Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giny
    14. Rujan 2020. 22:14

Ruska1986

Giny

Bozma

Giny, haha…kuzim te. Ako imas vise testova mozes, pa ponovi sutra opet, pa ces vidjet da li tamni ili svijetli crta. Jer danas ce ti sigurno bit pozitivan cak i sa popodnevnom. Ja sam se testirala svaki dan od inekcije i bila je sve svjetlija. Imam jos i sliku testova po danima 🙈

Pikušat ću izdržat do ponedjeljka, a onda ga radim 100%. Hvala vam svima, ovaj forum je spas da ne poludiš sam u ovom svemu.
    Giny,jesi radila test??

Sramota me bila se javit 😂 da radila, od subote svako jutro 😂🤣 uglavnom evo slika, ja nemam pojma ni šta da mislim, ja sam još uvjerena da je nešto neispravno 😂 i svejedno nestrpljivo čekam betu. Valjda se neću ureć 🤞

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

Giny
    14. Rujan 2020. 22:19

Giny

Ruska1986

Giny

Bozma

Giny, haha…kuzim te. Ako imas vise testova mozes, pa ponovi sutra opet, pa ces vidjet da li tamni ili svijetli crta. Jer danas ce ti sigurno bit pozitivan cak i sa popodnevnom. Ja sam se testirala svaki dan od inekcije i bila je sve svjetlija. Imam jos i sliku testova po danima 🙈

Pikušat ću izdržat do ponedjeljka, a onda ga radim 100%. Hvala vam svima, ovaj forum je spas da ne poludiš sam u ovom svemu.
    Giny,jesi radila test??

Sramota me bila se javit 😂 da radila, od subote svako jutro 😂🤣 uglavnom evo slika, ja nemam pojma ni šta da mislim, ja sam još uvjerena da je nešto neispravno 😂 i svejedno nestrpljivo čekam betu. Valjda se neću ureć 🤞

I sad neće da mi učita sliku. 🤦🏻‍♀️
    Uglavnom, svi su pozitivni i tamniji svaki dan 🤞

Cito poliklinika

Tuma
    14. Rujan 2020. 22:29

Giny

Giny

Ruska1986

Giny

Bozma

Giny,jesi radila test??

Čestitam!!!🥳🥳🥳 kad je beta? Stvarno je krenuo pozitivan niz 🥳🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    14. Rujan 2020. 22:31

Bozma

Iris_iris, nemam iskustva s tim cistama. Mozes li nazvat svog soc.ginekologa pa ga pitat?
    Cure, radi li koja od vas kineske testove? Je li ikad bilo lazno pozitivnih?

ja sam imala 2 skroz lagano pozitivna u 7.mj.jedan dan i nakon toga svi negativni, a M je na kraju kasnila 7 dana ...  sad ne znam je li se tu nešto dogodilo pa nije uspjelo ili su bili lažno pozitivni....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Nina985
    14. Rujan 2020. 22:35

iris_iris

Drage žene,
    već vas dugo čitam, ali tek sam se sad odvažila nešto napisati. Mi bi kad dođe M trebali krenuti u svoj 2. IVF, ali danas na pregledu mi je dr. vidjela da imam cistu (prozirnu) na desnoj strani, pa moram doć prvi dan M da vide jel pukla da me puste u postupak. Već mi je isto bilo s prošlim postupkom, imala sam cistu žutog tijela za koju sam morala čekati da se smanji prije nego krenemo dalje i, hvala Bogu, smanjila se na vrijeme. Prije 2 mjeseca sam bila na HSG pretrazi, lijevi jajovod zaštopan, desni prohodan, i pokušali smo iskoristiti to vrijeme da prirodno pokušamo i zeznemo sudbinu ;) jer kažu da se poslije HSG-a malo bolje prima ako ide. E sad me zanima jel netko zna, ako je sad (19DC) prisutna cista, je li ona mogla utjecati na ovulaciju? Odnosno je li bilo uopće ovaj mjesec? Ne znam ima li se smisla nadati ičemu. Iako, s LH trakicama sam uhvatila baš čisti pik (11DC, O 12DC), pa se nadam da je bilo. A opet se pitam jel bi dr. već nešto onda vidjela danas. Ili je prerano? Dr. je tako brzo odjurila dalje da nisam stigla zinuti. Ima netko da je bio u sličnoj situaciji ili ima bilo kakvo mišljenje o ovome :) bila bih zahvalna..

