar znak. Popratila sam Ribic Bravoo ne da se poduplala nego ono wauuu bravo!!!
Nikita ne znamo se od prije ali drzi se, i nadam se da ce tvojoj situaciji jos malo kraj, kao sto sama kazes.
Druge cer zao mi je na losim ishodima, ALI NEDAMO se i ajmo dalje.
U petak sam svejedno na pregledu da utvrdimo daljnji plan, ali mislim da cu se drzati sada par mjeseci prirodnog pokusavanja jer osjecam da bi koglo to biti to.. puse svima
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure,
kad najranije mogu vaditi betu? danas mi je 8dnt a vracene su dvije petodnevne blastice. 7 dnt mi je krenuo smeđi iscjedak koji je stao. Malo sam sluđena od osluškivanja i promatranja simptoma/promjena a trebala bi cekati slijedeci pon za betu po rasporedu.
JA 36, nema jajovoda, sve ostalo super
ON 40, normozoospermija
1. IVF 05/2021, 2 blastice, beta=3,8
2.ICSI 11/2021, 2 trodnevna, beta=0
3.ICSI 06/2022, 2 blastice, beta=0
4.IVF 10/2022, 1 blastica, beta= čekamo
Lita baš mi je žao da ipak biokemijska... Ali da, očito možete prirodno, ja bih isto dala prednost par mjeseci prirodnom pokušavaju da se tijelo ne fila hormonima bezveze...
Fruitcake betu možeš sutra vaditi već ako ti je sutra 9dnt blastice😊 a dns bi se i na testu trebalo vidjeti ako misliš piskiti. Sretno🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Darliv lh trakica 2 dana zaredom SKORO pozitivna, ona vidjela zuto tijelo na lo 18mm, a krvni nalazi kazu da nije bila O jos. Jako smo zbunjene. Nista nam se ne poklapa. Niti krv s uzvom, niti s trakicom. Stavila me na estradiol zbog loseg enda( nije se povecao u jednom danu) ali to znaci ako je O tek trebala biti da folikuli nece dalje rasti zbog njega i nece doci do O. Izgleda da nista do iduceg ciklusa. Jako me brine sta se samnom dogadja jer do sada je sve bilo dobro. Dali su ovo posljedice stimulacije, ili je O tek trebala nastupiti za 3,4,5 dana 😕 ... ne znam sto bih mislila.... ili je ovo anovulatorni ciklus. Otkud zuto tijelo? Otkud pozitivna lh? Ne znam...
Darlivlh trakica 2 dana zaredom SKORO pozitivna, ona vidjela zuto tijelo na lo 18mm, a krvni nalazi kazu da nije bila O jos. Jako smo zbunjene. Nista nam se ne poklapa. Niti krv s uzvom, niti s trakicom. Stavila me na estradiol zbog loseg enda( nije se povecao u jednom danu) ali to znaci ako je O tek trebala biti da folikuli nece dalje rasti zbog njega i nece doci do O. Izgleda da nista do iduceg ciklusa. Jako me brine sta se samnom dogadja jer do sada je sve bilo dobro. Dali su ovo posljedice stimulacije, ili je O tek trebala nastupiti za 3,4,5 dana 😕 … ne znam sto bih mislila…. ili je ovo anovulatorni ciklus. Otkud zuto tijelo? Otkud pozitivna lh? Ne znam…
Pa kad stimulacija bas razmrda organizam, meni je trebalo 5mj da se ciklus vrati priblizno na staro, a imala sam dosad skolske cikluse... Plan vam je odraditi jos koji uzv da pratis stanje?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lindsay ja sam imala situaciju pozitivne lh trakice i velika sluz, a folikul nikako da pukne. Stao i folikul i endo 3 dana se ništa nije dogodilo, sluz se skroz smanjila , folikul bio oko 18 mm. Na kraju krv pokazala da je bila O, i folikul prešao u cistu i endo se super zadebljao.
mislili su mi otkazati FET i nisu bili sigurni kad je O uopće bila, ali riskirali smo i evogac 🤰
Tako da nemoj još opisati!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Darliv 99 posto smo otpisale ciklus ali jos uzv u srijedu i to je to.
Matkiša sada i ako je trebala nastupiti O s desnog jajnika mozda malo kasnije, sada nece jer mi je uveden estrofem. 🤷♀️
A i kaze da ne treba ponavljati progesteron bio je danas samo 1.3 dakle ili kao pred ovulaciju ili ne znam 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Pozdrav cure
Ribic cestitam 😘😘
Lita zao mi je sto je biokemijska, drzi se 🙏❤
Ja danas doslovno cijeli dan pojila jednu jabuku i jedan jogurt...uzasno se osjecam.. docin sam jutros ustala isla sam povracat.... samo lezin nemam snage niti za pomaknit glavu... ako bude sve ok na uvz u srijedu, budem pitala da li mogu dobiti nesto za mucnine inace cu se srusit... ponestaje mi snage.. muz vice da jedem al nema sanse.. maloprije gledam njega kako jede i doslo mi da idem povratit sto i jesam... 😭🙏🍫
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji