Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    24. Svibanj 2021. 10:03

Lorena3009 - da, to ne mora ništa biti. Sve ćeš ubrzo saznati, držim fige da je visoka beta🤞🤞
    ribic -  wooohooo🥳 odlična je😍😍😍 eto nek si se ti isplakala pa je ispalo na dobro, bolje nego obratno 😊
    IscekivanjeDobrihStvari - oke. Znači da se dobro razvijaju kad čekaju 5.dan 😊 nek bude što više blastica🤞🤞 iako bih ja poludila ne znajući koliko ih se oplodilo 😅
    Kača84 - sretno🥰 
    MTB apsolutno su zaslužila odmor. Uzmi si vremena koliko trebaš, dodi k sebi, obavi sve što trebaš i kad uhvatiš volje, javi nam se da znamo kako si ❤️ za listu ne brini, javit ćemo se same sve. 😊
    Tanja to znači da zasada imaš na lijevom jajniku 4 folikula, a na desnom ni jedan. Endometrij je oke, a koji ti je dan ciklusa? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    24. Svibanj 2021. 10:07

Curke, osjecaj da menga dolazi je sasvim normalan, i kad je trudnoca i kad nije.. Nemojte da vas to bedira. Ja sam bila uvjerena da cu dobit svaki tren, a umjesto menge mi doslo moje malo prase koje uoravo prdi kao mala 🐷🤭 ❤🥰 tako da, zbog psihe, ignorirajte taj simptom.. Isto kao i bolne grudi(ne trebaju bolit, mene nisu boljele pa sam bila trudna) i nemojte mjerit temperaturu i po tome nesto zakljucivat.. Normalno je i da se povisi i da padne... Treba nekako skreniti misli na nesto drugo! Znam da je lakse reci nego napraviti ali meni je pomoglo jer sam radila cijelo vrijeme pa nisam stigla previse mozgati i razmisljati. U svakom slucaju, od ❤ zelim svima da sto prije ostvarite svoj san i postanete mame ❤❤❤❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

24. Svibanj 2021. 10:10

Ja isto selim malo na otok kroz par dana do daljnjega, u pakiranju stvari sam. Muž ima puno starog go i dio ce raditi od doma. Sretno svima!!
    Sanjich bojim se da nigdje u splitu neces dobiti anomaly onakav kakav zamisljas i kakav dobiju one u zg, dobit ces petominutni pregled i to je to. Govorim iz svog iskustva i iniskustva prijateljica.

Matkiša 😎

Sanjich 👶

Matkiša 😎

Tweety88, Rina89, Tuma 💜💜 hvala cure 💜
    Sanjich čepići su Torecan, trebam ih staviti kad osjetim mučninu i oni bi trebali spriječiti povraćanje. Ali kao i sve u trudnoći ima svoje rizike, međutim kako često dehidriram rekli su da je to opasno za bebu zbog poremećaja elektrolita, pogotovo kalija, te da može biti opasno za bebino srce… Tako da se trudim barem svaki drugi dan uzeti i bude mi lakše, povratim max 3 x na dan 😂 što je super!
    A za nipt pojma nemam, mislila sam da hoću sad mislim da neću… Nisam još na čisto sa odlukom, a tu mi doktor ne može pomoći, iako nisu ništa ni pojasnili nego onako je samo spomenuo usput….
    Nikitta daaa, puno trudnica, ma sve mi dođemo na red za svoju sreću kad tad! 💜 A mučnine, pih, neće valjda još dugo 😎
    MTB posveti se sebi i napuni baterije, sretno 😘

Ajme kako meni tada nije nitko za to rekao.. Al dobro proslo je 🤷 DA meni je krv bila uzas imala sam i smanjen kalij na nalazu.. Ma jos malo i proci ce 🍀🍀🍀 za Nipt si kao i ja. Mislila sam se i na kraju nisam radila, nemogu bas rec da sam pozalila jer mirna sam nemam neke brige i razmisljanja, cekam taj anomaly jos 2 tjedna 🙏💝

Meni ni mpo ni moj gin nisu znali ništa o tome 🙄 to sam dobila kod nas u bolnici, čak mi nisu ni recept htjeli dati pa mi u bolnici ispisali neki privatni da mogu podići te čepiće... 
    I dobila u bolnici Kalinor tj šumeću tbl kalija da podignem brzo vrijednosti..
    Ne znam ni ja hoću požaliti za Nipt, ali nekako naivno mislim bit će sve ok :)
    Jesu tebi sada prošle mučnine? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nina92

Jutro cure, sretno svima danas 🤞😄
    Ribic super beta , ne mislit crno
    Mtb odmori se , svima nam treba odmor
    Malotele vidjela sam da mislis na mene ali nisam se stigla javit, drago mi je da si ti dobro, dečkić je jak i bude on izdrzao do termina
    Sanjich ❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

24. Svibanj 2021. 10:18

Matkiša 😎

I dobila u bolnici Kalinor tj šumeću tbl kalija da podignem brzo vrijednosti..
    Ne znam ni ja hoću požaliti za Nipt, ali nekako naivno mislim bit će sve ok :)
    Jesu tebi sada prošle mučnine?

Jesu, stvarno imam osjecaj kao da ih nisam imala. Znaci ipak se brzo zaboravi ma koliko su bile teske... Uspjela sam ostat normalna iza toga i super sam ponosna sto tih mj dana izmedju pregleda izdrzavam bez nekih misli i strahova.. Zadnja 3 dana mi dodje iscekivanje i uzbudjenje ali to je to 🙏

Mag.nolia

Ja isto selim malo na otok kroz par dana do daljnjega, u pakiranju stvari sam. Muž ima puno starog go i dio ce raditi od doma.Sretno svima!!
    Sanjich bojim se da nigdje u splitu neces dobiti anomaly onakav kakav zamisljas i kakav dobiju one u zg, dobit ces petominutni pregled i to je to. Govorim iz svog iskustva i iniskustva prijateljica.

Uživajte na otoku, nadam se da su ti mučnine malo rijeđe i slabije 🙏❤️ nisam uhvatila kojeg je spola tvoja bebica ili je tajna 😁🤔

24. Svibanj 2021. 10:20

Nina92

Malotele vidjela sam da mislis na mene ali nisam se stigla javit, drago mi je da si ti dobro, dečkić je jak i bude on izdrzao do termina
    Sanjich ❤️❤️

Evo tee, kakoooo siiii jel ima trbušćića 😘😘😘😘

petra30
    24. Svibanj 2021. 10:28

Jutro cure!🥰 Sretno svima danas!🥰
    Ribic beta je odlicna! Super!!!! 🥰🥰🥰🎉🎉🎉🎉
    Mtb odmori ❤️❤️❤️❤️ vrlim❤️...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• ribic
    24. Svibanj 2021. 10:32

Hvala curkeee ❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• RebekaB
    24. Svibanj 2021. 10:33

Sanjich 👶

Nina92

Sanjich ❤️❤️

Evo tee, kakoooo siiii jel ima trbušćića 😘😘😘😘

Sanjich.. jesi ti u St? Kod koga ako se smije znati? 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.