Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teja1408
    31. Listopad 2020. 11:49

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

Ooooukej, sad sam skuzila sto znaci mijenjanje nadimka.. htjela sam ga staviti dolje ispod potpisa, a umetnula na krivo mjesto 😅 jos me upozorava na ogranicenje znakova.
    MTB, evo za utjehu, postoji idiot koji te nadmasio 🙈 mozak mi fakat ne dela, uipce nisam skuzila 😅

Hahahhahahahhaha 😂😂

MaloTele
    31. Listopad 2020. 11:50

Ruska1986

Chloe18

NadimakMTB

Ooooukej, sad sam skuzila sto znaci mijenjanje nadimka.. htjela sam ga staviti dolje ispod potpisa, a umetnula na krivo mjesto 😅 jos me upozorava na ogranicenje znakova.
    MTB, evo za utjehu, postoji idiot koji te nadmasio 🙈 mozak mi fakat ne dela, uipce nisam skuzila 😅

Dobar dan, vidim da si nam nova. Reci nam nešto o sebi

Paaaa evo za pocetak, volim se bockati i jesti pomfrit. I sklona sam pravljenju gluposti, pratite me za vise recepata 😅

Volis li i piskiti?

Vadit test iz smeca? 🤭

Ponovno ga koristit i rastavljati na dijelove? 😁

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Nirvana2024
    31. Listopad 2020. 11:50

Volim piskiti testove jesti ciklu i ananas i loviti kuglice utrogestana po kupaoni ♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Listopad 2020. 11:53

Bozma

Aj kad izgooglate bas me zanima kakav je vama. Meni je moja doktorica sexy, jos kad nije u onoj kuti iz bolnice 👌

Je je zgodnica nam je🤗

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

31. Listopad 2020. 11:58

Haahaha Nirvana bome si nadmasila nas NadimakMTB hahah…  I ja sam prvi mjesec na forumu bila zapela s najglupljim imenom.. Neka random slova.. Niko me nije dozivljavao hahah

Nirvana2024
    31. Listopad 2020. 11:59

Ruska1986

Chloe18

NadimakMTB

Dobar dan, vidim da si nam nova. Reci nam nešto o sebi

Paaaa evo za pocetak, volim se bockati i jesti pomfrit. I sklona sam pravljenju gluposti, pratite me za vise recepata 😅

Volis li i piskiti?

Vadit test iz smeca? 🤭

Daaa, kako si znala? Ajme, sve moje srodne duse ♥️♥️

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Ruska1986
    31. Listopad 2020. 12:02

točkicaa

A sto se tice pišanja po testova bolje da ne kometiram jer me sramota. Jedan mjesec sam potrosila 30kineza i jos 6testova iz ljekane. Jer nisam mogla vjerovat da je opet negativan. 😂

😂😂😂 jaooooo 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    31. Listopad 2020. 12:05

Curee moje morat cu ces ulazit da povatam sve😂 raspisah se vii ja sam jutros u kavicu dio a onda smo ja i seka isli na selo kitit Crkvu u nas je to obicj svake subote netko pa red bilo nas  danas lipo sam sve okitila i sve sam nas prikazala❤️ obasle groblje pikonjih  sve posjetili zspalili svjece  a sad odoh rucati 😁 mozda bude i krompirica😂 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

31. Listopad 2020. 12:15

Sanjich, sjetila sam se nečega. Da sam, dok sam kod njega još išla na konzultacije i ja nešto slično rekla (ovo da mi je dr....)i onda su me ove moje ženske zajebavale i netko je naletio na fejsu na sliku njega sa nekim studenticama(ili kolegicama mladim nzn.), jedna od tih cura stavila na svoj profil, netko naletio i poslali mi. Sad se nikako ne mogu sjetit tko mi je poslao tu sliku, tražim po WhatsApp, ako nađem stavljam . Jbt, koji mi je vrag bio da sam to izjavila

Ruska1986
    31. Listopad 2020. 12:19

Belaaa

Curee moje morat cu ces ulazit da povatam sve😂 raspisah se vii ja sam jutros u kavicu dio a onda smo ja i seka isli na selo kitit Crkvu u nas je to obicj svake subote netko pa red bilo nas danas lipo sam sve okitila i sve sam nas prikazala❤️ obasle groblje pikonjih sve posjetili zspalili svjece a sad odoh rucati 😁 mozda bude i krompirica😂

Predivno ❤💜 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.