Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iris_iris
    28. Travanj 2021. 09:16

Matkiša 😎

iris_iris

Matkiša 😎

Sretno danas cure 🥰🥳Iris_iris ja sam imala utrog 3x2, andol, decortin 1x1 i mislim estrofem 1x1…. Zapravo kao i za svaki postupak….
    Tiki 🥰🥰 držite se!

😭😭 ne kužim.. ja sam hodajuci baksuz

Kad ti je bio postupak? Možda da se javiš svom mpo? Jesu ti vadili možda E2 i P4?

U ponedjeljak popodne. Trebao biti zadnji pregled prije stoperice, al skuzili da su puknuli folikuli pa napravljena brza inseminacija. Tako da nisam nista vadila, nisu mi ni preporucili da idem provjeravat, nego samo da cekam mengu, ako ne dodje, onda test, beta... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    28. Travanj 2021. 09:17

Mpo mi radi od 12, a soc gin mi vec mj dana ima raznorazne zamjene.. 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

Tuma
    28. Travanj 2021. 09:18

Jutro cure 🥰
    AuroraB ❤️
    Anitram1982 i Rina89 sretno na fetu i transferu i uživajte u 🍟🥰
    ŠMattan- neka bude velika i dupla! 🥰🥰 
    Tiki vjerujem da ti je ovo najgori i najteži period. Leži samo, odmaraj, probaj se okupirati knjigom, Netflixo, tv, obitelji, prijateljima... I onda se polako možeš početi opustati kroz koji tjedan. Sve ide kako treba zasad i ova trudnoća će biti do termina iznesena ❤️
    Iris ja bih koristila utrice jer ne mogu odmoc, ali kod inseminacije nisu obvezni jer se stvara žuto tijelo koje proizvodi progesteron i ne "propada" kao kod punkcija, ako se ne varam.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    28. Travanj 2021. 09:19

Rina89

Hvala vam cure!
    Evo ja bila na transferu. Vraćena mi jedna super blastica jer je ona jedina ostala.
    Od hrpetine stanica ostade samo jedna. 😞 Bila sam baš u šoku jer sam uvijek barem 2 embrijića imala, ali eto. Nikad se ne zna. Prvi put sam dobila i mišljenje o mojim stanicama. Kažu da je do njih vjerojatno zbog mog niskog IBM-a, jer nema drugog objašnjenja uz odličan spermio. 😢 A stvarno sam pokušavala tu težinu podić, ali ne ide i ne ide. 😢
    Uzdam se u moju blastičicu ❤️.

Žao mi je što nema pingvinica ali jedna je dovoljna! Sretno ❤️ jesi možda pokušala tražiti neke preparate da dobivas na težini? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Matkiša 😎
    28. Travanj 2021. 09:20

Iris_iris sry sad sam se sjetila... I meni je tako na PRVOM IUI isto puknuo folikul prije postupka, ali svu sam terapiju imala poslije..
    Sunny obično mi oko 11 stigne na mail 😉

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tuma
    28. Travanj 2021. 09:21

Rina89

Hvala vam cure!
    Evo ja bila na transferu. Vraćena mi jedna super blastica jer je ona jedina ostala.
    Od hrpetine stanica ostade samo jedna. 😞 Bila sam baš u šoku jer sam uvijek barem 2 embrijića imala, ali eto. Nikad se ne zna. Prvi put sam dobila i mišljenje o mojim stanicama. Kažu da je do njih vjerojatno zbog mog niskog IBM-a, jer nema drugog objašnjenja uz odličan spermio. 😢 A stvarno sam pokušavala tu težinu podić, ali ne ide i ne ide. 😢

Vjerujem da je teško kad od 17 stanica imaš 1 blasticu.... ALI  ta jedna je dovoljna i bit će dovoljna!! 🥰 Navijamo za nju svim srcem i ima da za 8,5 mj bude u maminim rukama ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

iris_iris
    28. Travanj 2021. 09:22

Tuma

Jutro cure 🥰AuroraB ❤️Anitram1982i Rina89 sretno na fetu i transferu i uživajte u 🍟🥰
    ŠMattan- neka bude velika i dupla! 🥰🥰
    Tiki vjerujem da ti je ovo najgori i najteži period. Leži samo, odmaraj, probaj se okupirati knjigom, Netflixo, tv, obitelji, prijateljima… I onda se polako možeš početi opustati kroz koji tjedan. Sve ide kako treba zasad i ova trudnoća će biti do termina iznesena ❤️
    Iris ja bih koristila utrice jer ne mogu odmoc, ali kod inseminacije nisu obvezni jer se stvara žuto tijelo koje proizvodi progesteron i ne "propada" kao kod punkcija, ako se ne varam….

Pa mislila sam sad odjurit doma po utrice i stavit na svoju ruku, pa ih zvat u 12.. mislim si sad da izvadim e2 i p4 da znam kakva je situacija..

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

Matkiša 😎
    28. Travanj 2021. 09:22

Iris_iris a da iskoristiš tu zamjenu i malo smuljaš i kažeš da su ti preporučili i da si već koristila? Ja sam znala tako provodit svoje zamisli nekada 🙈🙈🙈🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

iris_iris
    28. Travanj 2021. 09:23

Hvala svima na savjetima 💕💕💕

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

Sunny_🐣
    28. Travanj 2021. 09:24

Rina89

Hvala vam cure!

drži se i nek se ta jedna primi i ne pušta ❤️❤️❤️
    a koliko ti je BMI? da li uzimaš neke suplemente za poboljšanje JS?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.