Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2020. 11:57

Belaaa draga a sta oni imaju za reci na sve te nase neuspjele pokusaje, ja iza sebe imam tri i nikakav odgovor nikad nisam dobila, a virujem da i necu... a svaki put mi daju sanse i lazne nade u smislu to je to, bolje ne ide....

• Ana26
    10. Ožujak 2020. 11:57

Jučer sam vadila krv, danas idem kod dr po uputnice. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    10. Ožujak 2020. 12:01

Bozma

MalaST, naručila sam se, zahvaljujući tvojim instrukcijama. Krajem mjeseca sam na konzultacije, tako nekako bi trebala i dobit pa će, nadam se, postupak biti krajem 04.mj. Možda se i sretnemo.
    Belaaai ti si kod dr. Marušić, sličan nam je AMH, kakvu ti je stimulaciju dala, je li te primila odmah ili si čekala?

Ja sam ti u nje od lani od 5 mijeseca narucila se i dosla na red brzo ! Stabdard Bemfola Pergoveris Cetrotid  jednom u prirodnom malo Menopura dodala obicno 2  do  3 stanice  samo smo jednom kad smo isli odma ita prirodnog sa femarom i malo menpoura to i odma ita u stimulirani imala 7 stanica od toga 6 valjalo 4 se oplodile i na keaju 2 ostale dvi vratili jefna cetvorostanisvna jedna osmoatanicna🤷‍♂️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

PinkFairydust
    10. Ožujak 2020. 12:11

Poslala sam im poruku da poprave forum. Ali ako netko zeli napraviti fb grupu ja sam apsolutno za, ovo je koma

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

PinkFairydust
    10. Ožujak 2020. 12:12

Ana pokusavam ti od ujutro poslati neku suportivnu poruku pa mi nece proci:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

10. Ožujak 2020. 12:43

Nada88

Belaaa draga a sta oni imaju za reci na sve te nase neuspjele pokusaje, ja iza sebe imam tri i nikakav odgovor nikad nisam dobila, a virujem da i necu… a svaki put mi daju sanse i lazne nade u smislu to je to, bolje ne ide….

Ja ne smatram to tako vamo ne placam a negdje gdje placas ipak imaju obzira  meni su 3 prije u Poljaka uspile sa velikim problemima iz druge tako da nikad nije lose zatrazit njegovo misljene uostalom vodi se medju najboljma za umjetne ali nij toliko bitan on bitan je Embriologbila sam svugdje na konzultacijama jedino jos u njega ne a zadnji put u Zagrebu isto mi je jedan preporucio da idem tamo di radi Embrilog Romac Rimac kakobli vec  jedan od najbolji Embriologa u Hrvatskoj  
    Nista me ne kosta otic prije nisam bila u mogucnisti finacijski ali ako vec hocu onda cu dobro razmislit di cu privatno i sve ispitat  

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

10. Ožujak 2020. 13:20

Vidim da ima nas  nekoliko koji smo u St u doktorice Marušic ja iskreno nemogu nista lose reci jer stvarno se trudila koliko i mi nekada zna bit odsutna u zurbi ali je uvik pitam sve sta zelim sta mi nije jasno trazim da mi objasni bez pardona ! A i susrela sam se  sa svima ostalim doktorom Pecotičem , Mršičem, Budimirom , doktoricom Šunj , i sada sa tom Mimicom i nemogu za nikog reci nista lose svi su mi nekad bili na ultrazvukovima a Šunj i Mršic su mi zapali postuke radit kad nije bilo Marušicke i kazem vam svima ovdje i oni imaju dana  svoji ali stvarno eto Šunj kad mi radila transver top žena Mršic isto top ja ovulirala na stolu 7 priridnom  odma vice daj daj idemo inseminaciju odma cili optimistican i pristupacan! Budimr za ultrazuk i Pecotic lipo i strucno objasne Budimir najbolhj za ocijenit folikule i aspiraciju!
    Tako da svi su oni ok i nastoje nama pomoci i oni su sretni kad nekome uspije to sam vidjela vise puta !
    Ja mislim da svima nama je bitna sreca i da smo opusteni i ne pod stresom i ne cangrizavi nastojati vjetovati u srecu i cuda!
    Ja evo 6 put idem po svoju srecu i vjerujem i nadam se covjek se umori ali bitna je nada i vjera u bolje sutra! Ima dana kad mi se place placem znala sam cak i dole njima proplakat nakon ultrazvuka nakon aspiracije nakon transvera a znala sam bit i sretna i smijat se ! Svi smo mi od krvi i mesa tako i oni svi imamo losi dana i dobir! Kad ce se moje cudo primiti kad cu uspijeti nadam se ubrzooo🤗🥰 i vama svima to zelim zelim tu veliku srecu plusicaa  ! ❤❤ 

MimiDrimi
    10. Ožujak 2020. 13:49

Ja procurila danas. Sutra na uzv i ako je sve okej po bocke i krećemo. 😀
    Pokušaj broj dva! 🙂

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Gelica
    10. Ožujak 2020. 13:55

Slee

Sto se najgore moze dogoditi ako zena udje u hiper?
    Gleica, shvacam, da, stvarno veliki propust. Ja ne znam zasto meni nesto govori da ja bas moram ici kod njega. Bas nekako osjecam da cu tamo uspjeti, ne mogu opisati to. Takocda cu probati bar dva puta pa ako ne ide cemo ici dalje. Cula sam i pozitivne i negativne komentare, ali tako sam cula za gotovo sve.
    Sunshine, znaci ta dr. lana je isto kod njega? Njih dvoje su? 8.4. imamo prve konzultacije pa cemo vidjeti. Nadam se da ce moji nalazi doci ok i da ce jedino problematicno biti moji jajovodi kojih nemam.

Da,da,kužim te. I prati obaveze o taj svoj osjećaj da ti ne bude žao kasnije. :) I ja sam bila na par pregleda kod dr. Lane tamo, jer oni u smjenama rade i ona mi je bila super i ona je prva ostala u čudu kako to da mi se.Škvorc nije rekao da maknem polip, koji je točno na mjestu gdje vraćaju embrije. Ja ostala šokirana, i onda je ona rekla da će sa njim razgovarat. 
    Ma idi ti tamo gdje osjećaš, sve mi tako idemo po nekom osjećaju pa kasnije bar znaš da si probao sve što si htio. :) I neka tebi bude uspješno! 🤞😘

Arwen87
    10. Ožujak 2020. 14:01

Slee, i ja sam za to da napravimo grupu na facebook-u!
    Vidjela sam da su se na to odlucile i cure na LH temi!
    Pratim i vas i njih,ali trenutno ne pisem,jer cekam M,a onda s prvim danom ciklusa,javljam se u Os za pregled i folikulometrije,a onda i u Vk. za prohodnost, pa cu tada imati malo vise materijala za pricu😀
    Na facebooku postoji zatvorena grupa Neplodnost-iskustva,tamo sam se vec uclanila,ali bi bilo lakse i jednostavnije da i mi cure sa ove teme imamo samo svoju grupu jer je ovaj forum zadnjih dana podivljao!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.