Beba, Rina wow koje crte!!!! 🥰🥰 Nema žestica za vas ipak! 😂 Odlično su testovi 😍😍
Beba tbetu možeš raditi bilo koji dan od 14dno….znači po blastice od 9dnt već može beta… Ja bih vadila u sri, pa ponavljala u petak na tvom mjestu 😊
Ana26 vidi se!!! 🥰🥰 Odlično, sad nek samo tamni ❤️
Miss Ivy ma to su ti premale razlike u samo 1 danu da bi se jasno vidjela promjena na testu. A i test kad se osuši malo promijeni boju, usporedi ih kasnije, ali najbolja razlika će se vidjeti od jučer i sutra 🥰
Anksimoron 🍀🍀🥰Women_name kako lijepo od njega. 😍 Ja sam ovog svog morala podsjetiti da je majcin dan i da kupi nešto svojoj mami, sad je otišao, sumnjam da ću i ja nešto dobiti 😂
Sanjich ja slike nisam mogla otvoriti, ali traperice ne nosim od 10.tt😅😅
Majcin dan🥰 neka je sretan svim mamama, svim budućim mama a i svima koje se osjećaju kao mame, samo još nemaju svoje bebice. I naravno onima koje su svoje bebice izgubile, bilo tijekom trudnoće ili zbog bilo kakvih komplikacija. ❤️
Eee i moj prije 10ak godina nije se sjetio mame, onda sam ga svake godine podsjećala i eto sad se sjeti sam 🙈🙈 ali ovo me danas baš iznenadilo da 🥰
Baš si preljepoo napisala ovo za majčin dan ❤️❤️❤️ prekrasno, baš tako! Od riječi do riječi...
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Rina,Ana,Beba čestitam cure.
Meni krenulo krvarenje u četvrtak. U petak vadila krv i beta je 40 a TSH je uz terapiju pao na 1.82.
Idem na pregled i dogovor u utorak.
Zanima me da li trebam piti tablete za štitnjaču i dalje ili prekinuti pa opet počet prije FET-a ?!
Ne smiješ stati sa terapijom, TSH će ti sad pasti, a onda početi rasti. Bez terapije će podivljati. Alebić je i endokrinac, bez njega ne prestaji.
💔💔💔
Cureeee, testici su divni 😍 ne moze bolje na danasnji dan 💗
Ribic, super za tog jednog borca.. Drzim fige za dalje 🤞🏼
Sretan Vam svima majcin dan. 💗 Sve smo mi mame, na ovaj ili onaj nacin.
Evo ja vec dugo nisam nikakvu fotku zalijepila pa vam saljem svoj trbuh kako raste 🥰 i zelim da i svima vama tako raste 💗
Evo ja vec dugo nisam nikakvu fotku zalijepila pa vam saljem svoj trbuh kako raste 🥰 i zelim da i svima vama tako raste 💗
😍😍😍
Nakon sto su prvi buket krivo dostavili 🤦🏽♀️ poslali su drugi..na kraju su prvi odnjeli u susjednu ulicu pa je mama dobila i taj..sad ima dva 😂😁 a ja sam presretna jer sam je uspijela iznenadit 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Divna si 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nakon sto su prvi buket krivo dostavili 🤦🏽♀️ poslali su drugi..na kraju su prvi odnjeli u susjednu ulicu pa je mama dobila i taj..sad ima dva 😂😁 a ja sam presretna jer sam je uspijela iznenadit 😁
😍😍😍 Divno
Prekrasno 🥰🥰🥰🥰
Ali baš bas
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Book, zene radila sam one briseve cerviksa 5.5 i uglavnom rekli su mi da treba za nalaz cekati dva tjedna mesjutim danas sam isla bezveze na portal zdravlja i stigao nalaz, pise samo normalna flora. Jel to to? Ili jos trebam cekati ? 🤔
Pretpostavljam da je to samo BRIS CERVIKSA aerobno, to je samo jedan dio briseva, normlana flora znaci da je okej, al trebali bi ti doći i drugi nalazi od ureaplasme, mycoplasme i na klamidiju
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Svaka cast 🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji