Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    09. Ožujak 2020. 14:27

PinkFairydust

Uf, ja se bas bojim hipera :/ Na moje nalaze je stvarno nikakva sansa, al cine mi se velike doze lijekova, prvi put u stimulaciji, i grozim se ideje da zaglavim u bolnici usred Ceske :/

Nemoras se bojat.. Stvarno su male sanse da te dopadne onaj najgori slucaj hipera.. Ovaj moj je bio blagi/srednji hiper, i da mi se desi opet, ne bih bila toliko u strahu koliko sam bila sad. Ipak mi je bila ovaj prva stimulacija, i to samo menopur 150. 

PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 14:36

flower93

PinkFairydust

Uf, ja se bas bojim hipera :/ Na moje nalaze je stvarno nikakva sansa, al cine mi se velike doze lijekova, prvi put u stimulaciji, i grozim se ideje da zaglavim u bolnici usred Ceske :/

Nemoras se bojat.. Stvarno su male sanse da te dopadne onaj najgori slucaj hipera.. Ovaj moj je bio blagi/srednji hiper, i da mi se desi opet, ne bih bila toliko u strahu koliko sam bila sad. Ipak mi je bila ovaj prva stimulacija, i to samo menopur 150.

Ja sam za prvu dobila gonal 225 plus menopur 150. Krecemo za 10ak dana:)

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

Vita26
    09. Ožujak 2020. 14:37

Sunshine sretno 😀😀

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Blacky89
    09. Ožujak 2020. 15:07

Sunshine sretnooo 🤞🍀
    Pinky znaci stižu pikalice 😊 a bas ih volim 😂 da mi je netko prije rekao da cu zudit za injekcijama 😂
    Znaci meni danas sok... bas me nece 😂... mm došao bakterioloski ejakulat i jebena e.coli! Sad antibiotici pa kontrola... tako da vjerojatno pauza jos jedan mjesec. A sto je najtužnije, bila sam uvjerena da njemu nece nista pokazat jer je taman popio antibiotik za sinuse. 🤪 ono bas rezistentan na taj 😂 bem ti... 

Vita26
    09. Ožujak 2020. 15:14

Blacky89 
    Ježi ga,valjda ce biti sljedeci miesec bolje,od cega se to dobije ja stalno se pitala,te bakterije su grozne 🙈🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 15:20

Blacky mene strah nakupljanja vode, treba stat u vjencanicu😱
    ...bas sranje za E.coli :/ rekla bih da je mozda kontaminacija al svejedno ce inzistirati na terapiji, tako da... strpljivo, sta da ti kazem

PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 15:21

Vita, najcesce se dobiju od sexa:):):) 

flower93
    09. Ožujak 2020. 15:22

PinkFairydust

Blackymene strah nakupljanja vode, treba stat u vjencanicu😱
    …bas sranje za E.coli :/ rekla bih da je mozda kontaminacija al svejedno ce inzistirati na terapiji, tako da… strpljivo, sta da ti kazem

E to je druga stvar, tih dana kad sam bila napuhana ni strampice nisam mogla imati obucene.. 
    Pa koliko nakon stimulacije, odnosno aspiracije imate vjencanje? Jer sad kad se sve to smirilo, meni je trbuh u normali.. 

PinkFairydust
    09. Ožujak 2020. 15:32

flower93

PinkFairydust

Blackymene strah nakupljanja vode, treba stat u vjencanicu😱
    …bas sranje za E.coli :/ rekla bih da je mozda kontaminacija al svejedno ce inzistirati na terapiji, tako da… strpljivo, sta da ti kazem

E to je druga stvar, tih dana kad sam bila napuhana ni strampice nisam mogla imati obucene..
    Pa koliko nakon stimulacije, odnosno aspiracije imate vjencanje? Jer sad kad se sve to smirilo, meni je trbuh u normali..

Mjesec dana ce biti. Trebalo bi biti okej, al cujem da neke cure ostanu i po 2mj napuhane i naotecene :/ Pa paranoiziram bezveze, kazem nisam nikad jos bila u postupku pa ne znam kako cu reagirati. Mozda budem od onih sretnica sto ne dobiju ni gram i jos im ten bude super:):)

• brita
    09. Ožujak 2020. 15:33

Cure,prvi pregled srceko kuca,jedino hematom imam zato tu i tamo krvarim 😇 ali za sad je ok,idemo tjedan po tjedan,nismo ocekivali tako da  i ovo je napredak.
    Zelim vam svima srecu u kojem god pogledu 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.