Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inter
    21. Ožujak 2021. 09:37

Ja sam bila na uzv u cetvrtak i sve je ok, cura nam je mahala i onda si je slozila ruke ispod glave i zaspala🥰
    Nego, dobila sam uputnicu za fetalni ekg i nije mi se to cinilo neobicno dok se nisam isla naruciti pa me zena isprepadala da zasto tako rano, da li postoji indikacija i sta mi je prof rekao..
    A nije mi rekao nista, nego da je to uobicajeno za MPO i da se odmah narucim jer se dugo ceka.. 
    Jel ste i vi to radile ili da pocnem jako panicariti? 

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

Dashuri
    21. Ožujak 2021. 09:40

Ruska SRETAN ROĐENDAN!!! ❤
    Dobro jutro cureee! 🔆

05.12.2022 💗

• Pmak
    21. Ožujak 2021. 09:41

Bok, vezano za testiranje za koronu na VV testiranje se vrsi svaki dan na Merkur, red desno - ulaz u dnevnu bolnicu od 7:30-8:30, uklkucujuci i subotu i nedjelju. Radnim tjednom ima dodatno testiranje u terminu od 10:30 (mislim). Nalaz je u njihovom sustavu gotov istu dan, ne salju nalaz e-mailom vec u slučaju pozitivnog nalaza zovu telefonom oko 13h.
    Znaci, na Humanu dodjete bez papirnatoj nalaza i samo kazete kad ste se testirali i da je nalaz u sustavu. 

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Ožujak 2021. 09:47

Inter

Ja sam bila na uzv u cetvrtak i sve je ok, cura nam je mahala i onda si je slozila ruke ispod glave i zaspala🥰
    Nego, dobila sam uputnicu za fetalni ekg i nije mi se to cinilo neobicno dok se nisam isla naruciti pa me zena isprepadala da zasto tako rano, da li postoji indikacija i sta mi je prof rekao..
    A nije mi rekao nista, nego da je to uobicajeno za MPO i da se odmah narucim jer se dugo ceka..

Ja imam na svom popisu pregleda u trudnoći i fetalni ekg. Ne znam kad se mora raditi, ali mislim da je iza 20tt... 
    Evo, uz malo guglanja našla sam da se radi između 18tt i 24tt, dakle taman te šalje.
    Sviđa mi se tvoj doktor, po mojoj je mjeri 

💔💔💔

Teja1408
    21. Ožujak 2021. 09:54

Inter

Ja sam bila na Srebrnjaku sa skoro punih 20tt i divna dr. Lulić Jurjević mi je tad rekla da je po njoj to i dalje rano. Da se sve najbolje vidi oko 24.tt.
    Mene je na kraju pregledala i uspjela je sve vidjeti, ali me na pocetku upozorila da mozda nece 😊 pa kad se narucujete vodite racuna o tome da se ipak ne narucujete prerano.
    Inace dr. ima svaku preporuku, stvarno je divna 😊
    Na Srebrnjaku se otprilike ceka na red nekih 5-6 tjedana. 

vuky
    21. Ožujak 2021. 09:54

Ma znam da,isto bi na tv-u ostavila drugi dojam od sto jesam- zato sam i pitala! nego njena glavna poruka je ne odgađajte rađanje ( nekoliko puta ) i da medicina neke svemoguća - onak mi je doslo- sto ja uopce radim u toj priči onda 🤣

vuky
    21. Ožujak 2021. 09:56

andela111 ja obicno dobijem 3-4 dana nakon prestanka terapije... do sad svaki put tako.... bude skoro dosla, ne brini...

• Inter
    21. Ožujak 2021. 09:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inter

Ja imam na svom popisu pregleda u trudnoći i fetalni ekg. Ne znam kad se mora raditi, ali mislim da je iza 20tt…
    Evo, uz malo guglanja našla sam da se radi između 18tt i 24tt, dakle taman te šalje.
    Sviđa mi se tvoj doktor, po mojoj je mjeri

Tako je i meni rekao prof, ali zena na Srebrnjaku tvrdi da nema smisla raditi prije 24tt jer se srce jos razvija pa bi morali ponavljati.. tako me i narucila, kad budem 24tt. A digla je paniku jer sta me tako rano salje na to. Nasla sam hrpu upisa po raznim forumima da su neke zene isle na to, neke nisu ni cule za tu pretragu, a sve su MPO.. sad me to kopka.. moram se resetirati i think pink

4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    2. FET - ❌

• Inter
    21. Ožujak 2021. 09:59

Teja1408

Inter

Ja sam bila na Srebrnjaku sa skoro punih 20tt i divna dr. Lulić Jurjević mi je tad rekla da je po njoj to i dalje rano. Da se sve najbolje vidi oko 24.tt.
    Mene je na kraju pregledala i uspjela je sve vidjeti, ali me na pocetku upozorila da mozda nece 😊 pa kad se narucujete vodite racuna o tome da se ipak ne narucujete prerano.
    Inace dr. ima svaku preporuku, stvarno je divna 😊
    Na Srebrnjaku se otprilike ceka na red nekih 5-6 tjedana.

Tako su me i narucili, u 24tt.. 
    Hvala na preporuci😘😘

4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    2. FET - ❌

Sreca ♥
    21. Ožujak 2021. 09:59

Andela111

I htela sam da pitam ima li koja cura koja je ostala trudna iz prirodnjaka IVF/ICSI sa malim AMH….😊

Ja sam bila u jednom prirodnjaku, s jednim praznim folikulom 😓🙄

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.