Tara0205, nemoj ako ti nitko nije rekao. Iz nekog razloga nam nekima daju to za vadit.
Darliv ja sam isto u proslom vadila fsh, lh i p4 i isto su rekli ako ne bude ok da cu krenut od 3.dana a ne od drugog. Valjda nije bio toliko los nalaz ker smo krenuli sa drugim danom. Sad cu opet to vadit na drugi dan ciklusa pa ic kod doktorice da mi kaze krecem li odmah ili treci dan. Tako je ona meni rekla, da nema veze ako bude los, da necemo odustat nego samo da vidi hocu li i s cim krenut drugi dan.
Ali meni je upitan odnos fsh i lh, nije progesteron.
Drage žene,
već vas dugo čitam, ali tek sam se sad odvažila nešto napisati. Mi bi kad dođe M trebali krenuti u svoj 2. IVF, ali danas na pregledu mi je dr. vidjela da imam cistu (prozirnu) na desnoj strani, pa moram doć prvi dan M da vide jel pukla da me puste u postupak. Već mi je isto bilo s prošlim postupkom, imala sam cistu žutog tijela za koju sam morala čekati da se smanji prije nego krenemo dalje i, hvala Bogu, smanjila se na vrijeme. Prije 2 mjeseca sam bila na HSG pretrazi, lijevi jajovod zaštopan, desni prohodan, i pokušali smo iskoristiti to vrijeme da prirodno pokušamo i zeznemo sudbinu ;) jer kažu da se poslije HSG-a malo bolje prima ako ide. E sad me zanima jel netko zna, ako je sad (19DC) prisutna cista, je li ona mogla utjecati na ovulaciju? Odnosno je li bilo uopće ovaj mjesec? Ne znam ima li se smisla nadati ičemu. Iako, s LH trakicama sam uhvatila baš čisti pik (11DC, O 12DC), pa se nadam da je bilo. A opet se pitam jel bi dr. već nešto onda vidjela danas. Ili je prerano? Dr. je tako brzo odjurila dalje da nisam stigla zinuti. Ima netko da je bio u sličnoj situaciji ili ima bilo kakvo mišljenje o ovome :) bila bih zahvalna..
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Štoperica riješena… Ufffff… Sutra testiranje, utorak punkcija. 🙏🙏
Sretnooo🙏❤️
Hvala.. 💗💗🙏
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Iris_iris, nemam iskustva s tim cistama. Mozes li nazvat svog soc.ginekologa pa ga pitat?
Cure, radi li koja od vas kineske testove? Je li ikad bilo lazno pozitivnih?
Hej svima, ja sam malo odmorila od foruma mjesec dana nisam ništa pratila, čestitam onima koji su ugledali plus, oni koji nisu drzim fige da slijedeci put bude dobitno 🤞🤞❤️
Nama je zakazan ivf u 10mjesecu, danas sam dobila protokol.. Estrofem 2mg 7 dana onda od 2dc vadjenje hormona ako je sve ok onda bemfola 150IU.. Nakom uzv kad bude pise cetrotide 0,25mg..
Rekao mi je da jos od ginice trazim utrogestan u zagradi pise i dupfaston ili cyclogest.. Ako ko se kuzi da sugerira sta od to troje je najbolje.. I eto nadam se najboljem.. Prvi postupak pa ne znam sto ocekivati, plasim se aapiracije i hiperstimulacije... Al sve ce se izdrzat nema se izbora 🥴
Giny, haha…kuzim te. Ako imas vise testova mozes, pa ponovi sutra opet, pa ces vidjet da li tamni ili svijetli crta. Jer danas ce ti sigurno bit pozitivan cak i sa popodnevnom. Ja sam se testirala svaki dan od inekcije i bila je sve svjetlija. Imam jos i sliku testova po danima 🙈
Pikušat ću izdržat do ponedjeljka, a onda ga radim 100%. Hvala vam svima, ovaj forum je spas da ne poludiš sam u ovom svemu.
Giny, jesi radila test??
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hej svima, ja sam malo odmorila od foruma mjesec dana nisam ništa pratila, čestitam onima koji su ugledali plus, oni koji nisu drzim fige da slijedeci put bude dobitno 🤞🤞❤️
Nama je zakazan ivf u 10mjesecu, danas sam dobila protokol.. Estrofem 2mg 7 dana onda od 2dc vadjenje hormona ako je sve ok onda bemfola 150IU.. Nakom uzv kad bude pise cetrotide 0,25mg..
Rekao mi je da jos od ginice trazim utrogestan u zagradi pise i dupfaston ili cyclogest.. Ako ko se kuzi da sugerira sta od to troje je najbolje.. I eto nadam se najboljem.. Prvi postupak pa ne znam sto ocekivati, plasim se aapiracije i hiperstimulacije… Al sve ce se izdrzat nema se izbora 🥴
Ne kuzim kako da izaberes od to troje? Ja koristim i utrogestan i duphaston.. Cyclogest nisam koristila... Mislim da uteogestan svakako moras koristit, i sad jedno od ova dva 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Pozdrav svima!
Da li zna tko da li od duphastona bole grudi?
Bila sam na inseminaciji i treći dan nakon postupka su me počele boliti, baš sam se ponadala pa onda negdje pročitala da to sve može bit od tih tableta. I moram ih pit 15 dana 2x1 pa vadit betu.. 🙏💪
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Pozdrav svima!
Da li zna tko da li od duphastona bole grudi?
Bila sam na inseminaciji i treći dan nakon postupka su me počele boliti, baš sam se ponadala pa onda negdje pročitala da to sve može bit od tih tableta. I moram ih pit 15 dana 2x1 pa vadit betu.. 🙏💪
Nazalost, da... Mene su bas bolile
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Naravno, drzim fige da je ipak ono drugo u pitanju 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji