ericaa znači ti si bila na propuhivanju? ja sam pitala svog ivf doktora i samo mi je rekao da to nema potrebe kad je endo u pitanju da bolje da odmah krenemo na ivf ,osim ako ja inzistiram , ali nisam pa šta bude ,valjda on bolje zna
ja u ovome svemu ne znam jesam došla ili pošla
Ja sam ti bila na propuhivanju i onda su mi svi poslije pitali zas su me slali da sto posto nisu prohodni jer vecina zena dobije te prilaslice od endometrioze e sad neznam jel to tocno, ali meni se pokazalo da je skoro sam umrla od boli kad su mi radili onesvjestila se 3 puta na stolu morala sat vremena ostat letžzat nakon pretrage da vide jel sve ok tako da ti nebi preporucila
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Nina92 joj i moj je osjetljiv. Još za seks ne apstinira ali nebi me čudilo kad bi ga puklo.... Bojim se da će jednog dana kada ostanem trudna (daj Bože) ,apstinirati cijelu trudnoću da nebi on bebu udario hahahah ali i bolje da je tako pažljiv nego da mu je svejedno. A što se okoline tiče, jao ista stvar, svi prijatelji imaju bebe i baš nekad teško padne zašto baš mi ne možemo ,ali dat će Bog i bolje dane za sve nas ,vjerujem u to
endometrioza
Nina92 čula sam da boli ko vrag, i mene je boljelo kad mi je polip vadio na živo bez opće anestezije, došlo mi da povraćam od bolova
endometrioza
moje iskustvo sa HSSG je bilo ok...bolilo je ali izdržala sam (prije sam uzela brufen pa je valjda i to malo pomoglo) Ginekologica i sestra su bile stvarno super, nježne i sve su mi objašnjavale što i zašto. Slali su me na HSSG jer su rekli (KBC RI) da bez toga nema smisla ići dalje jer ako jajovodi nisu prohodni onda se ide na druge metode. Zato su mi valjda i prvo preporučili inseminaciju jer su jajovodi prohodni pa kao da spermićima samo pomognemo da dođu di trebaju :D
Pa jel moguće da imam dvije ovulacije?! Da sam barem koristila LH trakicu ujutro... Jučer tokom cijelog dana grčevi (4dpo), danas opet prava plodna sluz. Točno se idem odmah naručiti na UZV da vidim što to moji jajnici kuhaju!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nina92joj i moj je osjetljiv. Još za seks ne apstinira ali nebi me čudilo kad bi ga puklo…. Bojim se da će jednog dana kada ostanem trudna (daj Bože) ,apstinirati cijelu trudnoću da nebi on bebu udario hahahahali i bolje da je tako pažljiv nego da mu je svejedno. A što se okoline tiče, jao ista stvar, svi prijatelji imaju bebe i baš nekad teško padne zašto baš mi ne možemo ,ali dat će Bog i bolje dane za sve nas ,vjerujem u to
Mora se i nama jednom posrecit, bilo bi vrijeme sada 🙈🤞🙏
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Nina92čula sam da boli ko vrag, i mene je boljelo kad mi je polip vadio na živo bez opće anestezije, došlo mi da povraćam od bolova
Ja sam mislila da cu umrijet od bolova koliko nisam mogla najgore iskustvo a prosla sam svasta od kiretaze na zivo s vakumom do operacije ali ovo mi je bilo uzas
2020. Poliklinika Ivf 🤞
Pa jel moguće da imam dvije ovulacije?! Da sam barem koristila LH trakicu ujutro… Jučer tokom cijelog dana grčevi (4dpo), danas opet prava plodna sluz. Točno se idem odmah naručiti na UZV da vidim što to moji jajnici kuhaju!
Ja ti nikad nemam tu plodnu sluz u vrijeme pika. A pratim svaki mjesec i uvijek imam taj pik. Uvijek taj egg ili prije ili poslije. A i u postupku isto tako, nikad ta sluz ne prati ovulaciju na ultrazvuku. U mom slučaju ja se nemogu pratit ni po grčevima ni po sluzi.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
BOZMA JAVI SE I RAZUVJERI ME .. RECI DA NECE BOLIT…
tebi vjerujem najvise hhhh ti ima samo da mi pozitivno pišeš :D
Nee boj see, mene nista nije bolilo. Prvi put 3jj cak sam na stolu zaspala, aaa dr jos nista nije poca radit 🤣🤣🤣
Aa drugi put jedna jj bez ikakvog osamucivaca, nista me nije bolilo, sekund ko da me neko ustipnija. I super su mi je ono za osamutit, kuci bi ja malo ponila 🤣🤣🤣
🤍
Ja zvala da prijavin M kaze ona nista sutra javite nalaze hormona.. Znaci nemoran ni ic dole, nit me pitala za covid ista 🙃 to valjda svaka sestra drugacije
Sortiraj odgovore
Najstariji