Doria koliko ih imaš ukupno? Meni su se svako malo pojavljivali novi. Prvi uzv sam imala samo 3 folikula. Da bih na kraju dobila 9 jajnih stanica.
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pmak, Woman_name uživajte u druženju s bebicama!❤️
Mari2020 sretno na transferu i uživaj u 🍟
Miss da, polako se približavam terminu🤞🥰
Munja žao mi je radi testa. Jesi vraćala blasticu ili? Daj stvarno napravi potpis pa da znamo, ovako nam te je teško pratiti. Imaš na prvoj stranici upute....
Ruska1986 preeemedena je! 🥰🥰 Baš si ljepoticu rodila🥰
Ja sam dns bila na brisu za streptokok i napeavila mi je i uzv. Bila bih sretnija da nije. Beba je dobila samo 200 g u 2,5 tjedna, ima 2050g. Sad kasni 3 tj po uzv trbuha.... Glava i nogica su oke, al trbuscic je maleni i to još više kasni nego do sad.... Ugl ja sam sva u brizi i sad ne mogu dočekati utorak u pregled u bolnici da vidim kaj će reći....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dobro jutro, tetke! Docekalo me milion stranica pa sam uspjela zapamtit jednu super betu 😎 cestitam, Matkisa! 🥳🥳🥳🥳 Mi smo super! Kate samo jede, sere i spava(po noci, naravno, najmanje spava 🥴🥴🥴) jede kao malo prase i drugi dan izlaska iz bolnice se vagala i dobila 100 grama 🤭🤭🤭 Ljubi ju majka! Ja dojim, mlijeka hrpa i izgledam kao prava 🐄 muzara 🤭🤭 Jucer sam prvi put sredjivala Kati pupak i, blago receno, dozivjela mali zivcani slom 🤭🤭🤭 Sve u svemu, super smo se snasle…
https://ibb.co/Vt5c6Bg
Zelimo svima uspjeha i srece, u kojoj god fazi nase tetke bile ❤❤
Ajme male divoticeeee 😍😍😍😍😍 Drago mi je da ste dobro, uživajte! 💕🌸💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tuma koma mi je jedino to cekanje,dodi u bolnicu pa cekaj,pa ajde se upisi pa cekaj, pa dok se oni izdogovsraju di ce i sta ce,oni to jos nisu vidjeli, kako ce me imat pod nadzorom ako mi nista nisu dali da pijem, to mi je koma,nije prob ostat u bolnici, boze moj ako moram moram, samo me ljuti to lezi i cekaj a nista se ne dogada xD ugl nadam se da ce proc uskoro, barem se smanjit malo, kako je curka?
Ruska divna je curka, kako oporavak od carskog? Cini mi se da ste se brzo usemile 🥰
Miss ajme ispod 100dana vec 😱😱 a sjecam se kad smo skupa testice piskile 😂 drago mi je da ti je bolje, cinis se dosta zivahnije 🥰
Lucyinthesky drzimo fige za malene borce, nadam se da ti nece ni trebat smrzlici 😘
Mare0208 hvala,probat cu kad izadem iz bolnice,ovdje se ipak nadam nekako da Ce mi dat tablete sto prije s obzirom na dijagnozu 🤞 kod mene je u pitanju kolestaza, nije obican svrbez al ne skodi probat 🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Doria koliko ih imaš ukupno? Meni su se svako malo pojavljivali novi. Prvi uzv sam imala samo 3 folikula. Da bih na kraju dobila 9 jajnih stanica.
Prije stimulacije 8, u utorak je spomenula 7, danas nije nista htjela rec osim da je jedan od 18 a drugi prestali rast, majusni su al isto idu van i nadamo se da ce narasti sto vise. Pitala sam za broj i endo al sam dobila skrte diplomatske odgovore 😒
👱♀️ 40g , neprohodni jajovodi👨🦱 49 g , savršen
1️⃣. Prirodni IVF/ET , 04/2021 ❌
2️⃣ IVF/ICSI stimulirani,04/2021❌
3️⃣prirodni ICSI,05/2021 ❌
4️⃣stimIVF,05/2022nema ❄, ET 2× 3dnevni
8DNT +, 11DNT beta 69, 13DNT 142.1
UZV 20.6. Imamo Mrvicu 8.7. ❤ 15.7. 21mm
29.7. Imamo 4cm ❤️
12/2023 Lucijan ima 10 mjeseci 💙
Pmak, Woman_nameuživajte u druženju s bebicama!❤️
Mari2020sretno na transferu i uživaj u 🍟
Munja žao mi je radi testa. Jesi vraćala blasticu ili? Daj stvarno napravi potpis pa da znamo, ovako nam te je teško pratiti. Imaš na prvoj stranici upute….
Ja sam dns bila na brisu za streptokok i napeavila mi je i uzv. Bila bih sretnija da nije. Beba je dobila samo 200 g u 2,5 tjedna, ima 2050g. Sad kasni 3 tj po uzv trbuha…. Glava i nogica su oke, al trbuscic je maleni i to još više kasni nego do sad…. Ugl ja sam sva u brizi i sad ne mogu dočekati utorak u pregled u bolnici da vidim kaj će reći….
Draga Tuma, upravo govorim tvoj slucaj kolegici, kaze, njen je sin kasnio i po trbuhu i po bedrenoj kosti cijeli drugi dio trudnoce i bilo je sve ok. Mali je zdrav ima 4 godine. Zelim ti brdo snage i zdravog razuma ❤
Munja žao mi je radi testa. Jesi vraćala blasticu ili? Daj stvarno napravi potpis pa da znamo, ovako nam te je teško pratiti. Imaš na prvoj stranici upute….
Ja sam dns bila na brisu za streptokok i napeavila mi je i uzv. Bila bih sretnija da nije. Beba je dobila samo 200 g u 2,5 tjedna, ima 2050g. Sad kasni 3 tj po uzv trbuha…. Glava i nogica su oke, al trbuscic je maleni i to još više kasni nego do sad…. Ugl ja sam sva u brizi i sad ne mogu dočekati utorak u pregled u bolnici da vidim kaj će reći….
Evo nesto sam postiskala 😄
Vracali mi 2 komada. I to super kvalitete i same su se oplodile jer je muzu spermiogram bio super.... i eto.
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Draga Tuma, upravo govorim tvoj slucaj kolegici, kaze, njen je sin kasnio i po trbuhu i po bedrenoj kosti cijeli drugi dio trudnoce i bilo je sve ok. Mali je zdrav ima 4 godine. Zelim ti brdo snage i zdravog razuma ❤
Hvala ti❤️ ma samo čekam taj utorak da obave protoke i kompletan detaljan pregled, ovaj me samo zabrinuo....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure samo da mahnem I pozdravim sve borilice..❤
Nisam vas pratila ali osjecam da dugujem info o sebi.
Jucer sam imala transfer,vracene su dvije blastice..
Beta ie 10.5🤗
Svim curama puno srece u svemu sto ih ceka...❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
I tako kariogram JOŠ nije gotov 😑😡😡
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji