Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    12. Srpanj 2020. 16:30

marinalin

More2309 dobrodosla i sto prije da odes ❤️
    A koliki je tvoj amh s 34 godine?
    Meto tebe jos molim da mi kazes dal je elonva pomogla curama s niskim amh?jer nemogu bas iskopat nista po starim forumima🤦‍♀️

Hvala 🙂, imam 31 godinu, suprug ima 34, nisam ga nikad vadila, nije me nitko slao. Jedino mi je dr. L rekao prilikom ultrazvuka da imam jako dobre rezerve i da je to odlično. Sad idem kod njega na folikulometriju i svaki put kaze da su veliki i da je to više nego dobro i da je "proizvodnja" odlična. Trenutno sam na terapiji Gonal - 150 i od petka uzimam injekciju Cetrotida. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    12. Srpanj 2020. 17:12

Viola1

https://ibb.co/p3xsGbF
    Evo slikice ❤️😍😀
    Kako sam se isplakala od sreće! Prvi test je odmah pokazao crticu, pa sam brzo dalje ostale testove radila (koje sam naravno unaprijed pripremila), čak i lh trakicu sam umočila 😂😂😂😂😂
    Odmah sam i slikicu uredila da imamo testove raznih marki i osjetljivosti na okupu 😂😂

Draga Viola1 tako mi dragoo bas sam sretnaa 😍🎉👏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

12. Srpanj 2020. 17:14

Rita88

Hej cure evo me, dobro sam, nisam izdrzala pa sam jutros napravila test i pozitivan je, 9dpt, stavit cu test samo da nadjem onaj link za stavljanje.

Rita88 takodjerr😍🎉👏🙏 bas sam sretna cestitkee🎉🎉❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

12. Srpanj 2020. 17:16

Nikitta

Curke - putujem u ponedjeljak na pregled u Austriju, pa me zanima ako itko zna (pogotovo ako ima koja cura da baš živi tamo) je li možemo ući u Austriju bez negativnog testa na korona virus? Piše danas u medijima da je test obavezan za putnike iz Srbije i BIH, a ako nemaju test, da se mora u samoizolaciju. Za Hrvatsku se još nije izdalo takvo upozorenje, ali pitanje je dana i epidemiološke slike, pa se na vrijeme želim pripremiti. Mi ni pod razno ne želimo u samoizolaciju, obavim pregled i odmah se vraćamo u HR. Please help ako koja ima savjet i korisne info! Hvala ❤️
    Vidim da su trudne Viola1 i Rita88 - čestitam!

Niktta draga Sretno na putu i na pregledu i da sve dobro prodje molim za sve nas❤🙏🙏

12. Srpanj 2020. 17:18

angribird

Čestitam svima ali evo ja cu pokvarit ovaj divni niz pozitivnih testova sa svojim spontanim. U 9tt vise nije bilo otkucaja srca ni traga embrija. Bila sam oprezna i bez euforije zbog cijele svoje povijesti ali eto ipak te iznenadi🥴🥴🥴🥴🥴

Jakoo mi je zaooo angribird ☹☹☹

12. Srpanj 2020. 17:26

Cure drage samo da vam javim nista od moje trudnoce prirodne ☹ ali nisam se vele nadala pa tako da idemo dalje🤷‍♂️ jesu kasnile 5 dana ali ipak test negativan a kasnile jer mi se kamenac spustija skroz dole blizu izlaza i imala sam uzasne bolove zato me nije bilo par dana u Petak me snimali a u Sridu sam u Urologa pa cemo vidit sta cemo nikako da izidje doli koda mi netko rize stidnu kost uzas😱 samo sam neke postove procitala  nastojat cu popratit ovi dana !
    Svima novima dobro doslucu zelim🤗 
    Svim mojim trudnicima cuvajte se mazite i pazite svoje mrvice🙏❤ 
    Sve koje cekaju beticu strpljivo i optimisticno!😘 
    Ja cu sa iducim ciklusom ponovno sve nalaze i onda idemo za dogovor za taj zadnji pokusaj prirodni  preko hzz plus nadoplata inekcijama !
    Sad da rijesim kamenac pa nazad raditi a  medju vremenu cu piti trave koje sam vam bila govorila 
    Saljem puse svima😘😘😘

12. Srpanj 2020. 17:34

Viola1

Tina986 sretno na transferu 🍀
    Nikitta hvala na odgovorima. Super da si uspjela saznati informacije oko prelaska granice, ipak ćeš krenutu s manjim brigom na put. Još jednom sretno! 🍀😘
    Evo cure da vam javim stigao mi je nalaz bete 174,5 danas je 10DNT 🙂
    Belaaa kako si? Jesi radila test?

Hej draga Viola1 jesam nskon 5 dana kasnjenja i nazalost 🤷‍♂️☹nista idemo dalje sve sam napisala kamenac me zeza napadaji uzas a dosta je velik🤦‍♂️

• more2309
    12. Srpanj 2020. 17:53

Belaaa

Viola1

Tina986 sretno na transferu 🍀
    Nikitta hvala na odgovorima. Super da si uspjela saznati informacije oko prelaska granice, ipak ćeš krenutu s manjim brigom na put. Još jednom sretno! 🍀😘
    Evo cure da vam javim stigao mi je nalaz bete 174,5 danas je 10DNT 🙂
    Belaaa kako si? Jesi radila test?

Hej draga Viola1 jesam nskon 5 dana kasnjenja i nazalost 🤷‍♂️☹nista idemo dalje sve sam napisala kamenac me zeza napadaji uzas a dosta je velik🤦‍♂️

Bas mi je zao, najgore je kad kasni jer se odmah ponadamo i tesko je to kontrolirat ☹. Jel postoji mogucnost da ti taj kamenac laserski uklone?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

12. Srpanj 2020. 18:02

marinalin

Ivanaxx jel ti je rekao doktor nesto za taj amh ? Jel je rekao kakva je uspjesnost s takvim amh ?
    Mlada si dosta pa kolko znam si u plusu 👍👍👍

Rekao je da zbog godina idemo na iui najprije, a onda tek ivf, jer sam mlada i sve ostalo je super uredno pa da nije nemoguće da inseminacija upali. Iako mi se po sadašnjim simptomima čini da ova prva nije uspješna.. Javim rezultat svakako :) 

• Viola1
    12. Srpanj 2020. 19:26

Hejbaburibu žao mi je 🙁
    Meto jesam draga, pisala sam vjerojatno ti je promaklo. Hvala što misliš na mene ❤️, bila je 174,5 a sutra ponovno vadim pa se javim kada dođe nalaz 😘
    Ivanaxx dobro došla! Sretno s iščekivanjem i pokušaj biti pozitivna 🍀 Kada vadiš betu?
    More2309 dobro došla i sretno ti! 🍀
    Belaaa hvala ti 😘. Žao mi je što nije uspjelo 🙁. Držim fige da se što prije riješiš kamenca i ostvariš trudnoću 🤞🤞🤞🤞🤞🙏😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.