Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea_0501
    27. Travanj 2021. 13:03

Cure koje su iz Splita, znate li gdje se radi  kariogram i Y mikrodelecije? U kojoj bolnici? 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

• Luna55
    27. Travanj 2021. 13:03

Drage moje,danas opet bila kod ginekologa..vadio je betu i javit ce rezultate popodne..na uzv opet nista nije vidio..kaze da je ponekad moguce ako se radi o viseplodnoj trudnoci da beta sporo raste..ali misli da se u mom slucaju najvjerojatnije radi o spontanom pobacaju..rekao je da odmah prestanem uzimat utrogestan pa uz malo srece cu dobiti opet mengu..a ako ne onda je moguce da pomocu lijekova dobijem ili d cekam da se tijelo samo ocisti,a to moze potrajati..nema veze,spremna sam na sve,samo da ovo vec jednom zavrsi pa da krenemo u nove pobjede..jer u zadnje vrijeme nisam sposobna za nista,nemoc,umor,pospanost,razdrazljivost i sve ostalo..zna li neka od vas dali utrogestan stvarnu sprjecava mengu ako se radi o spontanom??sorry na ovakom dugom postu..ali lakse mi je kad se nekim podijelim..😊

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

iris_iris
    27. Travanj 2021. 13:16

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

razigrana, a pomfri?

nika0302, tako treba!!!

iris_iris, jako mi je čudno da su ti popucali sa orgalutranom? Da, male su šanse uz takve nalaze. Opet, veće nego seksom, tako da navijamo… Beta 9.5.?

Pa da, uveden je Orgalutran u petak kao da ne popucaju.. i popucali.. kao zna se dogodit, netko ima brzi metabolizam bla bla.. mislim, sad kad razmisljam, oni su u petak bili 14 mm, znaci nedjelja 16 mm i tad bi vec mogla stoperica.. al opet me vikend sje* i u pon nema vise mrvica.. srecom, suprugu je bolji nalaz nego prije pa ajde to mi je dalo malo nade.. al opet kad se sjetim koliko sam puta procitala ovdje da je IUI gubljenje vremena.. 😔 nikako uhvatit malo srece, a kad se sjetim da su prosli put 1 dogurali do morule, sad da smo imali 3.. bolje da ni ne razmisljam o tome.. beta 10.5., krivo sam napisala 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Lucyinthesky
    27. Travanj 2021. 13:19

anchy321 divna je curka,blento slatki
    Women_name žao mi je što imaš problem sa psom i nadam se da ćete ga uspjet riješiti,takve stvari nažalost ne idu preko noći,treba puno rada i dosljednosti.Mislim da ti veterinar tu nije od neke pomoći,savjetovala bih ti kontaktirati nekog trenera/instruktora koji se bavi obukom pasa,ima ih u Zagrebu dosta.Ne znam koliko ranije ste joj počeli mijenjati pravila tj braniti to s krevetom,to uglavnom ide postupno,prije trudnoće,tako da psi to uglavnom i prihvate dok beba ne dođe.Tu ti je bitno koliko se sa psom dnevno bavite u smislu šetnji,dnevnog kretanja itd.u svakom slučaju,želim ti sreću i držim fige.
    razigrana i nika0302 u dan razlike smo,tako da se pratimo,zajedno sa Piky i Rina89.Želim vam sreću ženske
    Miss_Ivy super rezultat,želim ti sreću!
    Sunflower14 hvala ti
    Meto ovo mi je tako divno čuti

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    27. Travanj 2021. 13:20

Luna55

Drage moje,danas opet bila kod ginekologa..vadio je betu i javit ce rezultate popodne..na uzv opet nista nije vidio..kaze da je ponekad moguce ako se radi o viseplodnoj trudnoci da beta sporo raste..ali misli da se u mom slucaju najvjerojatnije radi o spontanom pobacaju..rekao je da odmah prestanem uzimat utrogestan pa uz malo srece cu dobiti opet mengu..a ako ne onda je moguce da pomocu lijekova dobijem ili d cekam da se tijelo samo ocisti,a to moze potrajati..nema veze,spremna sam na sve,samo da ovo vec jednom zavrsi pa da krenemo u nove pobjede..jer u zadnje vrijeme nisam sposobna za nista,nemoc,umor,pospanost,razdrazljivost i sve ostalo..zna li neka od vas dali utrogestan stvarnu sprjecava mengu ako se radi o spontanom??sorry na ovakom dugom postu..ali lakse mi je kad se nekim podijelim..😊

Meni nije spriječio spontani bez obzira kj sam ga koristila. Baš mi je žao da si sad stalno u neizvjesnosti 😔

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Anči 💕
    27. Travanj 2021. 13:26

Luna55

Bas mi je zao 😏 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lucyinthesky
    27. Travanj 2021. 13:27

Luna55

Jako mi je žao

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Luna55
    27. Travanj 2021. 13:28

Lucka007

Luna55

Kao prvo u slucaju vise plodne T beta najcesce brze raste a ne sporije iako ne znam zasto ti je to uopće spominjao kad ne vidi niti jedan plod a kamoli dva.. Kao drugo ako je mala beta i ne vidi se nista na ultrazvuku to niti nije spontani pobacaj nego biokemijska te ce (ako vec nije) beta uskoro poceti padati i da ponekad utrogestan sprječava dolazak M te nakon prestanka uzimanja menga dodje za par dana…

Pa da,vjerojatno nije uredna trudnoca..u ned je beta bila 186,on je rekao da bi danas trebala biti preko 300..vidjet cemo sto ce reci..ako je vec biokemijska,nadam se da ce menga brzo doci pa da idemo u nove pokusaje..

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

Emma05
    27. Travanj 2021. 13:28

anchy321 ma da? nebi rekla nikad, iako mi nije bacala na cistog staffa. ja sam stafa imala do prije godinu ipo pa je uginuo al to su najdivnija stvorenja, koja se lako dresiraju, dobre su naravi ako ih se lipo odgoji i divni su s djecom, zato smo ga i bili uzeli. i sad uzmemo ovog gremlina..koja ne voli ni svoju sjenu

Ja sam tek sad shvatila sto ja krivo radim svih ovih silnih godina (khm 11g.)…nisam NIKAD bila u mcd iza postupka

J

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Travanj 2021. 13:39

Luna55, tvoj liječnik meni ne ulijeva povjerenje. U višeplodnoj trudnoći beta brže raste. I kontradiktorne izjave ti daje, ako je optimist, ne bi ti ukidao utrogestan jer bez njega sigurno gubiš plod. Razmisli o drugom mišljenju. Slažem se s njim da se kod tebe vjerojatno radi o biokemijskoj (a ne spontanom), ali svejedno bih promijenila liječnika.

Lucka007, hahaha, ti i ja ćemo postati dežurni Grinčevi 

iris_iris, moguće da si dobila malo prekasno orgalutran. Tko zna. Meni bi 16mm sigurno bilo prerano dobiti štopericu, onda bi za mene sve bile nezrele, tvoje tijelo je možda drugačije.
    Ne znam zašto te vikend sjebao kad Repromed radi i vikendom?
    Šansa iz IUI ti je oko 10%, dakle nije nemoguće!

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.