Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    25. Ožujak 2021. 13:27

anavi985

Tuma - zbog rasta progesterona… ne znam sto bi se dogodilo sad? Mozda zbog progesterona ne bi ionak rasli…?

Aha, ne znam stvarno, ne kužim se u to s progesteronom. Ali ako je ona tako procijenila, zna šta radi. A i možda se stvarno iznenadis u subotu. Danas onda štoperica? Sretno! 🥰🥰 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    25. Ožujak 2021. 13:30

anchy1234

Pozdrav… Nova sam ovdje. Da li je nekone 11dnt test bio negativan, a da je trudan?

Pozdrav i dobro došla 😊 ako želiš priključi nam se u pročita pre 3 stranice te sredi potpis 😊
    11dnt blastice, trodnevnog ili dvodnevnog? U svakom slučaju je teško da je došlo do trudnoće ako je test negativan, ali ako se radi o blastici, pogotovo.... Vadis li betu i kad? 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    25. Ožujak 2021. 13:31

Tuma

anchy1234

Pozdrav… Nova sam ovdje. Da li je nekone 11dnt test bio negativan, a da je trudan?

Pozdrav i dobro došla 😊 ako želiš priključi nam se u pročita pre 3 stranice te sredi potpis 😊
    11dnt blastice, trodnevnog ili dvodnevnog? U svakom slučaju je teško da je došlo do trudnoće ako je test negativan, ali ako se radi o blastici, pogotovo…. Vadis li betu i kad?

I pročitaj prve 3 stranice* ovaj mob će me izludit. 

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• Dia85
    25. Ožujak 2021. 13:31

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dia85

Lucka007

Dia85

Evo me curke sa zadnjeg uzv-a, u ponedjeljak 29.3. konačno FET, endometrij je dobar, a od sutra utrići (ili cyclogest mi nudio - ne znam jeste imale iskustva s njim, navodno je samo 2X1)..nisam ga pitala ako je FET u 12h, stavljam li utriće i to jutro, znate li vi, da sad ne zovem natrag? Zaostatke ću kasnije popodne probati ulovit, ak se ne varam čekamo Dadu
    Za info curkama s kojima sam se dopisivala ovdje o tome - pitala sam i plaćam na dan transfera i FET i sve UZVe do sada iako sam preko HZZOa..vjerojatno se oni ne vode novim naputkom ako je uopće stigao do njih..puse svima

Cyclogest je super, puno bolji od utrica, jer i samim time sto ga stavljas ujutro i navecer ne curka po cijele dane kao utrogestan..
    Inace je i skuplji od utrogestana pa je super sto ti je to ponudio u zamjenu a gic ti pusta recept za njega.. Meni je to bio preporod jer mi je to guranje po 2 kuglice 3 put na dan bas bila tlaka, a pogotovo jer jako malo iscuri van…

Hvala draga, tak mi je i on objasnio, super da još imam nekog s iskustvom tu:)

Ali nema guranja prstića
    Kako ćeš znati je li fino flafasto i tunelasto?

JA sam shvatila da se i ovo gura..i ovo su vaginalete

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Ožujak 2021. 13:32

anchy1234

Koliko ti je bio star zametak? To je isto važna informacija.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Ožujak 2021. 13:33

Aura

blacksheep

Meni se čini da sam danas manje natečena i napuhnuta i manje boli nego prošlih dana.. strah me d aje to loš znak.. 😟

Ja sam od pocetka aspimptomatska, ko da na aspiraciji nisam ni bila.

Jedino sta me muci, al me to muci jos od bodenja igala, je zatvor! Znaci danima uopce nemam potrebu ic na wc, stomak mi je kao da sam vec u 4.misecu trudnoce. 🥴

Kmee, kmeeee, mene ne razvaljuju jajnici i ne plačem kad piškim 
    Ovdje su neke trudnice stvarno razmažene 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Ožujak 2021. 13:35

Dia85

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Dia85

Lucka007

Dia85

Evo me curke sa zadnjeg uzv-a, u ponedjeljak 29.3. konačno FET, endometrij je dobar, a od sutra utrići (ili cyclogest mi nudio - ne znam jeste imale iskustva s njim, navodno je samo 2X1)..nisam ga pitala ako je FET u 12h, stavljam li utriće i to jutro, znate li vi, da sad ne zovem natrag? Zaostatke ću kasnije popodne probati ulovit, ak se ne varam čekamo Dadu
    Za info curkama s kojima sam se dopisivala ovdje o tome - pitala sam i plaćam na dan transfera i FET i sve UZVe do sada iako sam preko HZZOa..vjerojatno se oni ne vode novim naputkom ako je uopće stigao do njih..puse svima

Cyclogest je super, puno bolji od utrica, jer i samim time sto ga stavljas ujutro i navecer ne curka po cijele dane kao utrogestan..
    Inace je i skuplji od utrogestana pa je super sto ti je to ponudio u zamjenu a gic ti pusta recept za njega.. Meni je to bio preporod jer mi je to guranje po 2 kuglice 3 put na dan bas bila tlaka, a pogotovo jer jako malo iscuri van…

Hvala draga, tak mi je i on objasnio, super da još imam nekog s iskustvom tu:)

Ali nema guranja prstića
    Kako ćeš znati je li fino flafasto i tunelasto?

JA sam shvatila da se i ovo gura..i ovo su vaginalete

Koliko znam to je neka krema, i imaš aplikator koji tutneš u sebe i istisneš tu kremu.
    Nema prstića. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    25. Ožujak 2021. 13:37

Ja sam dobila uputu da večer prije transfera, i jutro kad je transfer popijem Utriće.
    Mene ti Utrići živciraju strašno, toliko mi je koža suha kad ih koristim, doslovno mi se bradavice počele ljuskat koliko su suhe a mažem ih onom maščobom za dojilje 😂 da ne pričam o seboreji i psorijazi 😤 Toliko mi je pun kufer više tih terapija i svih popratnih stvari vezanih uz mpo... Odradim još taj jedan FET i uzimam pauzu. Trebam svoj život natrag. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anavi985
    25. Ožujak 2021. 13:38

Danas štoperica 22:30… 
    Kolko sam shvatila - bit ce im guzva u subotu

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Ožujak 2021. 13:39

Matkiša 😎

Ja sam dobila uputu da večer prije transfera, i jutro kad je transfer popijem Utriće.
    Mene ti Utrići živciraju strašno, toliko mi je koža suha kad ih koristim, doslovno mi se bradavice počele ljuskat koliko su suhe a mažem ih onom maščobom za dojilje 😂 da ne pričam o seboreji i psorijazi 😤 Toliko mi je pun kufer više tih terapija i svih popratnih stvari vezanih uz mpo… Odradim još taj jedan FET i uzimam pauzu. Trebam svoj život natrag.

Nisam još čula da žene dobiju svoj život nazad kad zatrudne, ali dobro. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.