Također ni meni rtg hsg nije bio bolan. Samo ne znam koliko je točan jer meni je pokazao obostranu prohodnost, a tri mjeseca poslije sam ostala bez jednog jajovoda zbog vanmaternične… Poslije laparoskopije pitam doktora u kakvom je stanju drugi jajovod. On mi kaže, čini mi se prohodan,ali nekako mi je čudan… Što god da to značilo.. Nažalost, očito za jajovode nije samo bitno da li su prohodni 🤔😏 Prvi IVF mi nije uspio iako im se sve drugo čini jako dobro… Što god i da to značilo…
Osjeti se da sam očajna i ljuta?? 🙈😕
Da, za hsg ili prohodnost jajovoda i kazu da je tocan oko 70 posto dakle moze lazno pokazati da je jajovode prohodna a ne mora biti nazalost.
Tek dijagnosticka laparaskopija pokazuje 99 posto tocno stanje jajovoda.
Nisi prva koju znam da joj je prohodnost bila 'uredna' a na laparaskopiji drugo stanje...
Ocito se taj kontrast moze malo provuci ta tekućina pa izgleda da su jajovode dobri no nazalost nista do noza i kamerice koje snime tocno stanje unutrašnjosti...
Arwen87 ja sam ti radila hsg rtg I nije me nis bolilo… Više samo mala neugoda dok ubrizgaju tekućinu ali ništa strašno. Tako je bilo moje iskustvo.. Čitala sam da može biti bolno ali i ne mora. Nadam se da će tebi biti sve okm sretno
Uh,odmah mi je lakse kad procitam nesto ovakvo!
Hvala ti!❤️😊
Nadam se da ni meni nece biti strasno,ali vec sam rekla, izdrzati cu sve…samo neka pretraga pokaze da su mi jajovodi uredu!
Gdje si ti radila hsg?
Ja ti živim u francuskoj tako da sam sve radila tu, sad isto započinjem proces tu. Sutra s estrogen tabletama u 5. 3 imam utz. Mengu sam imala 5. 2. Iako moja nije nikad točna uvijek varira par dana...
Također ni meni rtg hsg nije bio bolan. Samo ne znam koliko je točan jer meni je pokazao obostranu prohodnost, a tri mjeseca poslije sam ostala bez jednog jajovoda zbog vanmaternične… Poslije laparoskopije pitam doktora u kakvom je stanju drugi jajovod. On mi kaže, čini mi se prohodan,ali nekako mi je čudan… Što god da to značilo.. Nažalost, očito za jajovode nije samo bitno da li su prohodni 🤔😏 Prvi IVF mi nije uspio iako im se sve drugo čini jako dobro… Što god i da to značilo…
Jako mi je zao sto si to sve prosla!❤️
Jajovodi su jako njezne strukture,pa bez obzira na to sto su prohodni,ocito moze na njima postojati i nekakvo drugo ostecenje koje moze dovesti do komplikacija!
Nadam se da ce ti sljedeci postupak biti dobitni i da ces cim prije ugledati pozitivnu betu😊
Normalno je i da smo ocajne,ljute,tuzne,zabrinute i tko zna sta sve ne,ali proci ce!
Glavu gore😊
Ako su vam nalazi dobri i sve im se cini uredno,nema razloga da vam kad-tad ne uspije!🥰
Teško je biti pozitivan cijeli vrijeme... I ja se tjesim uspjet će kad tad a opet gledam zadnje 3 godine ništa... Ili ugledaš taj plus, bila sam toliko sretna, gledaš kada će ti trbuh početi rasti, gledaš sobice, kolica i onda samo odjednom netko to uzme.. Koliko god želim biti pozitivna opet me strah, strah me da opet ne završi spontanim, strah me da ne uspije... Ali valjda je sve to normalno... Uvijek ćemo se brinuti, prije postupka, u toku a kasnije ako i bude plus još i više... Samo ponekad imam osjećaj da ne mogu disati od svega.... I isto osjećam se tako loše kad vidim trudnice i onda se ona ljubomora pojavi u meni... Ne želim da sam tkava à ne mogu si pomoći... Isto jedna frendica koja je već prošla 3 postupka kaže nekoj vježbati, čim udjes u proces pusti da ide sve svojim tokom, drugdje čitam vježba je OK i sad si ti misli šta je bolje..
Flower kako je prošlo? Ja imam 5 jajnih
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Arwen87
Ja sam ti kod P. Mislim bila sam kod Š.ali on se razbolio,ali znala me nekad i A.primiti ili raditi ako nema P.izkreno meni je A.rekla nije bitno tko vrati embrij.nego rad Biologa i priprema Maternice i naravno zvjezde da se poklopi.4put mi je ovo,sutra Beta malo mi je strah bez obzira sto mi je Test pozitivan
Kako si zadovoljna sa dr. P.?
Ma jasno mi je da nisu ni oni carobnjaci!
Ocito se treba poklopiti stotinu stvari da bi doslo do trudnoce cak i kad je sve u redu i kad su uvjeti idealni!
Dio toga ovisi o njima,ali jos veci dio ovisi o nama,nasem organizmu i reakciji na plod...mogu oni napraviti sve kako treba ako nesto u nasem tijelu koci oplodnju ili implantaciju!
Sretno sutra na vadjenu bete,sigurna sam da ce biti lijepa brojka!
A onda dalje samo smireno,opusteno i pozitivno!
Neka ti trudnoca bude skolska i dosadna🥰❤️
Nasam se da cemo i mi sve uskoro za tobom!
Cestitam draga 😊 bit ce nekaj i za FET.
Prije pola sata me doveli u sobu, nemam jos nikakvih informacija
Cestitam draga 😊 bit ce nekaj i za FET.
Prije pola sata me doveli u sobu, nemam jos nikakvih informacija
Cure sretno 👏😊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Jako mi je zao sto si to sve prosla!❤️
Jajovodi su jako njezne strukture,pa bez obzira na to sto su prohodni,ocito moze na njima postojati i nekakvo drugo ostecenje koje moze dovesti do komplikacija!
Nadam se da ce ti sljedeci postupak biti dobitni i da ces cim prije ugledati pozitivnu betu😊
Normalno je i da smo ocajne,ljute,tuzne,zabrinute i tko zna sta sve ne,ali proci ce!
Glavu gore😊
Ako su vam nalazi dobri i sve im se cini uredno,nema razloga da vam kad-tad ne uspije!🥰
Hvala ti ❤ Umjesto da ja tebe utjesim i kažem ti da će sve biti u redu kad si na početku svoga puta, ti tješiš mene. Toliko me neka melankolija uhvatila nakon ovog neuspjeha, da uopće ne znam odakle izvući pozitivu za sljedeći put... Imam još taj jedan ČUDAN jajovod, pa valjda nije još ni prirodna mogućnost isključena. Valjda bi ga izvadio zajedno s ovim desnim da k vragu uopće ne valja... Nemam pojma. Totalno sam zbunjena od tih svih višesmislenih zaključaka. Čini mi se kao da sam slučaj koji ni doktori ne razumiju...
Teško je biti pozitivan cijeli vrijeme… I ja se tjesim uspjet će kad tad a opet gledam zadnje 3 godine ništa…
Naravno da ne mozes biti pozitivan cijelo vrijeme!
Svi smo mi samo ljudi od krvi i mesa,a ne roboti bez osjecaja!
Strah i briga su,bar po meni,sasvim normalni,jer mi svoje trudnoce ne mozemo ostvariti prirodno kao vecina drugih zena!
I upravo zato izbjegavam puno pricati o tome i zapocinjati neke takve teme jer ljudi ne razumiju...svima je najlakse reci opusti se i bit ce...godine prolaze,tijelo se mijenja i stari,mogucnost za zacece se smanjuje i to je realnost...
Mogu se ja zavaravati da je rjesenje svega da se opustim,ali ako do trudnoce nije doslo za svo to vrijeme kako smo skupa,onda se treba nesto poduzeti!
Naravno da na trudnocu ne gleda isto zena koja nije imala pojma da je uopce trudna i kojoj se zalomilo nakon nezasticenog odnosa,i netko poput nas tko mora prolaziti hrpu pregleda,pretraga i na kraju vjerovatno i postupaka,da bi jednom u rukama drzao bebicu!
I mene tako uhvati tuga,depresija,briga i strah da nam mozda nikad nece uspjeti,ljubomora kad vidim da je neka ostala trudna a da to nije ni htjela,osjecam se manje vrijedno jer ja i moje tijelo ne mozemo napraviti ono za sto smo stvoreni...ali nema nista od takvih misli!
I suprug i ja smo zdravi,postujemo se i volimo,lijepo zivimo,i na nama je da ucinimo sve sto mozemo kako bi ostvarili svoj cilj...jednom ce sav taj trud i muka,nadam se,biti nagradjeni!
Sortiraj odgovore
Najstariji