Ruska1986cestitam ti na pozitivnom testu, sad sam isla malo citat unazad, pa sam vidjela, zelim ti mirnu i skolsku trudnocu 🤰🤰🤞🍀🥰! Jel ti to bio prvi postupak?
Isla sam na inseminaciju, i neuspjesno! Ovo mi je prvi IVF postupak
Sorry, krivo sam skuzila, letimicno sam citala zaostatke, pa sam krivo povezala…
Ma, iskreno, od inseminacije nisam nista puno ni ocekivala.. Trebala sam odmah ic na ivf i tako su mi i bili planirali, al prepostavljam da sam mozda otisla u hiper(ja mislim) jer su se folikuli bas lijepo razvijali i onda samo jedan dan sve stalo i ostao samo jedan.. Pa smo isli odradit inseminaciju tek toliko da ne propadne postupak! Tako da realno i ja gledam na ovo kao na prvi postupak.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986cestitam ti na pozitivnom testu, sad sam isla malo citat unazad, pa sam vidjela, zelim ti mirnu i skolsku trudnocu 🤰🤰🤞🍀🥰! Jel ti to bio prvi postupak?
Sorry, krivo sam skuzila, letimicno sam citala zaostatke, pa sam krivo povezala…
Ma, iskreno, od inseminacije nisam nista puno ni ocekivala.. Trebala sam odmah ic na ivf i tako su mi i bili planirali, al prepostavljam da sam mozda otisla u hiper(ja mislim) jer su se folikuli bas lijepo razvijali i onda samo jedan dan sve stalo i ostao samo jedan.. Pa smo isli odradit inseminaciju tek toliko da ne propadne postupak! Tako da realno i ja gledam na ovo kao na prvi postupak.
Mislis da je to stalo zbog hipera, jel ti doktor rekao sto je moglo uzrokovat? Di si u postupku i kad kreces na IVF?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Evo cure ,moj transfer je gotov! Vratili su mi 2 zametka - jedan 5-stanicni ,drugi 8-stanicni. Tako smo odlucili u dogovoru s embriologicom. Ostala su mi jos 2 (6,7stanicna) i receno mi je da za njih nazovem u ponedjeljak da vide hoce li se dovoljno razvit da ih zamrznu...eto,pao mi je ogroman kamen sa srca sta je sve gotovo i sad me ceka iscekivanje ! Nadan se da ce bit uspješno. 🙏🙏
Leptirice,javi kako je prošla aspiracija!
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure,
Evo i mene. Obavila. 3 jajne stanice. Sutra će me zvati da mi kažu kako se razvijaju. S obzirom da ih je manje planiraju ako sve bu ok da imam transfer u pon. Valjda će biti nešto. 😁
Miss1502,
kako izgleda transfer? Bolno? Neka se u trbuhu sada lijepo prime. Mazi ih i pazi. 😁
Stiže nam curica 💓
Mislis da je to stalo zbog hipera, jel ti doktor rekao sto je moglo uzrokovat? Di si u postupku i kad kreces na IVF?
Pa mislim da mi je mizda prejaka terapija bila jer je samnom sve stvarno ok! Sad sam imala full blagu i eto, trudna! 😊 Nije mi nista rekao da su nest fulali, a cisto i sumnjam da bi... Ne mora bit i da je nest fulano, mozda sam i ja zabrijala... Al evo, sad sam trudna! Sretno, cure, koje cekate transfer i koje ste obavile transfer 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Zasto su promjenili da se testovi rade za 14 dana?
Meni je danas 10dnt blastociste.. pa danas mora pokazati jesam li trudna ili nisam... ne zelim se trovati ljekovima jos 4 dana za nista ako je negativno...
Kakva su vam iskustva?
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Cure,
Evo i mene. Obavila. 3 jajne stanice. Sutra će me zvati da mi kažu kako se razvijaju. S obzirom da ih je manje planiraju ako sve bu ok da imam transfer u pon. Valjda će biti nešto. 😁
Miss1502,
kako izgleda transfer? Bolno? Neka se u trbuhu sada lijepo prime. Mazi ih i pazi. 😁
Super,javi sutra kako su se razvile🙏 onda te nije bolila aspiracija kad ih je bilo 3?
Transfer ti je potpuno bezbolan,bitno je samo da ti je pun mjehur ( ja san popila litru ipo vode) i rekao je doktor da je super ..nista bolno,kao obican ginekoloski pregled .
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Pozz, evo mene opet, jucer grcevi kao da cu svaki cas procuriti 😥 trudnoća 5+4,i sinoc malo neki rozkasto-bjeli iscjedak, a danas, opet tamnosmeđi, mirujem, zvala, sam dr, ŠKVORCa, sestra kaze ili primnom ginekolu ili na hitnu, ili cekati ponedjeljak pa kod,njih umjesto cetvrtka, bolovi su podnošljivi, neznam jel to normalno, za ovo doba trudnoće, jel za brigu ili ne, na forumima pise svasta. A opet svaki put do sada taj 5 tj, bio je najtužniji jer je svaki put loše zavrsilo.
Ketice stvarno ne znam nista o tome,ali drzim fige da je sve u redu!!
P.s. cure ,koje vitamine ste uzimale,imate li kakvu preporuku sto piti uz folacin ?
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Zasto su promjenili da se testovi rade za 14 dana?
Meni je danas 10dnt blastociste.. pa danas mora pokazati jesam li trudna ili nisam… ne zelim se trovati ljekovima jos 4 dana za nista ako je negativno…
Kakva su vam iskustva?
Nije ti to trovanje lijekovima jer ces ih vjerovatno nastaviti trositi i kad se ustanovi da si trudna, jedan period... Ja jesam trudna pa i dalje pijem duphaston, folacin, aspirin i vaginalo utrogestan. Ni slucajno ne prekidaj terapiju!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji