Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2021. 10:41

RebekaB

Sanjich 👶

Nina92

Jutro cure, sretno svima danas 🤞😄
    Ribic super beta , ne mislit crno
    Mtb odmori se , svima nam treba odmor
    Malotele vidjela sam da mislis na mene ali nisam se stigla javit, drago mi je da si ti dobro, dečkić je jak i bude on izdrzao do termina
    Sanjich ❤️❤️

Evo tee, kakoooo siiii jel ima trbušćića 😘😘😘😘

Sanjich.. jesi ti u St? Kod koga ako se smije znati?

Hej jesam, ja sam ti bila kod dr Mršića u bolnici preko hzzo. Nakon 12tt me vodi moja ginekologica Luetić ali sam anomaly odlučila otići kod Žanićke 😂🥂

Ruska1986
    24. Svibanj 2021. 10:41

Sanjich 👶

Ruskaaa pa kad prije mjedec dana 🙄🙄🙄🙄😶😶😶❤️❤️

Da, nemos vjerovat kako vrijeme leti 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Dia85
    24. Svibanj 2021. 10:44

Ribic čestitam ti, nemoj više mjeriti temp, stvarno ništa ne treba značiti, sve za sada ide školski
    MTb
    Lorena čekamo s tobom:)
    Nikita uvijek rado vidim da si tu:) Nadam se da te od sada čekaju samo lijepe stvari..

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Lindsay
    24. Svibanj 2021. 10:51

darliv

Lindsay

darliv

Lindsay ja sam ipak danas bila, mene moja menga bas zafrkava ovaj mjesec, krenulo mi brljaviti u ponedjeljak na 20.dc i onda mi u petak ujutro kao pojacalo i odem se testirati, i do popodne mi stane, tako i u subotu isto samo ujutro mlaz i dalje nista, i danas odem i kaze mi da menga jos nije probila i da imam cistu, pa da dođem kad krene obilno, i sad evo opet pomalo curka i ne vjerujem da me ovako zeza 😟 drzim fige da ti se endo zadeblja 🤞🏻🤞🏻 kad ti je sljedeci uzv? Jesi bila bas kod doktorice?

Uh… bas te zaj***** … i bas je rano krenula zezati na 20 dc 🤯
    Bila sam danas bas kod nje, da, iza punkcija u 9.00 me primila. Ali nije radio BIS sustav tako da mi je nalaz morala rucno pisati, i nije mogla poslati uputnice za e2,p4, tsh i lh normalno nego smo sve na drz- ne daj na obecanja i tako. Sutra cu saznati vrijednosti, da li je bila ovulacija ili nije. Ili i mene tijelo zeza od posljedica stimulacije. Ona kaze vidi zuto tijelo 18 mm ali neka potvrdimo.
    Sutra sam kod nje iza 15 h ( dolazi u dezurstvo) i gledamo endo. Danas sam dobila estradiol i pojela sam ananasa i cikle pa cemo vidjeti. Ne znam zasto je tako tanak, nije mi se do sada dogadjalo, ali boze moj, za sve postoji prvi put 😀 i ovulacija lo na 18 mm folikul je za mene rano (13 dc ) i malo. Inace bide na 22-23 mm 17 dc.

Jos sutra cikla i ananas, i do poslijepodne je sve moguće, navijam 💪🏻 ja sam taman prije tebe onda bila, malo prije 9 sam izasla..i ista stvar s pisanjem nalaza 😁 s tim da sam se ja skoro raspekmezila jer je cijela zbrka ispala oko lijekova, kao nisam zvala kak su rekli, i da mogu na listu u 7.mj, ja ih uvjeravam da jesam, i kao ne, nema me, i na kraju kad mi je vec pocela nabrajati koje nalaze moram ponoviti za 7.mj skuzi da sam pisana u 4.mj za lijekove, i pita me kao da li su kod mene problem ovulacije, a meni takva knedla u grlu da sam jedva izustila da nisu 🤣 i oci pune suza naravno 🤣

Ohhhh, stres bezveze. Je li ti danas krenula m ?

• RebekaB
    24. Svibanj 2021. 10:52

Sanjich 👶

RebekaB

Sanjich 👶

Nina92

Malotele vidjela sam da mislis na mene ali nisam se stigla javit, drago mi je da si ti dobro, dečkić je jak i bude on izdrzao do termina
    Sanjich ❤️❤️

Hej jesam, ja sam ti bila kod dr Mršića u bolnici preko hzzo. Nakon 12tt me vodi moja ginekologica Luetić ali sam anomaly odlučila otići kod Žanićke 😂🥂

Ja sam bila sad kod Sparca jer mi putujemo iz Dubrovnika. A ako sad ne uspije opet mi je St najblize pa evo razmatram tu opciju preko hzzo-a ali ne znam kako to ide... opcija nam je i Cito. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

