Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    26. Ožujak 2021. 08:56

ribic i Kaca žao mi je ako je to zbilja to,držite se cure i odmah plan za dalje,to je najbolja terapija 
    LioraLiora ovu crticu bome i ja dobro vidim (koja inače ne vidim ništa),čestitam i držim fige!
    skoljka malac je presladak,zaista
    Ruska1986 finale znači Drži se,imam frendicu koja je nedavno rodila,bile smo na kavi,ispričala da su joj krenule iste ove stvari kao i tebi i idući dan navečer bila u rodilištu !

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Pmak
    26. Ožujak 2021. 08:58

Bok,izgleda da nije prošao komentar, a ako jest, sorry.. (ponavljanje je majka znanja )
    Vezano za gestacijski dijebetes, meni je privatni ginekolog u prvoj trudnoći rekao da vodim računa o glikemijskom indeksu (GI) svake namirnice. Postoje tablice GI namirnica na internetu i da je za mene najbolje jesti one s GI 45 (tolerira se do GI cca 50).
    Ima zanimljivih iznenađenja. Znači, sirovu mrkvu sam smjela jesti, a kuhanu mrkvu nisam.
    Nazalost, ja sam bila sretnica koja je dobila tu dodanu info, jer ona dijeta od 1800 kcl - koja se bazira samo na kalorijama za mene nije funkcionirala - nije bila stvar u količini kalorija koje bih pojela, već u odabiru namirnice.
    Sad pijem GynOsitol, na preporuku dr.J zbog nešto povisenog inzulina (IR) kako bi povećala kvalitetu js i uspjeh implantacije a u uputama GynOsitola piše da se smije piti i u trudnoći i da smanjuje šansu za razvijanje gestacijskog dijebetesa u trudnoći.
    U svakom slučaju, beba najviše povećava težinu iz fruktoze (voća) pa bi to trebalo izbaciti (osim ako tko želi zdebljati bebu tad može raspaliti po grožđu), kao i druge šećere, a ne proteine (meso)..

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• Ivevk
    26. Ožujak 2021. 09:00

Tiinaa i Lioraliora fino su tamne.. Bravooo 🙏👏👍🍀🍀🍀🍀

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

26. Ožujak 2021. 09:03

Tina i liora jedva cekam vase bete, mattan kakav je danas jesi radila 🍀🍀? Sbjelis kad ti pocinjes piš piš 🤔🙃🍀🍀🤞🤞

skoljka
    26. Ožujak 2021. 09:07

Snivalica

skoljka

Jel neka od vas na Sv. Duhu? I kod kojeg doktora?

Ja sam bila tamo na postupcima kod dr. Pavelić - Turudić. ALi FM su mi radile sve 3 dr. a tako i punkcije i transfere, i većinom surađuju oko svega. Meni je super atmosfera tamo. Sad dalje idem na preglede kod svog dr.

Da gore je super atmosfera i fakat super suradjuju sa pacijenticama. Ja sam kod dr. Tikvica Luetic.
    Zasto ne ides gore na preglede..mislim bolje bi ti bilo da si gore.. I kad budes trebala na porod, njihova si, svi su angazirani kuzis. Slobodno se ti gore narucuj na preglede, samo kazes da zelis gore voditi teudnocu, jedino ako ti bas ne zelis 🤷🏻‍♀️

Ruska1986
    26. Ožujak 2021. 09:08

Pa vec sam poprilicno u sigurnim tjednima tako da cekamo 🙂 ono, kad osjetis da se dogadja neka promjena...Moze potrajat a moze i brzo... Osjetim ja i te trudove jer idu bas iz ledja, ali 2 puta dnevno valjda tako da nije neko mjerilo.. Cekamo 🙂🤱🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    26. Ožujak 2021. 09:11

Aurora nije namjerno 🙄🙄🙄😘

ma2013 👣
    26. Ožujak 2021. 09:13

Wuhuhuh Ruskaaaa, ja ću piti rakiju umjesto tebe nakon kaj rodiš ,🤣🤣
    Cureee, testovi super tamne 🍀🍀🤞🤞🤞🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

BAJOMA
    26. Ožujak 2021. 09:14

Ruska1986

Dakle, kod mene nesto novo od jucer.. Imam stalno te menstrualne grceve, ali u razmaku od par sati. Ali su malo jaci u odnosu na one u pocetku. Ono sta mi je cudno je to da mi je od jucer bas muka i tjera me stalno 💩. A sve cure kazu da im tako bude pred porod 🙆🏻‍♀️ Kao tijelo se cisti… Pa sad… I nakon sto godina jucer nema zgaravice 🙂 hocemo li nas dvije izdrzati do zderanja za Uskrs? 🤔🤔🤔🙂🙂

Ufufuf ja sam isla na wc i to metjeralo ajme 4 sata prije poroda zelim ti da bebica izdrži jos 2 dana pa da i sluzbeno budes u terminu🤞🙏🏻

Lita.1234
    26. Ožujak 2021. 09:16

BAJO1

Bjelish evo ti i jucerašnja
    https://ibb.co/CbqhV6F

😍😍😍😍

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.