Curke koje ste se pikale sa ovaleap, koji dan ciklusa ste krenule, meni je danas orvi dan ciklusa još nisam dobila recept za njih, danas zovem doktora…
2. dc
Moraš im se javiti prvi dan ciklusa, da ti znaju pripremiti lijekove i dati ti termin. Lijekovi se ne podižu na recept, nego kod IVF sestre. Prvu injekciju će ti dati medicinska sestra, a ostale ćeš "sama". Vjerojatno je više manje u svim bolnicama tako... Nisam uspjela popratiti, u koju ti bolnicu ideš na postupak?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hvala cure :) zaista nije lijepo vidjeti na tim markerima nešto pozitivno, srce mi je odmah stalo...
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
Lilly27 slobodno nazoveš u Petrovu i pitaš ovo za hormone...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lilly27 slobodno nazoveš u Petrovu i pitaš ovo za hormone…
Super onda, mislila sam da ne vole takve pozive pa da ne dosađujem...
👩 31 - hashimoto
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
AuroraB
Zvala sam kliniku, recept je već u apoteci..
U Njemačkoj sam u privatnoj klinici.. Ovdje tako funkcionira, termin za pregled idući petak 😍
Pozdrav cure, evo i ja bih vam se pridružila pred naš prvi postupak koji je planiran početkom 9.mj.
E sada, imam par pitanja ako je netko voljan odgovoriti. Suprug ima OAT pa je planiran icsi u Petrovoj, samnom je bilo sve uredu - dosada. TSH mi je sa dosadašnjih 2.2. skočio na 3.8., a prolaktin iznad gornje granice. Da li će nam zbog toga odgoditi postupak? Također, na markerima je sve negativno osim anti HBs koji je pozitivan ali koliko sam shvatila to znači da sam imuna tj. da imam ostataka od cjepiva jer sam mlađa generacija. Sutra trčim kod doktorice op da vidim što sa tim nalazima, ginica mi je na GO a zamjena se ne javlja… Ili mi je pametnije pričekati da mi se ginica vrati da ne petljam sa drugim doktorima oko toga? Help :(
Da li si na terapiji za štitnjaču?
Pozdrav cure, evo i ja bih vam se pridružila pred naš prvi postupak koji je planiran početkom 9.mj.
E sada, imam par pitanja ako je netko voljan odgovoriti. Suprug ima OAT pa je planiran icsi u Petrovoj, samnom je bilo sve uredu - dosada. TSH mi je sa dosadašnjih 2.2. skočio na 3.8., a prolaktin iznad gornje granice. Da li će nam zbog toga odgoditi postupak? Također, na markerima je sve negativno osim anti HBs koji je pozitivan ali koliko sam shvatila to znači da sam imuna tj. da imam ostataka od cjepiva jer sam mlađa generacija. Sutra trčim kod doktorice op da vidim što sa tim nalazima, ginica mi je na GO a zamjena se ne javlja… Ili mi je pametnije pričekati da mi se ginica vrati da ne petljam sa drugim doktorima oko toga? Help :(
I meni je to pozitivno, to ti je od cjepiva i nije prepreka za postupak.. On ce nam dozivotno bit pozitivan, ja sam npr 3 puta, vadila markere i naravno uvijek mi je to pozitivno.. Isto sam se uplasila pa mi gin rekao da je to od cjepiva…
I meni je iato bilo pozitivno,isto mi je receno da je od cjepiva tako da ti je to sve ok ..meni je sutra transfer 🙏🙏❤️❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Da li si na terapiji za štitnjaču?
Nisam. Do sada je bilo sve ok, ovo su najnoviji nalazi od jučer...
👩 31 - hashimoto
I meni je to pozitivno, to ti je od cjepiva i nije prepreka za postupak.. On ce nam dozivotno bit pozitivan, ja sam npr 3 puta, vadila markere i naravno uvijek mi je to pozitivno.. Isto sam se uplasila pa mi gin rekao da je to od cjepiva…
I meni je iato bilo pozitivno,isto mi je receno da je od cjepiva tako da ti je to sve ok ..meni je sutra transfer 🙏🙏❤️❤️
Hvala i sretno sutra :)
👩 31 - hashimoto
Curke,
čisto informativno. Miss ide na transfer 3. dan, netko 5. dan.
Ima li podjednako ostvarenih trudnoća 3. i 5. dan ili tu nema pravila?
Stiže nam curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji