Čestitke svima kojima je beta polazala trudnoću. Nadam se da ću i ja uskoro osjećati tu radost 🤗. Cure kojima je muž imao azoospermiju, ako mogu podijeliti svoja iskustva, moj se M boji da mu neće ništa naći, premda ga je doktorica utješila da je velika šansa za pronalazak spermića s obzirom na to da imamo jedno dijete koje smo dobili bez problema?
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Anitram sorry ne sjećam se više jesi li pisala, no jesi li radila testove za trombofiliju? Ja sam nakon par biokemijskih otkrila da moram uzimati heparin nakon transfera ubuduće, ne znam je li kod tebe isključen trombofilijski faktor?
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Isuse, ja sad vidim jos 9 dana 😱
Daaa, meni muž sinoć govori da jesam li svjesna da ćemo vjerojatno do sljedećeg petka imat svoje dite u rukama. A ja ono: 😱. A danas dolazi obavijest na mob, punih 39 tjedana.
A od svega mene zabrinjava da li u kremu od pite od jogurta mogu stavit meko umjesto ostrog brasna, jer mi se jede taj kolac😂 Kao sta vidis, nisan prestala sa secerima.
Btw, kako ide sa ananasom, cajem od lista maline, itd?
Ja ne parim svoju gospođicu na caju od tratincice niti masiram.međicu. Bas mi se ne da. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nista, nist mi se ne da 🙈 krecem se i to je to… Ne zelim nist silit! Kad se Kate odluci van, tako ce i bit.. Al ne zeli ona jos 😂😂😂 mene brine sta ako dodjem do termina i uopce se ne krenem otvarat? 🙄 jel se radi tad indukcija ako sam bas ful zatvorena? 🤔
Mislim da ako je sve ok, mogu te pustit jos dva tjedna da lunjas zatvorena. Toga se ja bojim. Mojoj prijateljici je termin bio 01.08., rodila je 15.08. Sve ok s bebom, cista plodna voda, zatvorena i cekali su.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tirelessivy jako mi je žao❤️. Grlim te❤️.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Razigrana dobrodošla i što prije ostala trudna 🤞 pročitaj prve 3 stranice, tamo ćeš naći puno informacija i uredi potpis. 😊 Ovako, kao što vidiš iz mog potpisa, muž i ja 30 g, moj amh je bio 1,7, fsh 11,7…. Manji od tvog, al fsh seta, nije uvijek isti…. Ja imam oko 4 folikula od kojih većina bude prazna. U 2 postupka sam dobila 2 jajne stanice od kojih se u 2. Jedna oplodila i sad smo u 33.tjednu trudnoće . Znači sve je moguće 😊 jesu li ti broj ali antralne folikule? Koliko ih imaš? Koristiš li išta za kvalitetu jajnih stanica? Spremio je dobar?
Liora odlično 🥳 super da je hematom nestao, da 5+1 je rano za eo…
Ruska1986 hahha nisi li ti trebala sinoć rodit? 😜
Imam 3 AF, brojali su danas. Iduci tjedan pocinjem gonadotropinom pa cemo vidjeti.
MM oligo.
Snaslo nas.
U kojoj si klinici? Oke, 3 ih imaš, znači da se ima s čime raditi. Nadam se da su svi puni 🤞 oke, kod muških je ionako bitno naći samo par spermica za oplodit stanice koje ti imaš. Možda će vam raditi icsi pa su dovoljna 3 spermica ako ćeš ti imati 3 stanice iz ta 3 folikula.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Čestitke svima kojima je beta polazala trudnoću. Nadam se da ću i ja uskoro osjećati tu radost 🤗. Cure kojima je muž imao azoospermiju, ako mogu podijeliti svoja iskustva, moj se M boji da mu neće ništa naći, premda ga je doktorica utješila da je velika šansa za pronalazak spermića s obzirom na to da imamo jedno dijete koje smo dobili bez problema?
