Nina92, meni ne pada na pamet ići na hitnu osim ako počnu jaki bolovi. Ne mogu mi oni tamo ništa, osim kopati po meni.
Lezi, odmaraj, mijenjaj položaj s boka na bok i nadaj se najboljem. Hrpa cura krvari i na kraju ispadne sve OK.
Cure, ako se želite nasmijati, odite na jesenske bebe, strana 514, post od daly56
JOOooooooooojOvo je savršeno
Sad mi je jasno zašto ja nisam ostala trudna. MM i ja se skinemo goli, mi se ne trljamo preko odjeće.
Niš od tog, sve smo falile
Kad se sjetim koliko sam puta trpila te njegove prljave radnje... a mogli smo se samo malo protrljati, to bih lakše izdržala.
I onda oni pričaju o idiopatskoj neplodnosti. IDIOTSKA, ne idiopatska.
💔💔💔
SBjelis hahahah ti mojim stopama.. ja sam išla stopama MaloTelepa je upalilo. 😉
Držim fige da i tebi bude uspješno a i ovo je ako se ne varam treća sreća kao i meni? I skroz kužim, nekad je stvarno lakše kad baš nitko ne zna.
MTB najtužnije je što će neka tamo žena nekad tako lako i ostati trudna a nama vrate sve oplodjeno pa ne znaš hoće upaliti 🙄 U mojoj okolici nedavno curica od 16 rodila, nikome nije ni rekla da je trudna, na niti jednom pregledu nije bila, nikakvi vitamini, hitna došla po nju radi bolova i rodila. Sta ti je život…
Sretno i ostalim curama sa uspješnim berbama danas 🤞🏻
Nisu nikad bili goli, helou. Nije joj ni prstić gurnuo, samo ju je po guzici pomazio nakon što je dirao svog mališana preko gaća.
Ako ostane trudna, može slobodno započeti novu religiju
💔💔💔
Matkiša se guši u tortama 🙆♀️🙋♀️ A gosti navalili dolaziti, a šta će ne znaju da sam trudna i da trebam mir 😂😂
Hvala svima na divnim željama 💖💖💖 Sutra ću testirat da se danas ne ubediram.
Meto 💖💖💖💖 predivnooooo
Ruska1986 ti si luda skroz 😂😂😂
Sve cure koje prolaze kroz teški period držite se 🍀
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša se guši u tortama 🙆♀️🙋♀️ A gosti navalili dolaziti, a šta će ne znaju da sam trudna i da trebam mir 😂😂
Hvala svima na divnim željama 💖💖💖 Sutra ću testirat da se danas ne ubediram.
Meto 💖💖💖💖 predivnoooooRuska1986 ti si luda skroz 😂😂😂
Sve cure koje prolaze kroz teški period držite se 🍀
Sretan rodjendan 🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Držim fige da i tebi bude uspješno a i ovo je ako se ne varam treća sreća kao i meni? I skroz kužim, nekad je stvarno lakše kad baš nitko ne zna.
MTB najtužnije je što će neka tamo žena nekad tako lako i ostati trudna a nama vrate sve oplodjeno pa ne znaš hoće upaliti 🙄 U mojoj okolici nedavno curica od 16 rodila, nikome nije ni rekla da je trudna, na niti jednom pregledu nije bila, nikakvi vitamini, hitna došla po nju radi bolova i rodila. Sta ti je život…
Ja sam uvijek mislila da pričaju gluposti kad kažu da rode a ne znaju za trudnoću. 😲😲😲😲 Nekuzim kaaak
Da znaš da sad ni meni nije jasno, mučnine, smedjarenja, bolovi u trbuhu, ledjima...
A opet znam za slučaj gdje stvarno žena nije znala 🤷
Ali je prije toga imala valjda 3 spontana i kasnije su doktori objasnili da je valjda psiha blokirala sve a nosila je skroz prema ledjima 🤷. Znam samo da je u četvrtak još bila na poslu a u subotu rodila..
Ni meni nije jasno ali najbliži ljudi oko nje kažu da je stvarno tako 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Cure cetitam, puno dobri vesti danas i dobre berbe
Bjelis 🤞🤞🤞 pa kod tebe bas ruski rulet. Konjski živci.
MTB drzim fige da bebica izgura fckng miom. Bice to sve ok... Mora💕💪
Mene satre uvek pocetak bockanja, prosli put sa Menopurom, ovaj put sa Gonalom jos gore. Migrena za poludit, hocu da se bacim kroz prozor . Bile ste u pravu, prelako je sa penom baratati.
Inače, juce mi je dr. (ne moj MPO, nego ovaj za folikulometrije) rekao da mi moja Ⓜ️ izgleda kao da imam 25 god. I da laže, fino laže 😇
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Nisu nikad bili goli, helou. Nije joj ni prstić gurnuo, samo ju je po guzici pomazio nakon što je dirao svog mališana preko gaća.
Ako ostane trudna, može slobodno započeti novu religiju
Hellloooouuu pomazio malo niže, njegovi plivači olimpijci i eto.. ja ću tako probati drugo 🤷😂😂😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Moja prijateljica je lani rodila. A saznala je da je trudna u 16tt odprilike, inace je malo deblja i nema redovit ciklus, 2,3 puta godisnje. Ima 38 godina i dijete od 10🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️. I ni tada ne bi saznala da je trudna da nije eto tek tako isla u dr jer nije bila godinama, evo imam to u svojoj okolini i svejedno mi nije jasno.
Nina92, popila sam odmah 4 Duphastonea. Nakon toga standardna terapija, samo utriće pijem, ne guram.
Dakle, u 7 ujutro sam popila Duphaston i tutnula 2 utrića.
U 9 sam popila 4 Duphastona.
U 15 sam popila Duphaston i malo kasnije 2 utrića.
Za sad sam sretnica koja nema previše nuspojava od utrića, osim da mi se muti vid.
Aaaaa, sbjelisi, vidi ti te prefriganuše. Takve kao ti odmah ostanu trudne, mi poštenjačine se trudimo.
I to još BLASTICE!!!
Pročitale smo te čim si nick promijenila.
Za kaznu ti želim da ti se obje uhvate i da te zajebavaju i naizmjence urlaju kad ih rodiš
I još bitnije, jesu li doktor i embriolog čemu?
Jel tako mtb... mutikasica prava... ma ja sam je provalila odma... jer vec sam je pet puta kad ide u postupak i samo ignorira moje poruke 🤣🤣🤣 i ja jos iste zelje zelim 🥰🥰🥰 nek ostane trudna i da joj bude predosadna trudnoca 😘😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Inače, juce mi je dr. (ne moj MPO, nego ovaj za folikulometrije) rekao da mi moja Ⓜ️ izgleda kao da imam 25 god. I da laže, fino laže 😇
Nego, kako to izgleda od 25?
Nisam je slikala svake godine pa ne znam procijeniti promjene kroz vrijeme
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji