Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    27. Veljača 2020. 07:15

Bozma

Lemon

Joj cure kužim vas i zašto se bojite, vi ne možete ostati trudne ni u postupku, a mm i ja se samo pogledamo i ja trudna, a ne smijemo prirodno jer su šanse za zdravi plod nikakve. Ali bar znam da mogu ostati trudna pa polazem kakve takve nade u donaciju

Ne znam šta je gore.
    Jesi gledala kuda bi na donaciju? Ja sam pročačkala sve živo i nisam pametna, ne znam zašto mi je dr. spominjala Cipar jer zbog godina jedino tamo mogu. u Makedoniji rade sa smrznutim pa dok se odmrznu i oplode ostane dvije pa sam to prekrižila, onda me i Prag kopka jer vidim da ni tamo nemaju ništa za FET. Kakvo je stanje sa Austrijom?

Makedoniju sam gledala jer vidim da sve više parova idu tamo, ali da, sa smrznutim rade, prag ima puno klinika i nisam još nigdje slala upite, a ja bi uz donaciju i pgd a to opet ne rade svi. Za ostale zemlje ne znam ništa, valjalo bi to sve prostudirati

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Samara
    27. Veljača 2020. 07:36

Viola1

Samara i Flower93 sretno sutra na aspiraciji! 🍀
    Leptirica82, Monkae i Nina985 dobro nam došle! Sretno!
    Arwen87 odlično da nemaš puno čekanja, sretno!
    Avama sretno, 🤞neka lijepo rastu fulikuli
    Školjka čestitam! Brz oporavak vam želim 😘
    MakiST odmori i napuni baterije, pa hrabro dalje kada budeš spremna ❤️
    Principesa007 sretno na transferu! 🍀🤞

Hvala 💕

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Marta...
    27. Veljača 2020. 08:37

Cure stigao minje nalaz Ana (Ena) i ne kužim ovu zadnju stavku s ukupni komplement aktivnosti 109% što bi bilo pozitivno da li netko zna pročitati to. Evo slikica https://postimg.cc/Ppx5NZvN

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Nadalica
    27. Veljača 2020. 08:42

Bozma

Lemon

Joj cure kužim vas i zašto se bojite, vi ne možete ostati trudne ni u postupku, a mm i ja se samo pogledamo i ja trudna, a ne smijemo prirodno jer su šanse za zdravi plod nikakve. Ali bar znam da mogu ostati trudna pa polazem kakve takve nade u donaciju

Ne znam šta je gore.
    Jesi gledala kuda bi na donaciju? Ja sam pročačkala sve živo i nisam pametna, ne znam zašto mi je dr. spominjala Cipar jer zbog godina jedino tamo mogu. u Makedoniji rade sa smrznutim pa dok se odmrznu i oplode ostane dvije pa sam to prekrižila, onda me i Prag kopka jer vidim da ni tamo nemaju ništa za FET. Kakvo je stanje sa Austrijom?

Sta te zanima za Austriju ? Rado cu pomoc ako mogu

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Arwen87
    27. Veljača 2020. 08:44

Vita26,  kod kojeg si dr.u Osijeku?
    Koji ti je ovo bio postupak?
    Cestitam na pozitivnom testu😊
    Ne mislim ja da ce mi prvi postupak biti uspjesan jer znam realno da su sanse za nesto takvo jako male,iako se nadam i bilo bi divno kad bi se dogodilo takvo čudo!
    Samo nisam mislila da cemo vec sljedeci ciklus uspjeti ici u postupak,jer  sam se bojala da cemo morati prikupiti puno vise nalaza i da ce se to sve razvuci na par mjeseci! 
    Na to se odnosila ona moja izjava da nisam mislila da ce sve ici tako brzo😊
    Slee, hvala ti puno!
    I ja tebi zelim srecu u daljnjim postupcima!
    Jako sam sretna jer dr.kaze da su nam nalazi super i da ne razumije zasto vec nisam trudna,ali da ce napraviti sve sto moze,pa me to bas nekako smirilo i oraspolozilo jer se napokon nesto pokrece!
    Nina985,hvala ti na odgovoru!
    Meni ce u Vk raditi RTG HSG,vjerovatno na 8.dan sljedeceg ciklusa,i taj bi me ciklus dr.stavio i u postupak inseminacije ako sve bude u redu i ako bude islo po planu!
    Citala sam i ja da RTG HSG vise boli,ali dobro,sta je tu je!
    Izdrzat cu sve,samo neka nalaz bude uredan😊
    Viola1, hvala ti🥰

Nadam se da ce nam se svima kad-tad posreciti,i da cemo sve uskoro ugledati pozitivne testove!
    Divno je sto postoji ovaj forum,i sto su sve zene na temi toliko divne,hrabre i uvijek voljne odgovoriti i dati savjete!
    U takvom drustvu(pa makar i virtualnom),lakse je podnositi sve ono sto nas ceka na tom putu!❤️😘

Nala33
    27. Veljača 2020. 09:29

Arwen87 ja sam ti radila hsg rtg I nije me nis bolilo... Više samo mala neugoda dok ubrizgaju tekućinu ali ništa strašno. Tako je bilo moje iskustvo.. Čitala sam da može biti bolno ali i ne mora. Nadam se da će tebi biti sve okm sretno 

JECIKA
    27. Veljača 2020. 09:33

Ljudi meni je juce na 23dc blendometeijum bio 10,5. A ja GO uzela tek od idceg petka (6.3.2020). Ja se bojim da ne dobijem ranije.. Sve ovo ako mi bude dobar OGTT. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

27. Veljača 2020. 09:38

Također ni meni rtg hsg nije bio bolan. Samo ne znam koliko je točan jer meni je pokazao obostranu prohodnost, a tri mjeseca poslije sam ostala bez jednog jajovoda zbog vanmaternične... Poslije laparoskopije pitam doktora u kakvom je stanju drugi jajovod. On mi kaže, čini mi se prohodan,ali nekako mi je čudan... Što god da to značilo.. Nažalost, očito za jajovode nije samo bitno da li su prohodni 🤔😏 Prvi IVF mi nije uspio iako im se sve drugo čini jako dobro... Što god i da to značilo...
    Osjeti se da sam očajna i ljuta?? 🙈😕

Vita26
    27. Veljača 2020. 09:39

Arwen87
    Ja sam ti kod P. Mislim bila sam kod Š.ali on se razbolio,ali znala me nekad i A.primiti ili raditi ako nema P.izkreno meni je A.rekla nije bitno tko vrati embrij.nego rad Biologa i priprema Maternice i naravno zvjezde da se poklopi.4put mi je ovo,sutra Beta malo mi je strah bez obzira sto mi je Test pozitivan

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Arwen87
    27. Veljača 2020. 09:51

Nala33

Arwen87 ja sam ti radila hsg rtg I nije me nis bolilo… Više samo mala neugoda dok ubrizgaju tekućinu ali ništa strašno. Tako je bilo moje iskustvo.. Čitala sam da može biti bolno ali i ne mora. Nadam se da će tebi biti sve okm sretno

Uh,odmah mi je lakse kad procitam nesto ovakvo!
    Hvala ti!❤️😊
    Nadam se da ni meni nece biti strasno,ali vec sam rekla, izdrzati cu sve...samo neka pretraga pokaze da su mi jajovodi uredu!
    Gdje si ti radila hsg?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.