Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nala33
    10. Ožujak 2020. 21:30

cokoladni_mafin

Pozz svima nova sam na forumu…nezz da je neka imala situaciju kao ja,voljela bi ako je da se javi jesu li uspijeli…
    2.50god sam u brak i u te dvije god. 2spontana😭 nezz razlog mojih spontani..Već 2 mjesec sam u Kinderwunsch klinici uradili su mi pregled i nalaze sve uredno prohodnos jajovoda sve dobro,mužev spremogram dobar.Nije najbolji ali nije ni loš..prate mi ovulaciju i folikul vec 2mj kada dodje do određene velicine dajem sama sebi injekciju ovitrelle.pa me zanima da li se neka pikala💉i koliko postupaka je imala da li je uspjela zatrudniti…sorry na velikom postu😃…. 😘

Pozdrav, ja sam bila u sličnom, čak sam dobivala gonal ali 37. 5 dozu I isto to pratila rast folikula i išao bi ovitrelle i onda hooa cupa.. Tako 6 ciklusa... Nakon drugog sam zatrudnila ali završilo je spontanim. Sad sam započela prvi ivf. Nadam se da ćeš uspjeti. Držim fige

cokoladni_mafin
    10. Ožujak 2020. 21:43

Nala33

cokoladni_mafin

Pozz svima nova sam na forumu…nezz da je neka imala situaciju kao ja,voljela bi ako je da se javi jesu li uspijeli…
    2.50god sam u brak i u te dvije god. 2spontana😭 nezz razlog mojih spontani..Već 2 mjesec sam u Kinderwunsch klinici uradili su mi pregled i nalaze sve uredno prohodnos jajovoda sve dobro,mužev spremogram dobar.Nije najbolji ali nije ni loš..prate mi ovulaciju i folikul vec 2mj kada dodje do određene velicine dajem sama sebi injekciju ovitrelle.pa me zanima da li se neka pikala💉i koliko postupaka je imala da li je uspjela zatrudniti…sorry na velikom postu😃…. 😘

Pozdrav, ja sam bila u sličnom, čak sam dobivala gonal ali 37. 5 dozu I isto to pratila rast folikula i išao bi ovitrelle i onda hooa cupa.. Tako 6 ciklusa… Nakon drugog sam zatrudnila ali završilo je spontanim. Sad sam započela prvi ivf. Nadam se da ćeš uspjeti. Držim fige

Da nadam se da hoće uspijeti svima nama pa u kojem god procesu bile samo da uspije i što prije nam svima želim more plusica 😊..nezz tek sam na početku svega ali svaki neuspijeh me pogodi i umor nemam snage za dalje...samo da mi je uspijeti napraviti balans da se svaki put previše ne nadam,pa razocaram😟.. još 6dana do pregleda(drugi postupak sa pikanjem💉) radit će nalaz preko krvi betu HCG ima li trudnoće 

• Astra81
    10. Ožujak 2020. 21:51

faith

Drage moje cekalice i sve one sto su uspijele!
    Uspijelima cestitke a cekalicama od ❤sto brzi uspjeh
    Vec dugo pratim ove forume al nikako se ulogirat…
    Napokon👏
    Zanima me dal kad se krene u stimulirani postupak koristiti suplemente? Il napravit pauzu od pocetka stimulacije do bete?
    Inace 44 god.,operirana prije 17 god od endometrioze
    Sad krecem u 9 postupak,(od 6 stimuliranog do7 je bilo proslo 12 god pauze)
    Amh 3.20 pmol/L
    Dheas3.77 umol/L
    Ciklusi skraceni na cca24 dana
    Na terapiji sam eutyrox 25
    Od suplemenata uzimam d vitamin(koji je bio 30),folacin,q10,omega,selen,cink,magnezij,Fe
    I 3 mj koristila maticnu mljec od Radosevica

I ja sam u zadnjem postupku koristila suplemente tijekom stimulacije.
    Svi to skupa (suplementi i akupunkture) nisu pokazali nikakve rezultate, ali ih i dalje nastavljam koristiti.
    Trenutno pijem ubiquinol 400 mg, omegu, vitamin c, vitamin e, folat, cink, magnezij, NAC, gynositol, pronatal, probiotik, čekam da mi stigne alfa lipoična kiselina koju sam naručila s iHerba, a pauziram s vitaminom D jer ga uskoro planiram kontrolirati.