MaloTele
    24. Svibanj 2021. 10:57

Ribic woow betaaa, a ti vec otpisala bebicu,ovo je najbolje 😍😍 kad je uzv? 
    Manemoj muku mucim isto s cicama,narasle za 2broja i ako se po nicem ne vidi da sam trudna,vidi se po njima 😃 cak mi je i mm Reko da su ogromne 🤞🤞😃🤣 ja se vodim onom bolje da zulja nego da ljulja,ali u mom slučaju me i zuljaju i ljuljaju 😃
    Ruska mjesec dana 😍😍🥰 stvarno je proletilo, nadam se da uzivate🥰
    MTB odmori se, cekat cemo te kad se vratis 🥰 mozak na pasu,isprazni sve negativno i napravi mjesta za pozitivno jer to Ce te cekati poslije godisnjeg 😊
    Nina92 kako siii, jel narasao trbuscic, jel znas vec jel sig decko po tatinoj zelji? 🥰

Svima sretno danas, drzim fige za sto bolje rezultate 🤞🤞🤞😊😘

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

24. Svibanj 2021. 11:04

RebekaB

Sanjich 👶

RebekaB

Sanjich 👶

Nina92

Sanjich ❤️❤️

Ja sam bila sad kod Sparca jer mi putujemo iz Dubrovnika. A ako sad ne uspije opet mi je St najblize pa evo razmatram tu opciju preko hzzo-a ali ne znam kako to ide… opcija nam je i Cito.

Ako mislite uzeti npr 10 dana apartman onda da.. Ali ako mislite putovat na folikolumetrije to je bas tesko izvedivo jer u bolnici se čeka.. I nema nekog redosljeda doktora a ima ih 5 mpo i svi rade folikolumetrije u jednoj sobici.. Pa onda kako koji dodje krene.. Nema termina pa kako si ti dosla tad si na redu.. Ali tek kad rvoj odabrani doktor krene radit.. Izgubis sigurno 2 sata ujutro svaki put za pregled od 5minuta...

Sta se tice mene ja kad sam isla taman je bilo neko zatisje, tipa badnjak, nova godina ja sama tamo xD  mrsić je tada jos dolazio prvi prije 8 pa sam bila uvijek brzo gotova.. A vec u veljaci kad je bio dobitni fet je bila guzva i on je kasnio dosta i uvijek najvise pacjenata on ima pa najduze i cekas..

MISS
    24. Svibanj 2021. 11:06

Ribic super je beta,cestitam!! .
    Lorena sretno! 
    Mtb odmori se,zasluzila si 🥰
    Sretno svima! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• RebekaB
    24. Svibanj 2021. 11:22

Sanjich 👶

RebekaB

Sanjich 👶

RebekaB

Sanjich 👶

Nina92

Sanjich ❤️❤️

Ja sam bila sad kod Sparca jer mi putujemo iz Dubrovnika. A ako sad ne uspije opet mi je St najblize pa evo razmatram tu opciju preko hzzo-a ali ne znam kako to ide… opcija nam je i Cito.

Ako mislite uzeti npr 10 dana apartman onda da.. Ali ako mislite putovat na folikolumetrije to je bas tesko izvedivo jer u bolnici se čeka.. I nema nekog redosljeda doktora a ima ih 5 mpo i svi rade folikolumetrije u jednoj sobici.. Pa onda kako koji dodje krene.. Nema termina pa kako si ti dosla tad si na redu.. Ali tek kad rvoj odabrani doktor krene radit.. Izgubis sigurno 2 sata ujutro svaki put za pregled od 5minuta…

Sta se tice mene ja kad sam isla taman je bilo neko zatisje, tipa badnjak, nova godina ja sama tamo xD mrsić je tada jos dolazio prvi prije 8 pa sam bila uvijek brzo gotova.. A vec u veljaci kad je bio dobitni fet je bila guzva i on je kasnio dosta i uvijek najvise pacjenata on ima pa najduze i cekas..

Jel hzzo sve pokriva.. ljekove? Mi smo sad promislili ovu opciju Cita mozda cak i ostati ko Sparca ali nekako mislim da je dobro napraviti promjenu ako ne uspije.. ja sam low responder i najvise smo potrosili na ljekove koji su zapravo baceni u vjetar jer smo prekinuli ful stimulaciju i u drugom ciklusu krenuli sa femarom i na kraju dodali ono sto mi je ostalo iz prvog pokusaja. Ok. Nije skroz baceno ali znas sto mislim reci.. sigurna sam da bi mi iduci put trosak bio duplo manji pa bi onda dala sansu privatnoj pol.jos jednu.. ali evo jos cekamo ovaj rezultat pa cu lakse odluciti kasnije. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• *.Women_name.*
    24. Svibanj 2021. 11:35

Jutro cure, 
    Evo ja se javljam da sam se čula sa prof Ivanišević i doc Starcevicem, rekli su mi da Aspirin od 100 mg mogu piti do kraja trudnoće. Ona kaže da ga pak nisam smjela piti u prvih 12 tjedana, a do poroda taj od 100 mg mogu. E jbg sad 🙈 nek se ti doktori dogovore. Btw rekla mi je da mom doktoru na dušu kj mi je dao aspirin prvih 12 tjedana, da postoji i drugi oblici terapije. Ali neću se zamarati oko te rečenice, jer hrpa nas mpo trudnica ga koristi od transfera... Eto toliko 🤦🏻‍♀️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.