Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    09. Travanj 2021. 11:38

Pmak wooohooo🥳 odlična 🥰
    Doria super za stanicu, neka se lijepo oplodi 🤞❤️
    Anitram žao mi je 😟
    Sara, Tiki da se ukljucim, ja sam se javila ženi u grupi na post za cocooomo madrac (mislim da si baš ti Tiki pitala za njega) i vjerojatno ću ga sutra preuzeti, živi 20ak min od mene.... Za 500 kn. Vjerujem da se može naći i jeftinije, al nisam istraživala. Isto sam mislila prvo kupiti novi, al opet dosta koštaju a tko zna dal će uopće htjeti spavati u njemu, a i ako bude, brzo ga prerastu... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    09. Travanj 2021. 11:41

Tuma

Pmak wooohooo🥳 odlična 🥰
    Anitram žao mi je 😟
    Sara, Tiki da se ukljucim, ja sam se javila ženi u grupi na post za cocooomo madrac (mislim da si baš ti Tiki pitala za njega) i vjerojatno ću ga sutra preuzeti, živi 20ak min od mene…. Za 500 kn. Vjerujem da se može naći i jeftinije, al nisam istraživala. Isto sam mislila prvo kupiti novi, al opet dosta koštaju a tko zna dal će uopće htjeti spavati u njemu, a i ako bude, brzo ga prerastu…

Cocoonababy madrac*

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Sara 🌸
    09. Travanj 2021. 11:46

Tuma

Tuma

Pmak wooohooo🥳 odlična 🥰
    Anitram žao mi je 😟
    Sara, Tiki da se ukljucim, ja sam se javila ženi u grupi na post za cocooomo madrac (mislim da si baš ti Tiki pitala za njega) i vjerojatno ću ga sutra preuzeti, živi 20ak min od mene…. Za 500 kn. Vjerujem da se može naći i jeftinije, al nisam istraživala. Isto sam mislila prvo kupiti novi, al opet dosta koštaju a tko zna dal će uopće htjeti spavati u njemu, a i ako bude, brzo ga prerastu…

Cocoonababy madrac*

Ma i 500 kn je ok, ovo moje je bilo kao dobitak na lotu, drugi oglasi su bili skuplji.
    Meni ga je preporučila moja rodica, ona ga je dobila od prijateljice na posudbu, tako sam i saznala za njega. Moje kumče je u tome tako uživala. Bas je bila cila ušuškana. A ti ga opet možeš poslije prodat ako ti bude smeta po kuci. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

curly29
    09. Travanj 2021. 11:46

Svasta sam procitala, ubijte me ako znam sta sam zapamtila. Dada super da je sve ok!
    Martina sa mojih Lh trakica drzim ipak fige ♥️
    Bete vidim neke lijepe pa srecno cure 😍
    Mi sa pregleda, 12+3, sve ok.. Beba 5,92 cm. I dalje nam sve smrdi, zivimo na höjebu i coko mlijeku. 
    Da vas pitam, kad se kod vas prima ona inekcija ako sam ja 0- a muz A+. U Bosni recimo tek poslije porodjaja, ovdje vidim oko 26e nedelje. Meni moj doktor nista pomenuo to nije, pa uzimam istrazivanje u svoje ruke 🤷🏼‍♀️ 
    Vrlim vas i navijam za vas svaki dan, sta za vas.. za nas 😃😍

Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
    👩🏼‍🦱 30 (Blagi PCOS)
    🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
    ProFertil (oboje)
    Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
    Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
    Planiran postupak 3.2021
    https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png

• T_Ivy
    09. Travanj 2021. 11:47

Prazan folikukl. Manji nije rastao. Užasno me pogodilo. 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

sbjelisi
    09. Travanj 2021. 11:47

Anitram kuzim, nisam znala.. Ipak, bravo da si organizirala betu! ❤ Nema odustajanja. 💪
    Doria svaka cast! Ja sam mislila da si se navukla na droge, ko Ericaa 😛😀😂
    TirelessIvy mislim na tebeeeeeeeeeeee ❤❤❤❤❤
    Tinaa 💪💪
    Ribic predivne vijesti od frendice ❤
    Pmak MRAAAAAAAAK
    Curly bebo 😍

Hvala vam, moje vrlilice ❤❤ Predivne ste, bez vas ne bi imala pola ove snage. Beta stize oko 14sati...

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Travanj 2021. 11:48

TirelessIvy

Jako te vrlim. Baš jako.
    Ovo je downside tih tvojih mini stimulacija.
    Upside je da možeš ići svaki mjesec i da nema šanse da u par puta ne upali. Ne uz ovakve navijače. 

💔💔💔

manemoj
    09. Travanj 2021. 11:49

TirelessIvy

Užasno mi je žao, šaljem zagrljaj ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    09. Travanj 2021. 11:56

curly29

Svasta sam procitala, ubijte me ako znam sta sam zapamtila. Dadasuper da je sve ok!
    Martina sa mojih Lh trakica drzim ipak fige ♥️
    Bete vidim neke lijepe pa srecno cure 😍
    Mi sa pregleda, 12+3, sve ok.. Beba 5,92 cm. I dalje nam sve smrdi, zivimo na höjebu i coko mlijeku.
    Da vas pitam, kad se kod vas prima ona inekcija ako sam ja 0- a muz A+. U Bosni recimo tek poslije porodjaja, ovdje vidim oko 26e nedelje. Meni moj doktor nista pomenuo to nije, pa uzimam istrazivanje u svoje ruke 🤷🏼‍♀️
    Vrlim vas i navijam za vas svaki dan, sta za vas.. za nas 😃😍

Drago mi je da je sve ok 💕🌸💕 Vidis kako je to, mene ovdje nisu niti pitali koje mi je krvne grupe muž. 🙄🤷🏻‍♀️ Mislim da mi ni muž to ne zna 🤦🏻‍♀️ Osim ako to nema veze sa tim da je moj resus faktor +, pa onda nije ni vazno 🤷🏻‍♀️ Nemoj istrazivat, pitaj svog ginekologa. Ti si ono u AT?
    -
    TirelessIvy, žao mi je. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Ruska1986
    09. Travanj 2021. 11:59

Pmak

Beta hcg 672, ugasit ce mi se mob

🥳🥳🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.