• Ana26
    10. Ožujak 2020. 21:58

Cure, i ja ostajem na forumu, nemam fb. Nadam se da ćete biti aktivne ovdje. Išla sam kod svoje soc. gin. u vezi povišenog TSH i anti tpo pa je rekla da vidim šta će mi reći u Zg na VV. Jeste vi išle kod endokrinologa i na UZV štitnjače? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

faith
    10. Ožujak 2020. 22:06

Bozma,Astra 81 hvala vam!
    Ja cu isto ovih dana privjerit bar d vitamin i zeljezo

10. Ožujak 2020. 22:09

Faith, slicno bude i kod mene, 5-6 stanica, samo mi su mi FSH i LH na granici, kao vec sam u menopauzi.
    Astra81, koji to ubiquinol od 400mg uzmes? Ja sam narucivala alfa lipoicnu sa iherba i  svekrva dosla da joj je povisen secer da mora pazit, da nista ne pomaze to sto pazi sta jede, i dalje visok i dam joj te svoje tablete i sebi narucim druge, nakon mjesec dana njoj secer u normali i da joj kupim jos pa sam joj dala i drugu posiljku i nikako da sebi opet narucim jer ocito su dobre.

Meto
    10. Ožujak 2020. 22:14

Gelice nisam imala problem zadnji put ili se ne sjecam🤦‍♀️
    Sad mi je tamno skroz i bome me jajnici cijeli dan boluckaju, posebno kad sam nesto dizala na poslu. Za dva dana pocinjem piti ciklu i ananas💪
    Dobrodosle nove cure 😘 
    Pikamo se mi itekako🙈 Mafin jesi radila testove na trombofiliju? Moja kuma je tako kao i ti i trebalo im je godinu dana, sada curica ima 7mj 😊
    Spontani mogu biti i od loseg spermija ako se takav probio, al se embrij nije uspio odrzati. Pretpostavljam da su oba spontana bila u ranijim tjednima?
    Bella sretno sutra na konzultacijama💪
    Blacky uvijek neko cekanje🤦‍♀️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

cokoladni_mafin
    10. Ožujak 2020. 22:31

Meto

Gelice nisam imala problem zadnji put ili se ne sjecam🤦‍♀️
    Sad mi je tamno skroz i bome me jajnici cijeli dan boluckaju, posebno kad sam nesto dizala na poslu. Za dva dana pocinjem piti ciklu i ananas💪
    Dobrodosle nove cure😘
    Pikamo se mi itekako🙈 Mafinjesi radila testove na trombofiliju? Moja kuma je tako kao i ti i trebalo im je godinu dana, sada curica ima 7mj 😊
    Spontani mogu biti i od loseg spermija ako se takav probio, al se embrij nije uspio odrzati. Pretpostavljam da su oba spontana bila u ranijim tjednima?
    Bellasretno sutra na konzultacijama💪
    Blacky uvijek neko cekanje🤦‍♀️

Da da oba spontana su bila sa 2.5mj trudnoce u Banja Luci kada smo prvi spermogram radili prije 2god.rekli su da je jako loš.Sada smo u Njemačkoj i u Kinderwunsch klinici kod njih i rekli su da je spermogram dobar😁pa sad nezz sad smo u njihovim rukama..da radili su nalaze krvi,stitne prohodnos jajovoda za sad smo na postupku pikanja sa ovitrelle...za 6dana kontrola dani kao godina 😟 čekati nalaz krvi bet hcg.

• Astra81
    10. Ožujak 2020. 22:58

Bozma

Faith, slicno bude i kod mene, 5-6 stanica, samo mi su mi FSH i LH na granici, kao vec sam u menopauzi.
    Astra81, koji to ubiquinol od 400mg uzmes? Ja sam narucivala alfa lipoicnu sa iherba i svekrva dosla da joj je povisen secer da mora pazit, da nista ne pomaze to sto pazi sta jede, i dalje visok i dam joj te svoje tablete i sebi narucim druge, nakon mjesec dana njoj secer u normali i da joj kupim jos pa sam joj dala i drugu posiljku i nikako da sebi opet narucim jer ocito su dobre.

Sada sam uzela od Jarrow formulas (100 mg * 120 kom).
    U prošlom postupku sam uzimala od Solgara, prvo ubiquinon (600 mg), zatim sa kombinirala ubiquinon i ubiquinol ...
    Ovaj put sam odlučila piti samo ubiquinol podijeljen u više  doza (sada uzimam 4 x 100mg, dakle nakon svakog obroka).
    Vidiš, vidiš, nisam znala da alfa lipoična snižava šećer....nije to loša stvar :)
    Od kojeg proizvođača si naručivala lipoičnu i koju dozu?  Ja sam uzela Solgar 200 mg. Iako, čini mi se mala doza....trenutno nemaju 600 mg

11. Ožujak 2020. 06:42

Astra81, bila je od 600mg, Doctor's best. 
    A i ja sam uzimala taj od Jarrowsa od 100mg, mislila sam da si nasla neki od 400mg jer ovog brzo potrosim pogotovo ako uzmem pakiranje od 30 ili 60 tableta. Jesu ti naplatili PDV i postarinu na taj od 120 komada?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.