Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Ožujak 2020. 08:57

Nada88

marijaivaa

Nada88

Meto

Alex ovo je plusic iako ne volimo te c.blue testice, al kad sam ga jednom kupila bila je evaporacijska cetica kod mene i nije ovako izgledala. Toooooo 💪😍

Meto nemoj mr plasiti 😊 zasto ne volis c. Blue, ja samo njih kupujem kontam da su najbolji?

Ja sam isto od puno cura cula da se zale na njih, izbacuju evaporacijsku cesto i bas im puno treba da u T pokazu ono crticu da se ne mucus sa sjenama dakle rekla bih beta mora bit dosta visoka dok na obicnim jeftinim trakicama nije tako…

Uuuu nisam to znala, ja mislila da su oni najbolji! Kupit cu i ja dsnas onaj iz mullera.

Da da, i bas si usporedi onda taj iz mullera i c. Blue pa ces vidjet razlike ❤️❤️❤️

• avama
    27. Ožujak 2020. 09:05

Evo mene cure. Ipak sam izvadila betu da to sve vise zavrsi. 
    A sto se tice testova, najbolji su s ebaya oni od 10 (one step) i od nasih iz mullera. 
    Meni one step nikad nisu lazno pokazivali. 
    Javim rezultate

27. Ožujak 2020. 09:08

avama

A sto se tice testova, najbolji su s ebaya oni od 10 (one step) i od nasih iz mullera.
    Javim rezultate

Ni meni onaj iz mullera.. Jako brzo detektira betu i nikad nije fulao i nema nikakvih evaporacijskih zbunjujućih sjena... 
    Sretno, ❤️

• alex2102
    27. Ožujak 2020. 09:49

marijaivaa

avama

Javim rezultate

Ni meni onaj iz mullera.. Jako brzo detektira betu i nikad nije fulao i nema nikakvih evaporacijskih zbunjujućih sjena…
    Sretno, ❤️

evo i ja sam sad kupila trakice ali u dm-u, uzela sam first sing duo, nije bilo drugih, pa cu ponoviti test

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

JECIKA
    27. Ožujak 2020. 10:51

Cure meni je ipak ono bio ostatak stoperice tjs one Ovetrille inekcije.. Makar mi je tako dr rekao.. Jer jutrosnja linija je bas sjena.. Ukoliko se desi neko cudo javljam 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Nadalica
    27. Ožujak 2020. 11:04

Jecika danas ti je 9dnt jel tako ? Stoperica je trebala.izaci do sad..
    Avama javi nam obavezno nadam se da je sve uredu i da se beta poduplala
    Meto juce sam se svadjala s muzem, kaze on i drugo musko, e reko ne moze vala, drugo curica, hocu pletenice da pletem, da kupujem haljinice.. gdje ce bas dva pisonje 😂 drzim ti fige da sutra vidimo nesto pozitivno na tom tvom testu ❤️
    Alex i ja vidim tu liniju, ali kao sto sam rekla clearblue je bezveze, trakice su zakon 🥳
    Nada trk po trakice, uzmi vise komada 🤩

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

27. Ožujak 2020. 11:09

JECIKA

Cure meni je ipak ono bio ostatak stoperice tjs one Ovetrille inekcije.. Makar mi je tako dr rekao.. Jer jutrosnja linija je bas sjena.. Ukoliko se desi neko cudo javljam

JECIKA ja sam u jednoj trudnoci tako imala muke jel ostatak stoperice ili trudnoca, testiranja sam se od 5 dana ali isti test nikako drugačije i to onaj iz mullera i svaki dan mi je crtica bila tamnija tako sam znala da beta raste....
    Zelim i tebi takav scenarij ❤️( bez onog zadnjeg tj spontanog u mom slucaju). 

JECIKA
    27. Ožujak 2020. 11:17

Nadalica danas mi je 8dnt.. Pa ako nije stoperoca onda je biohemijska.. I to se bas rano desila.. Nema drigog objasnjenja.. Muz vidi crticu od prekjuce. Od danaa je ne vidi. On mi je vjerodostojan a ja mogu umisljati jos 5 dana ovako

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• avama
    27. Ožujak 2020. 11:20

Evo moja beta pala na 16. Do daljnjaga nista.

27. Ožujak 2020. 11:23

avama

Evo moja beta pala na 16. Do daljnjaga nista.

Zao mi je jako ali ja sam iskrena i meni ti testovi iz mullera nisi od picetka izgledali obecavajuce😏, a nazalost imam iskustva s njima..
    Znam da je tesko ali bolje ovako nego da ti se to kasnije dogodilo a bi jer embrij ocito nije bio dobar probaj se tako tjesiti❤️.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.