Pozdrav, da li netko uzima l-carnitine i l-arginin i u kojim dozama se to pije? Znam da utječe na pokretljivost spermij, ali dal imalo poboljšavaju morfologiju spermija? I mogu li to i žene piti? Unaprijed hvala na odgovoru.
Taine
Pozdrav, da li netko uzima l-carnitine i l-arginin i u kojim dozama se to pije? Znam da utječe na pokretljivost spermij, ali dal imalo poboljšavaju morfologiju spermija? I mogu li to i žene piti? Unaprijed hvala na odgovoru.
Mi smo pili, lcarnitin mislim da je mm pio oko 1000 mg dnevno, a larginine 2000mg. Ja sam pola od toga pila. Ipili smo q10 300mg i selen.
Aurora, uuu, bravo. Ima ih. Bit će smrzlića. 😁 😁 😁 Jesi ok sada? Bolovi prestali?
Nisam to bila ja.
Stiže nam curica 💓
Cure evo bila sam na pregledu, vidi se trudnoca, jos ke jako malo sve. Dr kaze da kao da vidi otkucaje, ali stvarno je malo. Tako da za tjedan dana ponovno.
Divno 🤩🤩 čestitam!🥰🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Aurora, uuu, bravo. Ima ih. Bit će smrzlića. 😁 😁 😁 Jesi ok sada? Bolovi prestali?
Nisam to bila ja.
Još uvijek me boli, čak i dok ležim ...🙄 Nadam se da se bude smirilo do jutra.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Avama cestitam i da bude skolski
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Molim cure koje su imale bolove poslije aspiracije, da mi kažu da li su imale problema sa stavljanjem utrića? Ne mogu ga ni staviti koliko je sve napeto i stisnuto
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Pozdrav svima, nova sam na forumu :)
U Cita sam na ivf-u
Trenutno čekam betu, prirodni fet :)
Sortiraj odgovore
Najstariji