Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    26. Veljača 2020. 16:06

Vita na zadnjem postupku mi je rekao da su mi jajne celije slabijeg kvaliteta i da ih je malo uprkos dobrim hormonima, godinama i amh. Nadam se da cu u prkos losoj prirodi imati svoj podmladak jednog dana. Tebi srecno i javi rezultat bete. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Blacky89
    26. Veljača 2020. 16:08

Principessa ako je blagi hiper onda puštaju na transfer. Čak kažu da blagi hiper pogoduje (ukoliko je sve ostalo ok) da se ostvari trudnoća. Zato, samo polako i hrabro 🤞

principessa007
    26. Veljača 2020. 16:35

Blacky89, puno hvala na brzom odgovoru.
    Uzasno me frka jer me trbuh boli i ovako tak da mi je tesko zamisliti kako ce biti s punim mjehurom. 

👩🏻 39 - sve ok, al godine 👨🏻 38 - sve ok
    Petrova
    1.IVF - 02/2020 (Gonal 225 + Cetrotide+ Ovitrelle) -8 js,2 blastice - hiper (bolnica), vraćena 1 blastica - prokrvarila 11.dan
    07/2020 - FET 1 blastica - biokemijska
    2.IVF 04/2021(Ovaleap225+Cetrotide+ Ovitrelle)-8js, 4 blastice, vraćena 1 -prokrvarila 9. dan
    09/2021 histeroskopija
    12.10. FET -1 blastica 🙏, 13dnt - beta 1269, 15dnt 2602, 5+1 ❤️
    29.12.(13+2) panorama-sve ok, dečkić 💙
    https://lbdf.lilypie.com/Mvrep1.png

Lemon
    26. Veljača 2020. 16:53

Čestitke Školjka! Bome vrijeme leti, a kako se i moj nesuđeni termin približava ja sve više u komi, samo da prođe još 4 tjedana pa da ne mislim na to bar..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

26. Veljača 2020. 17:13

Lemon

Čestitke Školjka! Bome vrijeme leti, a kako se i moj nesuđeni termin približava ja sve više u komi, samo da prođe još 4 tjedana pa da ne mislim na to bar..

Jooj Lemon bas grozno... Ja, sam tako znala jer mi frendica rodila kad sam i ja trebala sad gledam mali joj vec ima 3 godine😥...
    Jeste vi saznali sta novog? 

Lemon
    26. Veljača 2020. 17:20

marijaiva

Lemon

Jooj Lemon bas grozno… Ja, sam tako znala jer mi frendica rodila kad sam i ja trebala sad gledam mali joj vec ima 3 godine😥…

Jos jedan dio nalaza je gotov, i plod je zdrav. Meni su potvrdili translokaciju, i plod ju nije imao, to bar nije fulano, a sad čekamo ostatak hoće li nešto uspjeti na genima naći. Ne želim unaprijed odustati od svojih stanica, ali jedva čekam nalaze pa i da kažu da ne znaju šta je da šaljem upite okolo za donaciju

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    26. Veljača 2020. 17:38

Bok cure, evo ja bas usla da se javim curama sa kojim sam se pratila da sam rodila svoju mrvicu, ali vidim da je Vaki vec obavijestila. Hvala Vaki 😘
    I hvala svima na cestitkama 💙😚 Zelim vam svima sto prije mrvice u narucjima 💙🤗

26. Veljača 2020. 17:38

Lemon

marijaiva

Lemon

Jooj Lemon bas grozno… Ja, sam tako znala jer mi frendica rodila kad sam i ja trebala sad gledam mali joj vec ima 3 godine😥…

Jos jedan dio nalaza je gotov, i plod je zdrav. Meni su potvrdili translokaciju, i plod ju nije imao, to bar nije fulano, a sad čekamo ostatak hoće li nešto uspjeti na genima naći. Ne želim unaprijed odustati od svojih stanica, ali jedva čekam nalaze pa i da kažu da ne znaju šta je da šaljem upite okolo za donaciju

Kuzim da... Tesko li je to sve.. Ne znas dal je gore sa nesto nadju ili ne.. Mene bi i donacije bilo strah jer ja ne znam ni sama zasto se bojim da JA ne mogu iznjet trudnoću do kraja,... Nakon 3 spontana sveg ne strah.. 

26. Veljača 2020. 18:00

Školjka, čestitam 
    marijaiva, eto tako je i mene strah donacije, iz istog razloga. sigurna sam da bi bacili novce a da se opet ne bi implatiralo. Ja nikad niti biokemijsku nisam imala.

Slee
    26. Veljača 2020. 18:02

Skoljka cestitam! Ne poznajem te jer sam se tek nedavno pridruzila. Gdje si bila na postupku i kakve ste probleme imali? Uzivaj s bebicom!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.