Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blacksheep
    17. Ožujak 2021. 00:28

BjeliS 💕👣

Mene sada samo zanima kako ce MTBica Gicu iznijeti plan..
    Znate, ima jedna Ginkoloska Kontrola 17.4. na koju ste pozvani kao poseban gost…
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁☝✌😛😎

😂😂😂 Ti si, ćerce, pukla ko kokica!

Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
    1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
    17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)

Nakapaka
    17. Ožujak 2021. 06:16

Ni sjene sjenine jutros... 9DNT 
    Ima li iko da nista nije bilo 9ti dan pa da je poslije ipak trudnoca bila??? 😔

👩🏽34god

manemoj
    17. Ožujak 2021. 06:47

Dobro jutro 🥰
    Ruska ti si takva legenda od žene 😂. Tebi je sve ravno, sve ljecis rakijom.. ja već zamišljam taj GK, tebe love trudovi ali kažeš ti neka, strpiti će se dok ja ne završim feštati 😅. Mislim.. ispričati će cure valjda kako je bilo 🙄😂
    Bjelis ti si spaljena skroz 😂😂😂 i toliko keksa.. šteta što se ne opustis, pa cijeli vrtić bi imala već 😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    17. Ožujak 2021. 06:48

Nakapaka

Ni sjene sjenine jutros… 9DNT

A koji test si radila? Daj sliku.. tako cure znaju reći ni sjenine sjene a ono ja bez naočala bez problema vidim...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    17. Ožujak 2021. 06:49

Nakapaka

Ako si ti vracala trodnevne, imasjos jedan pish sutra.. 
    Nina nije nista vidila 7dnt blastice, a vide je sada 😉✌

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    17. Ožujak 2021. 06:52

manemoj

Dobro jutro 🥰
    Ruska ti si takva legenda od žene 😂. Tebi je sve ravno, sve ljecis rakijom.. ja već zamišljam taj GK, tebe love trudovi ali kažeš ti neka, strpiti će se dok ja ne završim feštati 😅. Mislim.. ispričati će cure valjda kako je bilo 🙄😂
    Bjelis ti si spaljena skroz 😂😂😂 i toliko keksa.. šteta što se ne opustis, pa cijeli vrtić bi imala već 😂

Hihi znas manemoj onu s Vegas? 😁
    Ja sam opustena ali momak ima tremu 😁😳😎

Nakapaka
    17. Ožujak 2021. 07:03

manemoj

Nakapaka

A koji test si radila? Daj sliku.. tako cure znaju reći ni sjenine sjene a ono ja bez naočala bez problema vidim…

Neki rapid baby, pločica kao, slikacu kasnije jer izadjoh ali je bijel da ne moze bijelji

👩🏽34god

sbjelisi
    17. Ožujak 2021. 07:06

Ove reklame na forumu.. Majkomila. 
    Umjesto da nam reklamiraju supplemente i djecja kolica, oni vrte gluposti 
    A mogli bi prosati kamioneeee supremeneta.
    A i dj.kolica 😍😁

sbjelisi
    17. Ožujak 2021. 07:07

*prodati

Anči 💕
    17. Ožujak 2021. 07:20

BjeliS 💕👣

Ove reklame na forumu.. Majkomila.
    Umjesto da nam reklamiraju supplemente i djecja kolica, oni vrte gluposti
    A mogli bi prosati kamioneeee supremeneta.
    A i dj.kolica 😍😁

Pa vidis da se znaju vrtit reklame za kredite 😂 znaju oni da smo mi financijski iscrpljene 😂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.