Women_name da, te male, moram vaditi na tašte, 2 h poslije doručka, 2 h poslije ručka i 2 h poslije večere. Ako mi priznaju s glukoaparata vrijednosti, moram opet doći za 4 tj i to je onda to ne moram više do poroda 😊 i tsh su mi isto vadili, ali rekli su da će me dns ili sutra zvati ako nešto ne bude kako treba, a inače mi nalaze šalju poštom idući tj. Tako da sam ja tamo ukupno bila manje od 1 h.
Samara ajd da je još nekome isto kao meni. Super smo prošle znači 😊
Blacksheep da, mijenja ga pod hitno. I ja sam bila u Karlovcu dosta puta, lijepi je gradić 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Women_name da, te male, moram vaditi na tašte, 2 h poslije doručka, 2 h poslije ručka i 2 h poslije večere. Ako mi priznaju s glukoaparata vrijednosti, moram opet doći za 4 tj i to je onda to ne moram više do poroda 😊 i tsh su mi isto vadili, ali rekli su da će me dns ili sutra zvati ako nešto ne bude kako treba, a inače mi nalaze šalju poštom idući tj. Tako da sam ja tamo ukupno bila manje od 1 h.
Samara ajd da je još nekome isto kao meni. Super smo prošle znači 😊
Blacksheep da, mijenja ga pod hitno. I ja sam bila u Karlovcu dosta puta, lijepi je gradić 😊
30 weeks
💔💔💔
Tuma ja sam pobrala sve simptome osim trudnickog sjaja i blagostanja😂😂😂 nit mi kosa raste, nit nokti, koža mi se osušila, kosa mi se masti.. užas.. dobro da radim od kuće da me nitko ne vidi
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Pozdrav cure, jucer sam vam pisala u vezi bete danas sam ju ponovno vadila, znaci u utorak je bila 1500 a dana je 2100, sutra idem na ultrazvuk pa cemo vidjeti kaj bude.
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Ja pod hitno idem mijenjati soc. ginića kad ovo sve prođe! 😤
Pametno, meni je to jedna od boljih ideja koje sam imala u zadnjih godinu dana, preporodila sam se.
🙋🏼♀️ Kod koga si otisla?
IVF 9.mj ako ne uspije do tada.
Evo me curke sa zadnjeg uzv-a, u ponedjeljak 29.3. konačno FET, endometrij je dobar, a od sutra utrići (ili cyclogest mi nudio - ne znam jeste imale iskustva s njim, navodno je samo 2X1)..nisam ga pitala ako je FET u 12h, stavljam li utriće i to jutro, znate li vi, da sad ne zovem natrag? Zaostatke ću kasnije popodne probati ulovit, ak se ne varam čekamo Dadu
Za info curkama s kojima sam se dopisivala ovdje o tome - pitala sam i plaćam na dan transfera i FET i sve UZVe do sada iako sam preko HZZOa..vjerojatno se oni ne vode novim naputkom ako je uopće stigao do njih..puse svima
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Pozdrav cure, jucer sam vam pisala u vezi bete danas sam ju ponovno vadila, znaci u utorak je bila 1500 a dana je 2100, sutra idem na ultrazvuk pa cemo vidjeti kaj bude.
Sad ti se dupla svakih 3-4 dana. Nije nužno loše, mrvcu sporije raste nego bi trebala - sretnija bih bila da je recimo 2250.
Nisi rekla koji ti je dan ciklusa, jesi li bila na MPO i kad je bio transfer i koliko velikog zametka.
💔💔💔
Evo me curke sa zadnjeg uzv-a, u ponedjeljak 29.3. konačno FET, endometrij je dobar, a od sutra utrići (ili cyclogest mi nudio - ne znam jeste imale iskustva s njim, navodno je samo 2X1)..nisam ga pitala ako je FET u 12h, stavljam li utriće i to jutro, znate li vi, da sad ne zovem natrag? Zaostatke ću kasnije popodne probati ulovit, ak se ne varam čekamo Dadu
Za info curkama s kojima sam se dopisivala ovdje o tome - pitala sam i plaćam na dan transfera i FET i sve UZVe do sada iako sam preko HZZOa..vjerojatno se oni ne vode novim naputkom ako je uopće stigao do njih..puse svima
Čuvaj račun, koliko sam shvatila AuroraB, morat će ti kasnije vratiti novce.
Stavljaš utriće to jutro.
Cyclogest ja nisam probala, ja volim utriće
Wooooohoooo, idemo po bebe!!!!
💔💔💔
Ja pod hitno idem mijenjati soc. ginića kad ovo sve prođe! 😤
Pametno, meni je to jedna od boljih ideja koje sam imala u zadnjih godinu dana, preporodila sam se.
🙋🏼♀️ Kod koga si otisla?
Na najdoktor sam suzila izbor na 3 dr u mojoj okolini (Dugave, Siget) koje su imale najbolje ocjene, a na portalu HZZO sam vidjela da su žute boje (crveni ne primaju, žuti mogu a ne moraju, zeleni moraju primati). Odmah prva me bez problema primila, iako sam ja bila spremna na plakanje i preklinjanje. Cijeli igrokaz je uzalud izvježban i usavršen
💔💔💔
Ja stavim uvijek ujutro, oni pociste i dezinficiraju prije nego idu kateterom unutra tako da nemas problema. Iako bi bilo najbolje da provjeris sa dr. jer ne rade svi isto.
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Sortiraj odgovore
Najstariji