Hej cure, zanima me da li je koje isle na humanu u Osijek, te kakvi su doktori i da li je mozda koja isla na potpomognutu u Osijek? Hvala puno
Ja sam kod dr. Popovića i mogu reći da je divan, na prvu malo luckast ali posvećen pacijentu u potpunosti!
Sutra idem na prvi postupak inseminacije
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo da javim, imamo sva 3 embrija. U pon transfer. 😁 Jučer sam prespavala skoro cijeli dan.
Wow , sva tri su se oplodila, stvarno lijepo! U koju bolnicu ideš?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
TinaVito ja sam u Os kod prof. Š. Najbolji doktor! Negiram sve sto je analukacevic rekla. Bila sam probala i privatno kad je prof bio na bolovanju, no odustala sam od toga. Čekala sam da se vrati s bolovanja jer ne zelim ic kod drugih doktora. Meni je on The best! Eto to je moje mišljenje. Ja očekujem da doktor bude stručan i profesionalan, ne treba meni on tepat i mazit me. Kaži kako je i to je to, a on se trudi maksimalno. Da je hladan, je, ali meni tako odgovara. Idem kod liječnika a ne kod prijateljice na kavu.
Valjda će i ostati sva 3. Petrova. Vidjet ćemo. Nadam se najboljem.
Stiže nam curica 💓
Blacy 89. Ja sam samo rekla svoje iskustvo što sam prošla.i ništa drugo. Mogo bi biti malo ljubazni. I da objasni.a ne da se izderava na pacijenta i to je to....
Azospermia
Cure koje su imale više folikula, kad su vas počeli boljeti jajnici? Meni je danas 9.dan terapije, jučer na UZV ih je bilo 12kom, i danas su me malo jače počeli boljeti jajnici... Pretpostavljam da je to i normalno s tim brojem folikula, ali se brinem da ne odem u hiper, i molim vas za vaša iskustva.
U pon mi je uzv, a ja imam osjećaj kao da bi pomalo trebala stati s terapijom 😐
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
AuroraB mene su bolili vec oko 8-9 dana ciklusa...izgledalo mi je da ce eksplodirat,ali kasnije mi je doktor objasnio da zo nije ni blizu hipera, iako sam imala 10 folikula tako da ne brinite! Bit ce sve ok
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Je li normalno nakon štoperice osjetiti bol na strani ovulacije?!
Danas u 12 sam si dala Ovitrelle i sad me počelo baš boliti 🙄
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Miss1502 hvala ti, sad mi je malo lakše! 🙂
Cure koje su imale više folikula, kad su vas počeli boljeti jajnici? Meni je danas 9.dan terapije, jučer na UZV ih je bilo 12kom, i danas su me malo jače počeli boljeti jajnici… Pretpostavljam da je to i normalno s tim brojem folikula, ali se brinem da ne odem u hiper, i molim vas za vaša iskustva.
U pon mi je uzv, a ja imam osjećaj kao da bi pomalo trebala stati s terapijom 😐
Mene je bolilo vec treci dan, imala sam oko 40 folikula i sve je bilo u redu na kraju, tako da ne brini..
Sortiraj odgovore
Najstariji