Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 20:26

Sunflower14, antralni folikuli su oni folikuli koji taj mjesec krenu u pohod - obično se broje na 2DC. Svakome je različiti, pa je teško reći što je za nekoga dobar a što loš rezultat.
    Ali tvoje veličine i endo su za sad idealni, tako da si dobro krenula!
    A za posao, znam da nije lako, i da se osjećaš povrijeđeno. Bitno da imaš plan i da si se financijski pokrila. Možda to bude i dobra stvar u svemu ovome. 

MiniGirl, znam da ne smiješ u postupak 3, 4 mjeseca iza cijepljenja. Za dalje ne znam, meni nije dolazilo u obzir prvo radi ovog postupka, sad radi trudnoće za koju se nadam da će se održati. Zato nisam istraživala dalje.

💔💔💔

iris_iris
    16. Ožujak 2021. 20:44

curke, može mala pomoć. naručujem s Tvoje Ljekarne pa ne znam kako iskoristiti popust. Imam kakti pravo na 15% za prvu kupnju, 5 % za primanje obavijesti i 10% za mjesečno članstvo, ali ne mogu skužiti gdje se ti popusti upisuju ili vide ili nešto treće.. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Sunflower14
    16. Ožujak 2021. 20:45

BjeliS jeej!😊
    Nina985 Hvala!🤗 Trebalo mi je par dana da promjenim perspektivu i počnem to gledati kao moguću pozitivnu stvar. Sad ću si moći sama organizirati vrijeme i manje se stresirati oko sitnica s posla pa će valjda i hormini biti zahvalni!😁💪
    MTBica Tnx na objašnjenju, nisam to mjerila, ali gledamo pozitivno kad su drugi brojevi dobri.😬
    Da, neću ostati gladna, plan postoji i to me smirilo! 🥰😚

👩29 🧔29
    2 godine pokušavanja
    👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
    1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
    ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
    🌻~PUPO~🌻
    1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
    UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
    UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
    UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
    Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 20:56

iris_iris

curke, može mala pomoć. naručujem s Tvoje Ljekarne pa ne znam kako iskoristiti popust. Imam kakti pravo na 15% za prvu kupnju, 5 % za primanje obavijesti i 10% za mjesečno članstvo, ali ne mogu skužiti gdje se ti popusti upisuju ili vide ili nešto treće..

Meni se popust primijeni čim sam ulogirana. Jesi se registrirala? 

💔💔💔

iris_iris
    16. Ožujak 2021. 21:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

iris_iris

Meni se popust primijeni čim sam ulogirana. Jesi se registrirala?

Aha, jesam, ali ako uzimam nešto što je već na popustu, onda ništa od (dodatnog) popusta. Mislila sam da dobijem još malo popusta  hvala!! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• aria2019
    16. Ožujak 2021. 21:38

MiniGirl

Pozdrav! Pokušavam vas redovito citati, ali prebrze ste za mene. Cestitam svim curama koje imaju pozitivne testice i iscekuju svoju djecicu, a ostalim zelim da im se isto ostvari sto prije. Oprostite ako je tema vec bila naceta, ali je li se itko cjepio protiv korone i sto mislite o tome -da ili ne dok su u tijeku IVF, UIU?

Bokić... Ja sam bas bila pitala doktoricu za to i znam da mi je rekla da nebi bilo bas dobro npr se cijepiti, jer onda se treba pauzirat neko vrijeme, a i da jos ne znaju baš kako će to sve utjecati na buduću trudnice koja je u MPO. 

👱‍♀️ 30, 🙆‍♂️ 33
    Spermiogram uredan, ja sam imala laparoskopiju jajovoda, utvrđeno da desni radi, lijevi ne. Pol. Jajnici.
    15.2 idem na ultrazvuk i folikumetriju
    duphastone od 10-20dana
    klomifen (3-8 dana)
    2/21 IVF/ET

MISS
    16. Ožujak 2021. 21:44

MTB haha , da,nikad duza pauza 😂😂 iskreno,sad ce mi dobro malo i doc..cini mi se da sam izmaltretitala bebu, stalno drzi sake na licu,ne zeli da ga vidimm😂😂 tako da zasluzuje i on pauzu. 😂
    Prehladene trudnice, jel smijeml kapi u nos? Skorz sam zacepljena😣

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 22:08

MISS

MTB haha , da,nikad duza pauza 😂😂 iskreno,sad ce mi dobro malo i doc..cini mi se da sam izmaltretitala bebu, stalno drzi sake na licu,ne zeli da ga vidimm😂😂 tako da zasluzuje i on pauzu. 😂
    Prehladene trudnice, jel smijeml kapi u nos? Skorz sam zacepljena😣

Hehe, pustite me malo ma miru 
    Da, dobro će vam doći pauza. A sad se malo možeš i kretati, napokon možeš na sunce 

💔💔💔

petra30
    16. Ožujak 2021. 22:08

malala

Znam da ovi bacaju sjenu. 8.3. je bila inseminacija. Ne veselim se još. Možda je od štoperice. Bojim se i ponadati se samo. (nadam se da je link dobar. 🤨)
    https://ibb.co/jfgFb8R

Dobar je link, a i sjena se dobro vidi😊...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    16. Ožujak 2021. 22:09

malala

Znam da ovi bacaju sjenu. 8.3. je bila inseminacija. Ne veselim se još. Možda je od štoperice. Bojim se i ponadati se samo. (nadam se da je link dobar. 🤨)
    https://ibb.co/jfgFb8R

Osam dana nakon inseminacije je skoro pa nemoguće da se nešto vidi, a da je od oplodnje.
    Žao mi je.
    Nemoj si ovo raditi. 
    Prije 10, 11 dana poslije inseminacije nema smisla da piškiš. A i onda piški Mullerov, meni se dokazalo da je najbolji.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.