Flower pitala sam jer razmisljam koja je slucajnost da se sutra sretnemo. Meni je dr. rekao da sam sutra peta po redu za punkciju :D ali ja sam u Samoboru kod Škvorca
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
MakiSt ako osjecas da ti treba pauza, radje si uzmi, nije lako u tako malo vremena stresove zbog neuspjeha prozivjeti. Kad se odmoris bit ces spremnija nego ikad!
Vita, cestitam, neka tamni i dupla se!
Flower a ne mozes uzeti neko bolovanje?
Ja se ovaj tjedan vratila na posao, sefici objasnila sve i super jer ima razumijevanja i kaze da kad god budem morala za ovo uzeti bolovanje da slobodno uzmem. To me bas razveselilo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
A onda se bas i necemo sresti hehe 😎 uh, nek nam je samo sa srecom..
Prije budemo se u VŽ srele 🤣
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Slee razgovorala sam i ja sa seficom i jako je to dobro prihvatila, također nema problema vezano uz bolovanje ali ja sam tip osobe koja kad znam da imam posla, nemam mira.. Onda mi je veci stres biti doma i ne raditi nista i samo razmisljat kak sam ekipu na poslu ostavila same da se koprcaju, a sad bas radimo Budget za ovu godinu pa je kaos -. -
Ceek i ti si Varaždinka? Hehe
Ceek i ti si Varaždinka? Hehe
Da haha zato velim da bumo se prije tu srele :D
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
https://ibb.co/KrhzLPr
Vec nakon drugog neuspjelog? Iako...ja se nisam Paladi ni javljala kad sam dobila M u proslom, pa ni ne znam bi li mi dao nesto dodatno od pretraga, ali prije postupka sam dosla kod njega bas zato, da napravimo nesto od pretraga prije i isto je reako kao i Vuky, da ne treba jos nista. To su mi rekli i u Sparca.
I ja sam bila u nekoj fazi iz postupka u postupak, pritiskale me i godine, a sad....nekako mi dosta, treba mi pauza pa nek godine idu. Prosla godina od 05.mjeseca do 12. mj. 3postupka u prirodnom i 3 u stimuliranom.
Sad cu laganini ponovit papu, briseve i hormone i tek ako bude sve ok narucit se u Petrovu. Bas me zanima hoce li te u KBC poslat na jos kakve pretrage. Cini mi se da oni svemu malo ozbiljnije pristupaju nego privatno.
Vita cestitam ti 😘
Bozma kužim te skroz sad lagano... Ima li novosti oko novog posla ili si i to pustila malo da odmoriš od svega. Baš sam te se sjetila jedi trčala sad na polumaratonu u St moje su cure išle, trčale su štafetu a ja sam još u blagom zaostatku sa brzinom pa nisam išla
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji