Curke evo mene, aspiracija u subotu, dobro da sam spomenula doktorici (kad me vec pitala kak sam) da me bole cice, endometrij je kaže prelijep, desni jajnik jedan vodeci folikul 17,5 mm, na lijevom ih ima 4 ali su oko 14 mm, poslala me vaditi hormone da vidi mozemo li ih pricekati do ponedjeljka (jer je smatrala da uz cetrocide progesteron ne moze tak vec brzo narasti)... međutim kod mene raste progesteron i necemo čekati, ona kaže da nam je jedan dovoljan ako bude dobar... malo me zbediralo to sve, 7.dc ih bilo 10 po 10 mm, ali po malo posustaju.. popikat ce ona i manje, mozda i narastu do subote, ali doktorica od njih ne ocekuje bas puno.... iako mi jedan dovoljan ako od njega bude beba... al mislila sam da ce biti ipak vise od 1 😏
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Ja pod hitno idem mijenjati soc. ginića kad ovo sve prođe! 😤
Pametno, meni je to jedna od boljih ideja koje sam imala u zadnjih godinu dana, preporodila sam se.
🙋🏼♀️ Kod koga si otisla?
Na najdoktor sam suzila izbor na 3 dr u mojoj okolini (Dugave, Siget) koje su imale najbolje ocjene, a na portalu HZZO sam vidjela da su žute boje (crveni ne primaju, žuti mogu a ne moraju, zeleni moraju primati). Odmah prva me bez problema primila, iako sam ja bila spremna na plakanje i preklinjanje. Cijeli igrokaz je uzalud izvježban i usavršen
😂😂Bitno da je bio spreman igrokaz 👌 Morat cu i ja pogledati, bila sam kod jedne super, nje vise nema u ZG 🤝
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Pozdrav cure, jucer sam vam pisala u vezi bete danas sam ju ponovno vadila, znaci u utorak je bila 1500 a dana je 2100, sutra idem na ultrazvuk pa cemo vidjeti kaj bude.
Sad ti se dupla svakih 3-4 dana. Nije nužno loše, mrvcu sporije raste nego bi trebala - sretnija bih bila da je recimo 2250.
Nisi rekla koji ti je dan ciklusa, jesi li bila na MPO i kad je bio transfer i koliko velikog zametka.
Uputila sam curku sa Proljetnih beba tu jer sam znala da ce dobit najbolje objasnjenje 🙂 pitala je i nitko nije odgovorio, a ja bas nisam bila sigurna 🙈 mislim da nije u nasim vodama 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke evo mene, aspiracija u subotu, dobro da sam spomenula doktorici (kad me vec pitala kak sam) da me bole cice, endometrij je kaže prelijep, desni jajnik jedan vodeci folikul 17,5 mm, na lijevom ih ima 4 ali su oko 14 mm, poslala me vaditi hormone da vidi mozemo li ih pricekati do ponedjeljka (jer je smatrala da uz cetrocide progesteron ne moze tak vec brzo narasti)… međutim kod mene raste progesteron i necemo čekati, ona kaže da nam je jedan dovoljan ako bude dobar… malo me zbediralo to sve, 7.dc ih bilo 10 po 10 mm, ali po malo posustaju.. popikat ce ona i manje, mozda i narastu do subote, ali doktorica od njih ne ocekuje bas puno…. iako mi jedan dovoljan ako od njega bude beba… al mislila sam da ce biti ipak vise od 1 😏
Vjerujem da ti je zao, ali kao sta kazes, i jedan je dovoljan! 🙂 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav cure, jucer sam vam pisala u vezi bete danas sam ju ponovno vadila, znaci u utorak je bila 1500 a dana je 2100, sutra idem na ultrazvuk pa cemo vidjeti kaj bude.
Sad ti se dupla svakih 3-4 dana. Nije nužno loše, mrvcu sporije raste nego bi trebala - sretnija bih bila da je recimo 2250.
Nisi rekla koji ti je dan ciklusa, jesi li bila na MPO i kad je bio transfer i koliko velikog zametka.
Hvala ti puno, oprosti zaboravila sma ti se i zahvaliti jer si mi ti dala tracak nade, mada mi i gin veli da ne panicarim da ne mora nuzno biti los ishod. Nisam bila na MPO ali sma cula da tu cure imaju doata iskustva pa sam vas zato tu pitala.
Trudnoca je jako mala, znaci gestacijska vrecica, stavit cu vam sliku. Ciklusi su mi bili zadnja 4 mjeseca nepravilni tj prije sam dobila svakih 28 dana a sad u zadnje vrijeme svakih 30,31 dan.
Tocno tako su mi i rekli da bi bili sretniji da je malo visa beta al opet da ne mora znaciti lose.
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Evo me curke sa zadnjeg uzv-a, u ponedjeljak 29.3. konačno FET, endometrij je dobar, a od sutra utrići (ili cyclogest mi nudio - ne znam jeste imale iskustva s njim, navodno je samo 2X1)..nisam ga pitala ako je FET u 12h, stavljam li utriće i to jutro, znate li vi, da sad ne zovem natrag? Zaostatke ću kasnije popodne probati ulovit, ak se ne varam čekamo DaduZa info curkama s kojima sam se dopisivala ovdje o tome - pitala sam i plaćam na dan transfera i FET i sve UZVe do sada iako sam preko HZZOa..vjerojatno se oni ne vode novim naputkom ako je uopće stigao do njih..puse svima
Čuvaj račun, koliko sam shvatila AuroraB, morat će ti kasnije vratiti novce.
Stavljaš utriće to jutro.
Cyclogest ja nisam probala, ja volim utriće
Wooooohoooo, idemo po bebe!!!!
hvalaa
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Uputila sam curku sa Proljetnih beba tu jer sam znala da ce dobit najbolje objasnjenje 🙂 pitala je i nitko nije odgovorio, a ja bas nisam bila sigurna 🙈 mislim da nije u nasim vodama 🙂
Da, ali samo napiše post i onda nestane, pa nema baš koristi u tome.
U svakom slučaju, u spontanim trudnoćama onda nije bitno koji je dan ciklusa jer bogtepitaj kad je stvarno bila ovulacija i kad se napravila implantacija, bebe znaju "kasniti" i preko 10 dana ako žena ima čudniji ciklus.
Bitan je samo rast bete, ovaj je sitno sporiji, ali ne alarmantno. Sad bi se trebala vidjeti GV, za plod je puno prerano.
💔💔💔
Meni se čini da sam danas manje natečena i napuhnuta i manje boli nego prošlih dana.. strah me d aje to loš znak.. 😟
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Hvala ti puno, oprosti zaboravila sma ti se i zahvaliti jer si mi ti dala tracak nade, mada mi i gin veli da ne panicarim da ne mora nuzno biti los ishod. Nisam bila na MPO ali sma cula da tu cure imaju doata iskustva pa sam vas zato tu pitala.
Trudnoca je jako mala, znaci gestacijska vrecica, stavit cu vam sliku. Ciklusi su mi bili zadnja 4 mjeseca nepravilni tj prije sam dobila svakih 28 dana a sad u zadnje vrijeme svakih 30,31 dan.
Tocno tako su mi i rekli da bi bili sretniji da je malo visa beta al opet da ne mora znaciti lose.
https://ibb.co/MZh7kNx evo meni se vec prije tjedan dana vidjela gestacijska vrecica ali jako mala
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Hvala🙏🙏
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji