Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 22:51

Ana26

LioraLiora

Jel ide tko ovaj tjedan u kakav postupak na VV?

Ja idem na prve konzultacije. A ti?
    Pink, hoće mi to dati moja soc. gin ili ću morati u amb za štitnjaču?

bolje da ides u amb za stitnjacu, a uputnicu ti moze dati i soc ginekolog i dr opce prakse

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

• Ana26
    09. Ožujak 2020. 22:59

Nadam se da se ne čeka dugo na pregled endokrinologa.
    Nisam još ni krenula u postupak, a već 100 komplikacija.
     Imam i bakteriju u urinu pa sam popila turu antibiotika.
    Nemam nikakvih simptoma, a non stop mi nešto novo pronalaze. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Blacky89
    10. Ožujak 2020. 07:23

Ana26 tako ti je to kad kreneš u postupke... većinom se nadje nesto sto te malo zakoci. Ali kad bi to sve povadila od nalaza da ne ideš u postupak? Gledaj na to kao na jedan oblik sistematskog pregleda 😉 
    Ja sam zadnji put bila kod svoje dr. opće prakse ne sjećam se kada (ima 5 godina minimalno) Stvarno sam rijetko bolesna (kucam u drvo 😂), tako da mi i ovo vadjenje krvne slike dobro dodje...
    P.s. Kad sam pokupila nalaz iz laba od kks rekla sam muzu da me se nece riješit jos 100 godina 😂

• Ana26
    10. Ožujak 2020. 07:39

Blacky89, jel tebi sve ok? Kad ideš u postupak?

Pa da, drugačije ne bi ni vadila krv, a pogotovo jer nemam nikakvih simptoma. Čim kreneš s pretragama moraju nešto naći.  

👨‍💼 31 OAT
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Vita26
    10. Ožujak 2020. 08:51

Drage cure,da vas pitam nesto?
    Ja se nadam da Ovu trudnocu cu iznjeti do kraja,i da ce ipak sve biti u redu,za mene vise nema onda djece,roditi vise necu(4carski)
    Ostace mi dvje smrznute blastice.kaze da njih ne smiju unistavati.sta vi misliti o tome,dali bi netko tjeo da prihvati donaciju?di bi to zavrsilo?meni to malo izkreno isto brine.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Blacky89
    10. Ožujak 2020. 09:54

Ana kod mene je za sada sve ok, cekam jos nalaze hormona i markere. Do sada su uvijek bili ok. Al eto vjerojatno cemo preskočiti idući ciklus radi bakterije kod mm.
    Kad ti planiras ići? 
    Vita kod nas donacija ne funkcionira, tako da.... vjerojatno ce stajati smrznute dok se nesto ne promijeni.

• Mala_martina1990
    10. Ožujak 2020. 09:54

LioraLiora

Liora ja sam bila u postupku kraj 1. Mjeseca...Slobodno pitaj ak te sto zanima.🤗

• Ana26
    10. Ožujak 2020. 09:59

Kod kojeg si ti doktora? Koliko si čekala na postupak?
    Blacky89 ja u petak idem na prve konzultacije. Povadila sam sve nalaze. Ne valja mi TSH, anti tpo i prolaktin. Imala sam bakteriju u urinu, popila sam antibiotike pa ću za par dana ponoviti urinokulturu. Ostalo mi je sve ok. 

👨‍💼 31 OAT
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Blacky89
    10. Ožujak 2020. 10:06

Ana moj savijet... napravi uk dok jos djeluje antibiotik 😂🙈 mislim jasno je meni da mi ne smijemo imat bakterije, ali dajte... pa ko nema neku bakteriju? Moja kuma se bori sa E.coli vec 3 godine. Popila antibiotika na izvoz, nema sta nije probala od dodataka. Zovu ju iz ljekarne kad nabave nesto novo 😂... tako da nije nužno da ce nestati s antibiotikom. Njoj zna bit da ju nema jedan mjesec i drugi se vec vrati. Eno je, trudna je 5 mjeseci i sve je ok. S bakterijama se i dalje bori. 

• Gracia
    10. Ožujak 2020. 10:37

LioraLiora

Ja idem na prirodni, bila na stimuliranom pa nije uspjelo.
    Sta te zanima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.