Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    21. Ožujak 2021. 08:53

MilaSt

Postoje neka djeca. Ona se rode, znaš, s malo drugačijim kromosomima. Zapravo, samo s jednim. Dvaestprvim. Ništa posebno. Jedan manje - više.
    Ali pazi, nemaju oni zato manje, kako kažu neki. Više imaju. Dobiju dobrotu, kakvu ja ne nosim u svojim prsima. Dobiju iskrenost, kakvu ja ne poznajem u svojoj glavi. Nose ogromnu ljubav. Osjećajnost. Predivnost.

I znaš što? Nisu oni drugačiji. Mi smo. Jer ne kužimo život. Jer smo svojom glupošću blokirani. Jer ne gledamo srcem, nego rangiramo prema kojekavim normama. Mi smo, kad ti kažem. Mi smo zakinuti. A oni? Oni
    su čisti blagoslov. (I.Klarić)

21.03. - dan down sindroma 🙋😃

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    21. Ožujak 2021. 08:55

Monkica danas jedem krumpirice za tebe!!!! 🍟🍟🍟😁✌🐥🐥🐷

oharascarlett14@gmail.com

4 sreća
    21. Ožujak 2021. 09:03

Ruska1986

Hvala vam od ❤, curke! 🥰

Sretan rođendan lutko😘

vuky
    21. Ožujak 2021. 09:07

MilaSt stvarno jesu takvi ❤️

Anči 💕
    21. Ožujak 2021. 09:13

MilaSt

Postoje neka djeca. Ona se rode, znaš, s malo drugačijim kromosomima. Zapravo, samo s jednim. Dvaestprvim. Ništa posebno. Jedan manje - više.
    Ali pazi, nemaju oni zato manje, kako kažu neki. Više imaju. Dobiju dobrotu, kakvu ja ne nosim u svojim prsima. Dobiju iskrenost, kakvu ja ne poznajem u svojoj glavi. Nose ogromnu ljubav. Osjećajnost. Predivnost.

I znaš što? Nisu oni drugačiji. Mi smo. Jer ne kužimo život. Jer smo svojom glupošću blokirani. Jer ne gledamo srcem, nego rangiramo prema kojekavim normama. Mi smo, kad ti kažem. Mi smo zakinuti. A oni? Oni
    su čisti blagoslov. (I.Klarić)

21.03. - dan down sindroma 🙋😃

❤️❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Lita.1234
    21. Ožujak 2021. 09:15

Ruska1986

Joj, dajte mi prestanite sve cestitat rodjendan 🙄 fakat je too much 🤭🤭 I tako, meni danas rodjendan i ono, laganini… Jesam napomenula da mi je rodjendan? Ne mogu se sjetit.. Jer eto, bas mi danas rodjendan 🤭🤭

Ruskicaaa sretan ti!!!! 🥳🥳🥳🥳

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

vuky
    21. Ožujak 2021. 09:17

Jeste gledale jucer na HRT4 emisiju o neplodnosti? Čija je dr Pavičić? Ona se meni nekako hladno učinila a ko da sam popratila da je topla i ok? 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Ožujak 2021. 09:20

vuky

Jeste gledale jucer na HRT4 emisiju o neplodnosti? Čija je dr Pavičić? Ona se meni nekako hladno učinila a ko da sam popratila da je topla i ok?

Ne znam ženu, ali sumnjam da možemo dobiti realnu sliku preko TVa. Svatko koje to nije posao je malo nervozan pred kamerama, bogtepitaj kakvu bih sliku ja ostavila.

💔💔💔

nika0302
    21. Ožujak 2021. 09:22

Ruska1986

Joj, dajte mi prestanite sve cestitat rodjendan 🙄 fakat je too much 🤭🤭 I tako, meni danas rodjendan i ono, laganini… Jesam napomenula da mi je rodjendan? Ne mogu se sjetit.. Jer eto, bas mi danas rodjendan 🤭🤭

Sretaaaaan rođendaaaan 🥳🥳🥳🥳🎂🎂🎂

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

MiniGirl
    21. Ožujak 2021. 09:30

Ruska1986 Sretan rodendan!!! 
    Nemam iskustva s dr. Pavicic kao pacijentica ali kao profesorica je jako draga. Meni je jucer isto izgledala hladno, ali nije mi takva ostala u sjecanju na faksu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.