Bok Iris_Iris,
    Evo da te umirim sa svojim iskustvom. Prošli mjesec, tjedan dana prije očekivane M i kretanja u IVF, postupak išla sam kod svoje ginekologinje vaditi papa test. Onako usput mi je odučila provjeriti jajnike i maternicu i vidjela da na lijevom jajniku imam cistu žutog tijela, ali mi je rekla da se ne brinem i da će mi PMS biti malo žešći dok se cista ne raspadne. Imala sam baš jake bolove pred mengu i dan prije očekivane M išla sam na ultrazvuk za kretanje u postupak. Doktor je vidio da se cista počela raspadati i rekao je da neće smetati postupku. Imala sam puni stimulirani postupak, na tom lijevom jajniku samo mi je jedan folikul narastao (vjerojatno  je za to kriva cista), ali smo zato na desnom dobili 7 prekrasnih folikula. U subotu su mi vratili jedan 3dnevni embrij te ostala 4 ostavili u kultivaciji.  Danas su mi javili da su se razvile dvije blastociste i da su ih zamrzli.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Giny
    14. Rujan 2020. 22:37

IMG_20200914_064148

Cito poliklinika

Giny
    14. Rujan 2020. 22:44

Nikako postavit sliku 🤦🏻‍♀️ 
    https://i.postimg.cc/Gp5rzShH/sZLbWD.jpg

Cito poliklinika

Giny
    14. Rujan 2020. 22:46

Tuma

Giny

Giny

Ruska1986

Giny

Bozma

Giny,jesi radila test??

Čestitam!!!🥳🥳🥳 kad je beta? Stvarno je krenuo pozitivan niz 🥳🥳

Beta prekosutra ujutro 🤞 daj vidite li sliku na ovom zadnjem postu mom 😂? izludila sam samu sebe. 

Cito poliklinika

Nina985
    14. Rujan 2020. 22:46

Nina985

iris_iris

Drage žene,
    već vas dugo čitam, ali tek sam se sad odvažila nešto napisati. Mi bi kad dođe M trebali krenuti u svoj 2. IVF, ali danas na pregledu mi je dr. vidjela da imam cistu (prozirnu) na desnoj strani, pa moram doć prvi dan M da vide jel pukla da me puste u postupak. Već mi je isto bilo s prošlim postupkom, imala sam cistu žutog tijela za koju sam morala čekati da se smanji prije nego krenemo dalje i, hvala Bogu, smanjila se na vrijeme. Prije 2 mjeseca sam bila na HSG pretrazi, lijevi jajovod zaštopan, desni prohodan, i pokušali smo iskoristiti to vrijeme da prirodno pokušamo i zeznemo sudbinu ;) jer kažu da se poslije HSG-a malo bolje prima ako ide. E sad me zanima jel netko zna, ako je sad (19DC) prisutna cista, je li ona mogla utjecati na ovulaciju? Odnosno je li bilo uopće ovaj mjesec? Ne znam ima li se smisla nadati ičemu. Iako, s LH trakicama sam uhvatila baš čisti pik (11DC, O 12DC), pa se nadam da je bilo. A opet se pitam jel bi dr. već nešto onda vidjela danas. Ili je prerano? Dr. je tako brzo odjurila dalje da nisam stigla zinuti. Ima netko da je bio u sličnoj situaciji ili ima bilo kakvo mišljenje o ovome :) bila bih zahvalna..

Bok Iris_Iris,
    Evo da te umirim sa svojim iskustvom. Prošli mjesec, tjedan dana prije očekivane M i kretanja u IVF, postupak išla sam kod svoje ginekologinje vaditi papa test. Onako usput mi je odučila provjeriti jajnike i maternicu i vidjela da na lijevom jajniku imam cistu žutog tijela, ali mi je rekla da se ne brinem i da će mi PMS biti malo žešći dok se cista ne raspadne. Imala sam baš jake bolove pred mengu i dan prije očekivane M išla sam na ultrazvuk za kretanje u postupak. Doktor je vidio da se cista počela raspadati i rekao je da neće smetati postupku. Imala sam puni stimulirani postupak, na tom lijevom jajniku samo mi je jedan folikul narastao (vjerojatno je za to kriva cista), ali smo zato na desnom dobili 7 prekrasnih folikula. U subotu su mi vratili jedan 3dnevni embrij te ostala 4 ostavili u kultivaciji. Danas su mi javili da su se razvile dvije blastociste i da su ih zamrzli.

Sad vidim da sam ti zapravo odgovorila na pitanje i da sam fulala "ceo fudbal" :-). Ako ti je danas 19 dc i ako ste pokušali prirodno, prerano je da doktorica išta vidi na ultrazvuku jer ako je došlo do oplodnje, plodu treba otprilike 7 dana da iz jajovoda stigne u maternicu.

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

iris_iris
    14. Rujan 2020. 23:22

Hej Nina985, hvala na odgovoru! I čestitam, to su stvarno lijepe vijesti, imati smrzliće je uvijek nekako umirujuće. Držim fige da već sad bude uspješno  I ja sam prošli put imala cistu žutog tijela prije kretanja i na kraju se smanjila, pa smo mogli u postupak. Išla sam u puni stimulirani i dobila 5 jajnih stanica, sve su se oplodile, 2 su mi vratili, ali se ostale nisu razvile do blastociste pa nemam smrzlića nego sad ponovo u stimulaciju. A te ciste žutog tijela, navodno su učestalije kod smanjene rezerve? Jel one sprječavaju ovulaciju kad se zadrže u tom ciklusu? Ja nisam sigurna jel sad imam cistu žutog tijela ili neku drugu, doktorica je samo rekla vodena cista - i bris

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.