Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    09. Ožujak 2020. 17:43

Pinkfairydust
    Mislim ja se nisam stime susrela,ali onda bi ja se zapitala odakle 😂😂😂
    Ako ja nemam onda kako on Moze to dobiti?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    09. Ožujak 2020. 17:45

Brita Cestitam ❤️❤️❤️Cuvaj mrvicu😀🥰

PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 17:51

Vita26

Pinkfairydust
    Mislim ja se nisam stime susrela,ali onda bi ja se zapitala odakle 😂😂😂
    Ako ja nemam onda kako on Moze to dobiti?

A gle, svakakve te bakterije, posebno Esherihije i slicne bestije, normalno mozes naci na kozi spolnog podrucja, buduci da su prirodno nastanjene u crijevu a sve je to tu blizu, jel. I onda on to tak jelte malo nesto dotakne, i bestija se ponekad zakaci i... jga:):) 

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Vita26
    09. Ožujak 2020. 17:55

Ana26
    ja kad sam osla u postupak imala sam 4,9 tsh ,ostala aam trudna ,pijem Eutyrox ,i neki dan vadila hormone malo mi je povećala dozu doktorica .nije strasno ni kod tebe sve ce se rjesiti ,mozes i sa prehranom .sretno

• Blacky89
    09. Ožujak 2020. 18:39

Pinky iskreno i ja sam pomislila na kontaminaciju 😂 znaci samo piše E.coli bez onoga koliko je ima (kako god se to stručno zove 😂). Sad ce popit antibiotik pa kontrolni brisevi. 
    Sunshine ne, ja ne moram radit kontrolne kad su moji ok. Njemu je zadnjih mjesec dva imunitet u k... dugo je vukao upalnu sinusa (nema čovjek vremena ic kod doktora 🙈) i sad se sigurno nakupilo svega. 
    Ma uglavnom, mjesec dana ni tam ni vamo... taman mi stiže vitamin D (kuma ga nosi iz zg, jer su tu kod nas kad sam ih pitala u ljekarni rekli da tražim egzotiku 😂), mjesec dana vitamina D, ma ima da mi jajca budu ko nova 🤪. A mislim da cu i mm dat da ga koristi. 😁
    Brita čestitam!!!! A sad fino odmaraj i čuvaj mrvu a drugi neka te tetoše 😉, sad ti je prilika 😘

Slee
    09. Ožujak 2020. 19:12

Pinky ja se bojim gledati bebe sad u ovoj fazi cekanja. Da se ne izbediram. Ostavit cu si onda taj dokumentarac za kada budem trudna 😂
    Jao, ja stalno odgadjam odlazak doktoru. Napala me alergija moja i astma i sad me strah da mi tablete za alergiju ne uniste kvalitetu js. 
    U petak dolaze nalazi vecine toga, a u srijedu kod gon na briseve! Toga me isto strah 😂 sva sam neka jadna uplasena

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Samara
    09. Ožujak 2020. 19:28

Danas sam bas naisla na neku temu vezano uz MPO iz 2010 godine. I citam da je puno cura reklo da su im vracena po 3 zametka. Nisam znala da se prije to prakticiralo u tolikoj mjeri

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 19:28

Slee

Pinky ja se bojim gledati bebe sad u ovoj fazi cekanja. Da se ne izbediram. Ostavit cu si onda taj dokumentarac za kada budem trudna 😂
    Jao, ja stalno odgadjam odlazak doktoru. Napala me alergija moja i astma i sad me strah da mi tablete za alergiju ne uniste kvalitetu js.
    U petak dolaze nalazi vecine toga, a u srijedu kod gon na briseve! Toga me isto strah 😂 sva sam neka jadna uplasena

tablete ne bi trebale utjecati ni na js ni na potencijalnu bebu:) odi do dr:):)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• brita
    09. Ožujak 2020. 19:34

Hvala cure 😘 i dalje cu tu zaviriti,tu se sve borimo za isti cilj i ljepo je sto mozemo podijeliti iskustva i znanja,tu nam je nekako sve na jednom mjestu 😊 
    Sretno svima 😘😇 

• Ana26
    09. Ožujak 2020. 19:39

Pink, šta misliš koliko treba vremena da mi se snizi TSH uz terapiju? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.