Bum hvala na vašem iskustvu. Lijepo je čuti i mušku stranu. Čestitam i želim da sve prođe u najboljem redu!
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Meni se i ovaj put poslije postupka javilo krvarenje nakon sto je m prosla. Isto kao i u prvom postupku. Nadam se da nije nista.
Da li je koja od vas koristila pre seed lubrikant za pomoc pri zacecu ili neki slicni? Mislim da probamo jos i to.
Avama,u ovom zadnjem dobitnom ciklusu,mi smo koristili pre seed lubrikant za vrijeme tog jednog odnosa u plodnim danima!
Stavila sam ga vise nego inace(koristili smo ga jos par puta u 2-3 ciklusa prije)!
Nemam pojma da li je i to pomoglo,ali nastetilo sigurno nije!😊
Oka gdje si ga narucila i za kolikoje stigao?
Narucili smo ga s one slovenske stranice Plus ili minus,stigao je za par dana,jako brzo!
Ne sjecam se tocno cijene,cini mi se da je bio oko nekih 20-ak eura!
Da oko 180 kn je. Samo nisam sigurna da l ice doci za 2-4 dana sada.
Da,sad je malo drugacija situacija nego sto je bila prije par mjeseci kad smo mi narucivali!
Mislim da nam i jeste stiglo kroz neka 2-3 dana,znam da me bas iznenadio paketic jer ga nisam uopce ocekivala tako brzo!
Kad ti pocinju plodni dani?
Na tvom mjestu,ja bih narucila pa kad stigne,stigne!😊
Svakako o tom gelu ne ovisi da li cete imati odnose ili ne u plodnim danima,a ako i ne stigne za ovaj ciklus,imate ga spremnog za sljedeci!
Meni se i ovaj put poslije postupka javilo krvarenje nakon sto je m prosla. Isto kao i u prvom postupku. Nadam se da nije nista.
Da li je koja od vas koristila pre seed lubrikant za pomoc pri zacecu ili neki slicni? Mislim da probamo jos i to.
Avama,u ovom zadnjem dobitnom ciklusu,mi smo koristili pre seed lubrikant za vrijeme tog jednog odnosa u plodnim danima!
Stavila sam ga vise nego inace(koristili smo ga jos par puta u 2-3 ciklusa prije)!
Nemam pojma da li je i to pomoglo,ali nastetilo sigurno nije!😊
Oka gdje si ga narucila i za kolikoje stigao?
Narucili smo ga s one slovenske stranice Plus ili minus,stigao je za par dana,jako brzo!
Ne sjecam se tocno cijene,cini mi se da je bio oko nekih 20-ak eura!
Da oko 180 kn je. Samo nisam sigurna da l ice doci za 2-4 dana sada.
Da,sad je malo drugacija situacija nego sto je bila prije par mjeseci kad smo mi narucivali!
Mislim da nam i jeste stiglo kroz neka 2-3 dana,znam da me bas iznenadio paketic jer ga nisam uopce ocekivala tako brzo!
Kad ti pocinju plodni dani?
Na tvom mjestu,ja bih narucila pa kad stigne,stigne!😊
Svakako o tom gelu ne ovisi da li cete imati odnose ili ne u plodnim danima,a ako i ne stigne za ovaj ciklus,imate ga spremnog za sljedeci!
Pa plodni dani mi budu za nekih 7-8 dana. Ma narucit cu sutra, pa sta bude
Samo jos pitanje koliko si ga stavila vise??? Duplu dozu ili?
Nisam stavila duplu dozu, mozda 1-2 ml vise od onog sto oni preporucuju!
Do sad sam uvijek stavljala manje od onog sto pise,jer sam eto mislila da je i to dovoljno,a ocito nije bilo!
Do sad sam uvijek stavljala manje od onog sto pise,jer sam eto mislila da je i to dovoljno,a ocito nije bilo!
A da ko zna. Probat cu jos i to pasta bude bude. I tako sad drugo ne mozemo
A da ko zna. Probat cu jos i to pasta bude bude. I tako sad drugo ne mozemo
Drzim fige da te iznenadi plus😊
Samo da javim da je moja beta danas 326!! Napredujemo💪💪🥰
🙏❤🎉 cestitam i samo neka nastavi rast 💪😍
Koji ti je dan transfera danas?
🙏❤💙
Daa, lijepo se dupla (u petak je bila 105), u srijedu idem ponovno. Danas mi je 14.dan, mislite da je to ok?
None
Sortiraj odgovore
Najstariji