Cure, ja sam (pametna) isla sad (popodnevi sat i pol urin) piskiti na 10 dpo.
Znaci, lh trakica je pozitivna, a mislim da na hcg vidim sjenu (prvi put u zivotu). Vise ne znam jesam li poludila od silne zelje ili kaj.
Pic or it did not happen!
💔💔💔
Nis se ne vidi na slici. Nis, ici cu po muller i ujutro na njega da otklonim sve sumnje.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mislim, sjena se ne vidi. Lh se itekak vidi :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Nina i Dada ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Napokon mogu prestat refrresat forum danas 🙃🤪🤪✌️
Meni je jucer bilo odlicno nakon jutarnjeg 🤮,
Jutros malo manje dobro ali i dalje naspram onog prije odlicno.. Jucer sam popila mlijeko s kakom nakon mjesec dana a prekjucer pojela prvo meso.. Veselim se polako sta mogu jesti, jos uvijek puno toga ne ali odusevljena sal barem sto imam izbor 🙏🙏🤰
Ja sam noćas cijeeeeelu noć muku mučila. Šta god pojedem stoji mi u grlu i ništa mi konkretno ne paše. Jedva čekam da dođem u hr pa da mi mama i sveki kuhaju 😂😂😂😂
Ajme blago ti se, ja isto stalno muzu govorim da bi isla da mi mama kuha 🙄🙄 imam filing kao da bi obda znala sta ce mi pasat i pomogla mi.. To je mama ❤️ ali eto tu sam daleko i ovisim sama o sebi, hvala bogu muz zna i hoce skuhat 😍
Dada kakva predivnoca!!!! pa pogledaj ti to maleno stvorenjce, ne vece od kikirikija, a vec je to mali covek Kakve predivne vesti
Nina eto vidis - sve ide kako treba Svaka cast i samo da se tako nastavi. Ubrzo ce kao i kod Dade da mase nozicama i rucicama
Mene su zvali iz klinike. Bockanje tek od 1. aprila. Verovatno estradiol nije bio bas dobar da bih mogla odmah sutra, ali realno mislim da su malo i stelovali zbog Uskrsnjih praznika. Necu se mnogo ljutiti, jer se ovde bas dugo ne radi oko Uskrsa i oni ce biti zatvoreni 4 dana. Dakle jos nedelju dana grickanja noktiju. Verujem u moje folikule do tada!
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Nina92 drago mi je što srčeko kuca! Miruj i bit će sve ok!
Dada odlične vijesti. Ajme,kako se lijepo vidi beba,preslatko.
Ja sam zvala VV zbog menstruacije i rekli su mi da čekam iduću mengu i u FET. Danas skroz malo curim. Vidjet ćemo sutra kako će biti. Sad nemam pojma kad mogu očekivati iduću mengu kad mi se sve poremetilo.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Mislim, sjena se ne vidi. Lh se itekak vidi :)
Slikuuuuuuu😍😍😍😍😍
05.12.2022 💗
Miss uspjela sam otvoriti sliku. Predivna je frizura! 😍
Dada i tvoja štoperica je predivna! 😍😍
Ribic daj sliku, mi smo majstori u traženju sjena 😍
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure, bebica je dobro, raste, kuca ❤️ bio je neki hematom dalje strogo mirovat sljedeća kontrola 19.4
🙏❣
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji