Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    26. Veljača 2020. 18:04

Principessa
    Jesam ali nisam uzspjela odmah 5dnt sam prokrvarila,trebala sam poslusati doktora da ne idem odmah,jer i progesteron bio vec na granici od tih silnih injekcije.puno jaja imala 40 i 16punih .

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    26. Veljača 2020. 18:05

Jecika
    Onda si ti isto kao i ja bez kanalica 😂😂😂uzeti nemam jajovode..nek bude ti dobre blastice i Bice bebica🥰

26. Veljača 2020. 18:07

MakiST, jesi ti ikad bila trudna!

26. Veljača 2020. 18:46

MakiST

Bozma samo u svojim snovima 😂😂 Nikad ni biokemijska, znaci nikad mi menga u zivotu nije zakasnila.

Eto tako i ja. Jedno vrijeme sam bila uvjerena da ćemo sa doancijom sigurno doći do toga, ako nam par pokušaja sa mojim stanicama ne uspije, ali sad nekako sumnjam da bi i sa doniranim stanicama ostala trudna

26. Veljača 2020. 18:57

MakiST

Bozma

MakiST

Bozma samo u svojim snovima 😂😂 Nikad ni biokemijska, znaci nikad mi menga u zivotu nije zakasnila.

Eto tako i ja. Jedno vrijeme sam bila uvjerena da ćemo sa doancijom sigurno doći do toga, ako nam par pokušaja sa mojim stanicama ne uspije, ali sad nekako sumnjam da bi i sa doniranim stanicama ostala trudna

Toga se i ja bojim.. Koliko košta surogat? 😂

Kosta kuca, auto i vikendica ako imate😂😂😂
    I o tom sam cak razmisljala🤦‍♀️😂😂😂

26. Veljača 2020. 19:02

marijaiva  imam kredit za jednosoban stan, ni sela ni vikendice.
    Nisam kandidat ni za šta  ali možda se netko sažali i ponudi mukte 

JECIKA
    26. Veljača 2020. 19:05

Vita26

Jecika
    Onda si ti isto kao i ja bez kanalica 😂😂😂uzeti nemam jajovode..nek bude ti dobre blastice i Bice bebica🥰

Hvala Vita.. Znala sam da mi je nesto poznato vezano za tebe. Ja sam nesto imala na umu da si imala pozitivan test proslih puta. Vjerovatno sam pobrkala ima nas dosta. Jooj voljela bih da budem tvoje srece. Uzivaj sada 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

26. Veljača 2020. 19:11

Bozma

marijaivaimam kredit za jednosoban stan, ni sela ni vikendice.
    Nisam kandidat ni za štaali možda se netko sažali i ponudi mukte

A jesmo jadne🤦‍♀️😂😂😂😂
    Gledam onu Kardasianku i mislim si briga tebe 2 djece joj surogat mama rodila.. I onda kazu srecu ne mozes kupit novcem.. Eee pa eto mozes🤦‍♀️😂
    Samo sta meni bi trebala i jajca i surogat mama.. Gdje sam ja u toj prici🤦‍♀️😂😂😂😂

Vita26
    26. Veljača 2020. 19:40

Jecika
    Jeste,onda taj prvi neuzspjeh isla sam odmah na prirodni ciklus Di smo lovili moju ovulacija koja bila 20dc i tu mi je bilo desila ta biokemijska,i ako sam se ponadala da ce ugnijezditi ,medju tim test je bio jako slab vidljiv crtica nije tamnila,(isto imala implantacijsko krvarenje)i Beta bila mala.
    Onda sam tjela opet ici i opet prirodni ciklus E tu mi nista nije dešavalo i mislila mozda posto ne krvarim Bice ali Beta skroz negativna.
    Onda sam pauzirala jedan ciklus na pravila sam jos neke pretrage i tu mi je tsh bio povišen tako da i pijem malo vise i za stitnjacu mg.
    Cim doktor dao zeleno svjetlo od 3dc sam osla na stimulirani estrofem i dva puta su mi na pravili PRP.endiometrija 15mm na dan Feta.
    Po sto sam opet imala malo to smedje i bljeda roza,naravno uplasila na pravila test 6dnt bio je pozitivan ,naravno opet strah i napravila sam i 7dnt i danas crtica je tamnija i jasno vidjljiva zaista nadam da ovaj put je to to😀
    Tebi isto zelim uzskoro dve crtice ❤️

vuky
    26. Veljača 2020. 19:44

Vita nisam shvatila, sta su ti napravili? PRP endometrija? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.