MM također ima azoo, ali nakon svih nalaza doktor je rekao da su velike šanse za pronalazak spermića i na kraju se ispostavilo da je bio u pravu. 😊😊 Nalaz od TESE je odličan 😊 tako da utješi ga 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Razigrana dobrodošla i što prije ostala trudna 🤞 pročitaj prve 3 stranice, tamo ćeš naći puno informacija i uredi potpis. 😊 Ovako, kao što vidiš iz mog potpisa, muž i ja 30 g, moj amh je bio 1,7, fsh 11,7…. Manji od tvog, al fsh seta, nije uvijek isti…. Ja imam oko 4 folikula od kojih većina bude prazna. U 2 postupka sam dobila 2 jajne stanice od kojih se u 2. Jedna oplodila i sad smo u 33.tjednu trudnoće . Znači sve je moguće 😊 jesu li ti broj ali antralne folikule? Koliko ih imaš? Koristiš li išta za kvalitetu jajnih stanica? Spremio je dobar?
Liora odlično 🥳 super da je hematom nestao, da 5+1 je rano za eo…
Ruska1986 hahha nisi li ti trebala sinoć rodit? 😜
Imam 3 AF, brojali su danas. Iduci tjedan pocinjem gonadotropinom pa cemo vidjeti.
MM oligo.
Snaslo nas.
U kojoj si klinici? Oke, 3 ih imaš, znači da se ima s čime raditi. Nadam se da su svi puni 🤞 oke, kod muških je ionako bitno naći samo par spermica za oplodit stanice koje ti imaš. Možda će vam raditi icsi pa su dovoljna 3 spermica ako ćeš ti imati 3 stanice iz ta 3 folikula.
Hvala na odgovoru :). Beta+. Nadam se da ce sve biti ok.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Isuse, ja sad vidim jos 9 dana 😱
Daaa, meni muž sinoć govori da jesam li svjesna da ćemo vjerojatno do sljedećeg petka imat svoje dite u rukama. A ja ono: 😱. A danas dolazi obavijest na mob, punih 39 tjedana.
A od svega mene zabrinjava da li u kremu od pite od jogurta mogu stavit meko umjesto ostrog brasna, jer mi se jede taj kolac😂 Kao sta vidis, nisan prestala sa secerima.
Btw, kako ide sa ananasom, cajem od lista maline, itd?
Ja ne parim svoju gospođicu na caju od tratincice niti masiram.međicu. Bas mi se ne da. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nista, nist mi se ne da 🙈 krecem se i to je to… Ne zelim nist silit! Kad se Kate odluci van, tako ce i bit.. Al ne zeli ona jos 😂😂😂 mene brine sta ako dodjem do termina i uopce se ne krenem otvarat? 🙄 jel se radi tad indukcija ako sam bas ful zatvorena? 🤔
Mislim da ako je sve ok, mogu te pustit jos dva tjedna da lunjas zatvorena. Toga se ja bojim. Mojoj prijateljici je termin bio 01.08., rodila je 15.08. Sve ok s bebom, cista plodna voda, zatvorena i cekali su.
Sad kad moja dodje na Prvi maj 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MM također ima azoo, ali nakon svih nalaza doktor je rekao da su velike šanse za pronalazak spermića i na kraju se ispostavilo da je bio u pravu. 😊😊 Nalaz od TESE je odličan 😊 tako da utješi ga 😊
Ajme hvala ti, treba nam jedna velika utjeha i nada... Njemu su svi nalazi koje je do sada radio u redu, hormoni u redu, nema nikakve bakterije, nikakve upale, bolesti, ali zašto je do dijagnoze takve došlo, još ne znamo. Zato se nadam da će zbog svih urednih nalaza ipak nešto naći 🙏
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Tirlessivy jako, jako, jako mi je zao . Odtugij sad koliko osecas, pauza I napravi novi plan, upaliće jednom..mora
Vrlim i grlim. Ne daj se generacijo 💕💕💕💕❤️
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Sortiraj odgovore
Najstariji