Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    16. Kolovoz 2020. 08:03

Aylisha77, 40kom?! Pa koliko jajnih stanica si iz toga dobila? :-) Transfer ti je bio odgođen da se jajnici odmore ili? 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nola_
    16. Kolovoz 2020. 11:06

AuroraB

Aylisha77, 40kom?! Pa koliko jajnih stanica si iz toga dobila? :-) Transfer ti je bio odgođen da se jajnici odmore ili?

Da, transfer odgoden radi reakcije. Imala sam masu malih tako da sam dobila samo 8js. Dr kaze da je to zbog postedne stoperice (decapeptyl). Inace imam dosta visok amh pa sam preburno reagirala. Bolilo me kojih 10dana iza aspiracije svaki dan sve manje, sad sam dobro:) prate te na uzv i znaju sto rade, ne brini se..

• Micko3
    16. Kolovoz 2020. 14:41

Zdravo cure, kako su vam se ponasali ciklusi nakon neuspjelih vto? Jesu li kasnili? Onaj nakon postupka je dosao i prije nego sam prekinula terapiju ali ovaj sad imam osjecaj da ce kasniti.. Nema klasicnih simptoma PMS-a, ne bole me grudi, stomak isto, malo sam nervozna sto je zaa mene jako cudno.  14 dana pred ciklus mene pocinju da bple grudi, stomak me bolucka nervozna sam kao pas, samo jedem. Sad je sve suprotno.. Pa se malo plasim.. hormone sam radila prije nekih 20 dana i ok su

• Leptirica 90🦋
    16. Kolovoz 2020. 15:18

Micko3 meni je kasnilo isto 2 mj po 2tjedna nedobijem od uspjelog ivf postupka i onda dobijem.a sad u zadnje vrijeme dobivam 2 do 3  dana prije  a prošlo je od 1 neuspjelo ivf 6 mj.

Azospermia

• Micko3
    16. Kolovoz 2020. 17:10

Meni je posle prvog bilo sve ok, ali posle ovog mi nekako cudno. Imam 11.09. pregled kod nove doktorice jedva cekam nesto.. Sto zbog ciklusa sto jer znam da sam blize novom postupku 🥰

• kiki989
    17. Kolovoz 2020. 09:36

Pozdrav svima i novim i starima 👋🏼
    Nije me dugo bilo, u ovom ‘korona’ godisnjem sam se bas odmorila i ne mislila na nista nadajuci se da ce nesto prirodno doci ali eto opet nista... nema veze, idemo dalje..
    Zna netko kad ce Vinogradska startat s radom?

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Meto
    17. Kolovoz 2020. 10:22

Pozz djevojke, ima dosta novih i svima zelim dobrodoslicu🤞🤗 izgleda da smo svi na go🙈
    Jel ima netko tu da prati tlak, ja sam pocela sasvim slucajno prije nekog vremena i on je stalno povisen. S obzirom da se spremam u fet pocela me lagana panika prat🤦‍♀️ Nikad nikakvih problema i sad ide do 150/90, mislim, stres je na poslu al da je stalno takav mi je cudno. . Imam samo povremeno mantanje sto sam mislila da je od sparnog vremena. . Inace cijeli zivot normalan i skolski tlak, vjerojatno stim ucinile svoje. . Ono sto me brine je ko ce sad hodat po dr u ovo ludo vrijeme korone, a svaki dan kod nas sve vise slucajeva. . 🤷‍♀️😞 
    Blacky u kojoj si fazi?😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Nola_
    17. Kolovoz 2020. 10:50

kiki989

Pozdrav svima i novim i starima 👋🏼
    Nije me dugo bilo, u ovom ‘korona’ godisnjem sam se bas odmorila i ne mislila na nista nadajuci se da ce nesto prirodno doci ali eto opet nista… nema veze, idemo dalje..
    Zna netko kad ce Vinogradska startat s radom?

Pozdrav, Bolanca mi je rekao 24.8.

• Dandelion0
    17. Kolovoz 2020. 13:00

Evo i mene. Vraćena 2. 😁 Desetostanični i osmostanični. 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    17. Kolovoz 2020. 13:02

Miss, 
    Kako se ti osjećaš? 

Stiže nam curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.