TejaBitno da se mrva primila! Al da, bas zeznuto..
Na kraju je eto samo jedan bitan 💗💗
Lucyinthesky hvala ti 💗🌺
TejaBitno da se mrva primila! Al da, bas zeznuto..
Na kraju je eto samo jedan bitan 💗💗
Lucyinthesky hvala ti 💗🌺
Prekrasne fotke... bas si zgodna trudnica 🥰🥰
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
ribic, sutra dupla porcija McD, nek i muž podnese svoju žrtvu.
Za ET svaka bolnica/klinika ima svoju filozofiju. Moji su bili oko 11/12 sati. Rekli su mi da ujutro stavim sama utriće. Nisu mi oni ništa stavljali poslije, nego sam ja stavila kad je bilo vrijeme (par sati kasnije). Rekli su mi da mi mjehur treba biti polupun. Ja sam normalno piškila i sve, ali sam zadnji put piškila doma, po putu i tamo sam pijuckala bocu od pola litre vode, i tamo nisam piškila. I to je bilo to. I poslije, svaka bolnica svoju standardiziranu terapiju. Meni je u prvoj to bilo samo utrići plus progesteron u injekcijama dodatno prvih 7 dana. Folnu sam mogla uzimati koju hoću, ja sam nastavila sa Novalacom. U drugoj je to bio čitav popis (Decaceptyl jednokratno, utrići, Duphaston, folacin umjesto Novalaca, andol - ali ja sam umjesto toga uzimala Clexane radi trombofilije, ...).
Što se tvoje terapije tiče, po mome su ti prerano dali štopericu. Za Gonal - ima smisla da su krenuli s njim, ne mogu znati kako ćeš ti reagirati na njega dok ne isprobaju - na žalost.
Beba4321, fora priča.
Miss_Ivy, ne vidi se razlika dan za danom, pogotovo na malim betama kakve imamo te prve dane, kasnije će se ljepše vidjeti. Zato je preporuka da radiš svaki drugi dan test.
anchy321, predivno!!! Ja nisam dobra kćer.
BugaDuga
razigrana, dok se pitaš je li menga, nije.
💔💔💔
Teja1408, ti znaš da si ti moj ponos i moja dika. Baš te lijepo vidjeti kroz trudnoću
SofiSofi, super da si spremna za dalje.
Marta82, sad je zovem najdražom prijateljicom, ali svejedno ne dolazi.
Nina89, puno vlakana. I ja sam svladala da jednostavno opušteno sjedim na školjci i strpljivo čekam da to samo krene, bez da ja sudjelujem. I inače imam gadne zatvore, tako da je ovo meni ravno hodanju po vodi - uspijevam samo u trudnoći biti tako smirena i opustiti taj dio tijela. Bila mi je bitna i rutina - jela sam jako redovno, da moja crijeva znaju očekivati kad će im što doći.
Ana26, da, drugačije je nakon gubitka, nama je beta samo početak muke. Ali, stvarno se gubitci jako rijetko ponavljaju, držmo fige da si ti u sretnoj većini.
💔💔💔
Teja divna si trudnica😍😍😍
Ruska1986 čovječe zeno ti si rodila prije 2 tj😱 tko bi rekao😍
Women_name dobro si ga naučila, ovog mog još treba izbrusit haha i meni se jako sviđa ime Tia.... Imam osjećaj da sve već imate ime osim mene😅🙈 ja ću očito rodit i još nećemo imati ime😅
Anchy baš lijepo od tebe, mama je sigurno presretna🥰
Ribic baš lijepo, izgleda kao da ste imali predivan dan😍 sretno sutra. Ja sam stavila utrice prije koliko se sjećam, a vodu počela tamo piti....
Dolly ja sam svojoj frendici davno rekla da će biti kuma mom ženskom djetetu, ali sad tijekom trudnoće joj to nisam spominjala, već čekam da rodim i onda sam mislila malenoj kupiti bodi na kojem piše hoćeš li biti moja kuma i nju tražiti da ju presvuce 😊 a krstitke sam mislila u 10.mj, tad će imati 4, 5 mj...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma ipak, da, ništa od žestice! 😂
Teja1408 trbuščić je 😍
Anchy lijepo iznenađenje za mamu!
BugaDuga divan tekst! ❤️
Dada hvala ti endo sis! Hehe, poslala bih joj, ali nije baš išla tako daleko i rekla da se to nikad neće dogodit nego i ako se dogodi da je velika mogućnost spontanih i nepravilnosti u razvoju djeteta. 😢 Te riječi mi je još teže probaviti. Pogotovo sada. Ali danas sam rekla da se veselim i neću razmišljati o tome. 😊
Ribic divan pogled! 😍
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Tuma ipak, da, ništa od žestice! 😂
Teja1408 trbuščić je 😍
Anchy lijepo iznenađenje za mamu!
BugaDuga divan tekst! ❤️
Dada hvala ti endo sis! Hehe, poslala bih joj, ali nije baš išla tako daleko i rekla da se to nikad neće dogodit nego i ako se dogodi da je velika mogućnost spontanih i nepravilnosti u razvoju djeteta. 😢 Te riječi mi je još teže probaviti. Pogotovo sada. Ali danas sam rekla da se veselim i neću razmišljati o tome. 😊
Ribic divan pogled! 😍
Ma daaaj Rina nemoj uopće razmišljati u tom smjeru. Vratila si divni bebu i primila se. Za svoju sigurnost napravi si Nifty cim budeš mogla da se smiriš malo. Ona se isto zalijeće sa zaključcima ,kako može znati što će se desiti i dali će se desiti.
Molim te ne troši svoje živce uopće oko toga i uživaj ,daj Bože da i dalje sve bude u redu 🥰🥰🥰🥰
endometrioza
Jutro cureee 😁 sretno svima danas 🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rina, Beba i Ana čestitam na crticama i navijam puno za vas🥳
Ruska prekrasna si
Ribic sretno danas, nek se mala čvrsto primi🤞
Drage sve mame lavice, nadam se da ste uživale jučer sa svojim najbližima, svima vama koje čekate postati mame želim što prije jednu bebu u zagrljaju❤
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Tuma, jos nemate ime? Ma to sad neces reci i onda ce biti neko tipa Bloom 🤭
Mi smo za curku ime imali jos prije vise od 5 godina, ali kako nije cura cim smo saznali spol vrlo brzo smo se dogovorili oko muskog imena. Mali je vec dobio i personaliziranu dekicu sa imenom a jos se nije rodio ☺️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji