Jutro cure 🥰🥰 ..sretno svima danas što god da vas čeka 😊
Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw
Tinaaa, tamniiii ❤🧡💚💛💙
Sad čekanje naše bete za naše 👶👶👶👶, ako sam dobro vidjela jel tako? 😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏
skoljka preprepreslatki je ❤️
Ruska sad ste vec u niskom startu… imati ces malu Ovnicu ❤️ Nece ti biti lako ….🤣
Pricaj mi! I ja Ovan i znam kako je bilo mojoj mami 🤭
I ja... mojima i sad nije lako 😎❤️ Neka, biti ce hiperaktivna, tvrdoglava i najbolja ❤️ a sad mi je i rakija jasna 😎🤣
skoljka preprepreslatki je ❤️
Ruska sad ste vec u niskom startu… imati ces malu Ovnicu ❤️ Nece ti biti lako ….🤣
Pricaj mi! I ja Ovan i znam kako je bilo mojoj mami 🤭
I ja… mojima i sad nije lako 😎❤️ Neka, biti ce hiperaktivna, tvrdoglava i najbolja ❤️ a sad mi je i rakija jasna 😎🤣
🤭🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro cure 🥰🥰 ..sretno svima danas što god da vas čeka 😊
Ja sam napokon uhvatila prvi jutarnji 🤪😜.. ova skroz desno slika, slikano na mojoj nozi, dobro je i uslikano s obzorom da sam se skrivala u wc-u da muž neskuži da radim test pošto mu ništa nisam rekla dosada… iiiii čini mi se da tamniiii…. šta vi mislite il su mi sjene u mislima pa mi se previđa 🤔🤔🤔https://ibb.co/swtRjpw
Tinaaa, tamniiii ❤🧡💚💛💙
Sad čekanje naše bete za naše 👶👶👶👶, ako sam dobro vidjela jel tako? 😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏
Jeee 🥰🥰🥰
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Dobro jutro cure i sretno svima danas! 😊
Women_name mah šećer ti je savršen uz terapiju a oni i dalje kompliciraju. Bitno je jesti raznolikoj, uostalom meso je zdravo isto. I beba lijepo napreduje 😊 ma imaš vremena to sve kupit, ja sam na kraju u 2 dana sve kupila. Isto sam čekala pregled. Ali probaj da i ti sudjelujes da ti ne bi bilo žao kasnije. Jer ako ćeš čekati do samog kraja i završiš u bolnici, propustiti ćeš sve čari kupovine za bebu 😅
MTB ma da, nekad se drže tablica ko pijan plota a ne gledaju širu sliku. Danas ponavljaš betu? Neka lijepo raste 🤞🤞
Liora uuu super je! 🥳🥳
Tina tamniii 😍
Ribic žao mi je. Jesi sigurna da nema sjenice? Hoćeš dati nama tu da proucimo?
Ruska1986 prati na koliko su kontrakcije, iscjedak, sluzni čep i tako. Tako zna, možda krene i ovih dana, a možda ne još 3 tjedna.... U svakom slučaju sretno i obavještavaj nas 🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dobro jutro, evo ga 7dnt 🥰🥰🥰
https://ibb.co/jZF7P0J
E, TO je test!
❤😍
oharascarlett14@gmail.com
Dobro jutro, evo ga 7dnt 🥰🥰🥰
https://ibb.co/jZF7P0J
E, TO je test!
❤😍
Veliš a ne hvatanje sjenica 🤭🤭🤭, a šta ćemo, tražimo znakove svuda 🙃. Sad si ti na redu 😍
Jel neka od vas na Sv. Duhu? I kod kojeg doktora?
Ja sam bila tamo na postupcima kod dr. Pavelić - Turudić. ALi FM su mi radile sve 3 dr. a tako i punkcije i transfere, i većinom surađuju oko svega. Meni je super atmosfera tamo. Sad dalje idem na preglede kod svog dr.
3/2013 - biokemijska
2016 - prirodna trudnoća - nakon HSG-a i 2 ture Clomifena
12/2019 - vanmaterična - odstranjen jajovod
7/2020 - IVF - S.D. - 3 BC - 1 prebačena ß=0
11/2020 - FET - 2 BC -ß=0
1/2021 - ET - 2 BC - 2 <3 <3
Jesen 2021: stigao princ Smiley i malena šefica! 🥰😍
Sortiraj odgovore
Najstariji