Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    09. Svibanj 2021. 11:50

Tuma

Beba, Rina wow koje crte!!!! 🥰🥰 Nema žestica za vas ipak! 😂 Odlično su testovi 😍😍
    Beba tbetu možeš raditi bilo koji dan od 14dno….znači po blastice od 9dnt već može beta… Ja bih vadila u sri, pa ponavljala u petak na tvom mjestu 😊
    Ana26 vidi se!!! 🥰🥰 Odlično, sad nek samo tamni ❤️
    Miss Ivy ma to su ti premale razlike u samo 1 danu da bi se jasno vidjela promjena na testu. A i test kad se osuši malo promijeni boju, usporedi ih kasnije, ali najbolja razlika će se vidjeti od jučer i sutra 🥰
    Anksimoron 🍀🍀🥰Women_name kako lijepo od njega. 😍 Ja sam ovog svog morala podsjetiti da je majcin dan i da kupi nešto svojoj mami, sad je otišao, sumnjam da ću i ja nešto dobiti 😂
    Sanjich ja slike nisam mogla otvoriti, ali traperice ne nosim od 10.tt😅😅
    Majcin dan🥰 neka je sretan svim mamama, svim budućim mama a i svima koje se osjećaju kao mame, samo još nemaju svoje bebice. I naravno onima koje su svoje bebice izgubile, bilo tijekom trudnoće ili zbog bilo kakvih komplikacija. ❤️

Eee i moj prije 10ak godina nije se sjetio mame, onda sam ga svake godine podsjećala i eto sad se sjeti sam 🙈🙈 ali ovo me danas baš iznenadilo da 🥰
    Baš si preljepoo napisala ovo za majčin dan ❤️❤️❤️ prekrasno, baš tako! Od riječi do riječi... 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Svibanj 2021. 11:53

SofiSofi

Rina,Ana,Beba čestitam cure.

Meni krenulo krvarenje u četvrtak. U petak vadila krv i beta je 40 a TSH je uz terapiju pao na 1.82.
    Idem na pregled i dogovor u utorak.

Zanima me da li trebam piti tablete za štitnjaču i dalje ili prekinuti pa opet počet prije FET-a ?!

Ne smiješ stati sa terapijom, TSH će ti sad pasti, a onda početi rasti. Bez terapije će podivljati. Alebić je i endokrinac, bez njega ne prestaji. 

💔💔💔

Teja1408
    09. Svibanj 2021. 11:55

Cureeee, testici su divni 😍 ne moze bolje na danasnji dan 💗
    Ribic, super za tog jednog borca.. Drzim fige za dalje 🤞🏼
    Sretan Vam svima majcin dan. 💗 Sve smo mi mame, na ovaj ili onaj nacin.
    Evo ja vec dugo nisam nikakvu fotku zalijepila pa vam saljem svoj trbuh kako raste 🥰 i zelim da i svima vama tako raste 💗

09. Svibanj 2021. 12:04

Teja1408

Evo ja vec dugo nisam nikakvu fotku zalijepila pa vam saljem svoj trbuh kako raste 🥰 i zelim da i svima vama tako raste 💗

😍😍😍

Anči 💕

Nakon sto su prvi buket krivo dostavili 🤦🏽‍♀️ poslali su drugi..na kraju su prvi odnjeli u susjednu ulicu pa je mama dobila i taj..sad ima dva 😂😁 a ja sam presretna jer sam je uspijela iznenadit 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕

Teja1408

Divna si 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Teja1408
    09. Svibanj 2021. 12:06

anchy321

Nakon sto su prvi buket krivo dostavili 🤦🏽‍♀️ poslali su drugi..na kraju su prvi odnjeli u susjednu ulicu pa je mama dobila i taj..sad ima dva 😂😁 a ja sam presretna jer sam je uspijela iznenadit 😁

😍😍😍 Divno 

manemoj
    09. Svibanj 2021. 12:19

Teja1408

Prekrasno 🥰🥰🥰🥰
    Ali baš bas 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Hope0306
    09. Svibanj 2021. 12:47

Mariaa94

Book, zene radila sam one briseve cerviksa 5.5 i uglavnom rekli su mi da treba za nalaz cekati dva tjedna mesjutim danas sam isla bezveze na portal zdravlja i stigao nalaz, pise samo normalna flora. Jel to to? Ili jos trebam cekati ? 🤔

Pretpostavljam da je to samo BRIS CERVIKSA aerobno, to je samo jedan dio briseva, normlana flora znaci da je okej, al trebali bi ti doći i drugi nalazi od ureaplasme, mycoplasme i na klamidiju

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

Ruska1986
    09. Svibanj 2021. 12:52

anchy321

Svaka cast 🥰🥰🥰🥰

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.