Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rora8290
    25. Ožujak 2021. 17:17

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

lioraliora

Cure, ja si malo razmišljam, kolika je šansa da nakon jedne vanmaterične od inseminacije i jednog missed ab.od ivfa mi se opet dogodi to isto? 😒 iskreno strah mi je veliki..jučer kad sam vidjela tu drugu sjenicu crticu i sretna sam i ne..eto, znam da vas je dosta tu prošlo isto, ima li nade da sad bude sve uredu? I da barem jedna bebica preživi? 😖

Ako nemaš neki gadni problem (a to bi valjda do sad otkrili), šansa ti je mala.
    Nakon spontanog, tijelo uključi ekstra mehanizme da bi osiguralo da će iduća trudnoća biti uspješna.
    Zato rijetko koja žena ima spontani za spontanim, najčešće je iduća trudnoća uspješna. Statistika kaže da je 60% veća šansa da će biti uspješna trudnoća ženi koja je u zadnjih par mjeseci imala spontani, nego onoj koja nije imala spontani.
    Eto, to je jedna prednost traume kroz koju si prošla.

Hvala ti , nadam se da spadam u tu statistiku 😁. 

BAJOMA
    25. Ožujak 2021. 17:25

Dštoperico 🤩😍😍😍
    Nina noge u ariju 🥰😘😘

Sara 🌸
    25. Ožujak 2021. 17:32

D_Štoperica 🐼

Curke evo meeee 🤗🤗🤗Hvala svima na navijanju i predivnim željama, mantrama i vilinskoj prašini 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️ ❤️😍🥰
    Da ne nabrajam svaku posebno, jednako ste drage i jednako ste navijale i željele dobro 🥰❤️❤️
    Mi smo super. Točni smo po uzv , srčeko kuca a vidjela sam pokrete i to je nešto najslađe što sam u životu doživjela… Veliki smo 2.72cm 🤗🤗🤗🥰
    Idući uzv je 22.4 (s tim da imam Nifty+uzv 8.4, tako da MTB, slobodno piši ovaj raniji). 28.5 imam SONO 🤗🤗.
    Doktorica mi je dala zeleno svijetlo za neki nipt test, preporučila mi ga je 😁🤞🏼, rekla sam da ću u hr obaviti (nezna da ja već imam plan😂)…
    I dobila sam zabranu rada, huhuuuuu 💪🏼💪🏼💪🏼
    Evo i slikica mog snješkića ❤️😍🤗🤗

Vrtila sam samo da nađem tvoj post, nista ostalo nisam čitala. Bebica je 😍😍😍, mala osoba već. Super za zabranu, Njemci su   škrti šta se tiče toga. Uživaj u svakom danu! 💕🌸💕 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

BAJOMA
    25. Ožujak 2021. 17:38

Miss što se tice žgaravice ona ce ti skroz otic tek kad rodiš to ce ti bit preporod 😘 
    E sad za olaksat ili smanjit je uglavnom jesti više obroka u danu e al samo onoliko koliko ti stane u dlan ( ne ulkljucuje dlan i prste😜)  kad krene ljutina i bol u grlu pojedi dvopek ili popi času mineralne(jamnica je najbolja) , i pojedi bar jednu fetu jabuke iza svakog obroka ovo je mene spašavalo 

Anči 💕
    25. Ožujak 2021. 17:39

Dada tvoja štopericaa je preee slatkaaaa 😍😍
    Nina super vijesti 🥳
    Želim vam mirnu i školsku trudnoću 😁
    Miss fruzura ti je 🔝🔝

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Ožujak 2021. 17:51

TirelessIvy, ma kako ne bi izdržali radi takve divne mamice.  

Nina92, da, i Gić ide na godišnji. Ne bu to dobro, morat ću ga varati. 

ericaa, možeš vaditi. Utječe stimulacija, ali još više utječe štoperica (HCG) tako da ti je bolje sad. Ja je vadim svakih par tjedana da vidim kako se ponaša.

💔💔💔

Nina92
    25. Ožujak 2021. 18:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

TirelessIvy, ma kako ne bi izdržali radi takve divne mamice.Nina92, da, i Gić ide na godišnji. Ne bu to dobro, morat ću ga varati.ericaa, možeš vaditi. Utječe stimulacija, ali još više utječe štoperica (HCG) tako da ti je bolje sad. Ja je vadim svakih par tjedana da vidim kako se ponaša.

Hahaha varat 🤣🤣

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

ericaa
    25. Ožujak 2021. 18:07

Hvala cure! Pitat cu onda uputnicu pa izvaditi. 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• *.Women_name.*
    25. Ožujak 2021. 18:57

Bajo majko nenaspavana curica ti je predivna 🥰😍

Nina nemoj zalit za mučninama, tako sam i ja. Pa sam mj dana rigala od svega od 12 do 16tt 🙈😂 reko gle 3 mj trudna a ne osjećam se trudno, kad eto ti ga na 😂😂 a meso još uvijek nemogu ni primirisat. Muž mi jede kobasu predvečer i lwgne u krevet i najrade bi ga izbacila iz sobe kaak mi smrdi 😂
    TiKi, MTB tako i ja 🙈 gledam svoju šogoricu kak ode početka (sad mala ima godinu dana) dođe tu na vikend pa dečki malo duže zafestaju, pikado i tak, a ona malu svaku subotu ostavi mami da spava s njom. Već sam mužu rekla, je da smo kat iznad Al to od mene ne očekuj, ona će spavat samo samnom, bar dok je tak mala. Nemogu si ni zamislit koliko ju dugo čekam i da ju sad prek noći ostavim da ju netko drugi čuva i spava s njom, nezamislivo 🙈🙈😂😂

Miss Ivy i Dia sretno vamm 😍😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    25. Ožujak 2021. 19:04

Tuma ja sam bila gotova oko 12 🙈 dok su došli svi nalazi ajme ajme. To je super! Nadam se da će ti priznat glukometrom, stvarno mi nije jasno kako se uspjeli zgrusat. Meni su rekli da idem u trudnicku 15.4 i nakon 2 tjedna na odjel na kontrolu (tad ću bit 34) pa ćemo se dogovorit hoću doc još jednom ili će me primit na odjel pred inducirani. Bebuska se okrenula na glavicu 😍 vadili su mi jetrene opet, dobri su. I dala mi je uputnicu za dermatologiju da vidim za one pristeve. I najvažnije, šećer je sa Sioforom sad savršen, ne prelazi 4,0 ni onaj nakon jela, tako da ostajem na toj terapiji. Hvala Sanjich, TiKi na savjetima (sori ako sam nekog zaboravila) što se tiče nuspojava puno je bolje, nema mučnina, proljeva, vrtoglavica. Ostale su samo malo češće stolice 2 do 3 puta dnevno. Kaže doktor da će se i to smirit i da mi nebi mijenjao terapiju, jer može promijenit samo u glukophage što mi nitko ne garantirao da ih neće bit opet. A ovaj s produljenim djelovanjem je rekao da nebi u mom slučaju dijabetesa jer ne može tak dobro kontrolirat šećer kao ovaj koji piješ uz obroke. Tako da ostajemo na toj terapiji 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.