Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    13. Listopad 2020. 15:13

anavi985

Cure, nažalost beta <2,3 :-(

Bas mi je zao 😟  sad malo odmori i skupi snage za dalje 💓

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tuma
    13. Listopad 2020. 15:14

Maybebaby1

Tuma

Maybebaby1

Tuma

Maybebaby1

Pozdrav curke,
    Cestitam svim novopecenim trudnicama i onim koje ce tek postat drzim fige do neba
    Ja sam se prije par tjedana javila sa pozitivnom betom koja se nije bas poduplala ali je bila dosta visoka nakon ivf postupka, i u meduvremenu sam imala dosta malaksanosti i slabosti pa se nisam javljala. Jucer sam isla na prvi ultrazvuk kod soc. ginica da potvrdi trudnocu ako je ima i na nasu srecu pptvrdio je blizance. Bila sam u blagom soku,nije da nisam ocekivala ipak smo vratili dvije blastice ali te iznenadi. Ali mi je nasao i dvije ciste jednu 7 cm i jednu 3,5 cm. I odmah me poslao natrag u Petrovu kod Vrcica jer se on ne bavi blizanackim trudnocama i a i rizicna je kako on kaze. Danas odmah otisla u Petrovu,jer nisam cijelu noc spavala od brige. I ide Vrcic vidit kakva je situacija,i na moj i njegov sok vidi tri srca. Trojceki 😳 dobro da sam lezala jer bi pala na guzicu. Za cistu je napisao da je cista zutog tijela i uvijerava me da se nemoram brinit,da cemo to sve pratit i rijesit. Mislila sam da mi je endometrioza opet proradila ili nezz sta. Ugl znaci ostala sam trudna sa trojcekima i sa dijagnozama Pcos i Endometrioza, tako da su cuda moguca. Sad smo i ja i mm u soku i jos nismo svjesni svega, jel neka od vas zna nekoga ko je imao trojceke i da je sve uredu bilo?? 🥴

Ajmeeee trojceki😍😍 wow čestitam!!!🥰😍😍
    Koliko si sada?

Hvalaaa 😍 6+4 mi je napisao,imala sam mens 27.8

Isto kao i ja 🥰

Jesi uspjela lijepo cut srceko kako kuca??

Nisam, bas sam sad s Lucija07  pričala,  vidjelo se samo titranje embrija i cirkulacija,  kaže dr da se vidi da srceko radi, ali je jos rano za točno razaznaje sta je sta. Bila sam na 6tt. Idem sad u četvrtak opet na 7tt pa je rekla ako sve bude kako treba, da se onda vidimo svaka 3-4 tj, kao da onda nema potrebe više ovako pratiti. 😊 jesi ti cula? Ajme jos ne mogu vjerovati kako je to imati 3 srceka😍😍😍

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    13. Listopad 2020. 15:16

anavi985 zao mi je, nadam se da ce ti iduci pokušaj donijeti sreću.  Odtuguj sad koliko trebaš i onda skupi snage za novi pokušaj  (uspjeh).🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• LucyLou
    13. Listopad 2020. 15:17

Lucija07, juuuuupiiiii, eto vidis, sve je u redu! Cestitke od srca, mogu misliti koji je osjecaj cuti otkucaje tog malog cuda! 😊🥰

Maybebaby, mislim da je vrijeme da promijenjis svoje ime u triplebaby!!! Pa cestitam zeno draga, ovo su najljepse moguce vijesti i dokaz da se cuda stvarno dogadjaju svaki dan! Bit ce sve ok, ne moze drugacije kad imas u sebi tri mala andjela! Opusti se, uzivaj i mazi ih sve tri od jutra do sutra 🥰🥰🥰 

MTB, navijamo na najjace za ova 4 koji ce biti naravno dobitni! 😉

Anavi985, zao mi je i bas suosjecam s tobom, ja sam do sada imala 4 transfera 7 blastice, a tek jedan je zavrsio s biokemijskom. Isto se nece uloviti i nece. Ali nema nam odustajanja, sve dok imamo jajnih stanica!  💪🏻😉Ako dobro vidim, imas smrzlice koji te cekaju, zar ne? 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

13. Listopad 2020. 15:18

MTB

anavi985 Baš mi je žao. Daj si vremena da preboliš, a onda idemo dalje. Znaš i sama, sad je veća šansa da će idući biti uspješan. Imaš li smrzlića?

Maybebaby1 - pažljivije će te monitorirati tokom trudnoće, ali vjerujem da će paziti na tebe. A jako je bitno i da ti paziš na sebe, ovo nije mala stvar. Puuuuno se moraš maziti i paziti i štediti se jer će ti puno energije ići na bebače. Super je i da ćeš imati podršku kad rodiš.
    Što se tiče blizanaca/trojčeka, jedna stvar koju ja znam da se mora napraviti jest CT glave odmah po porodu. Uglavnom vas šalju automatski, ali znam slučajeve gdje su zaboravili, a bitno je.

lucija07, koji predivni grahić

MTB nisam cula to za CT jel znas i zasto mozda?

Samara
    13. Listopad 2020. 15:21

Da, maybebaby mjenjaj ime. Sad si momof3..
    Nego, imate vidim 2 smrzlica, se vracate po njih? :D mozda budes mama od 6 ako se opet podjele 😂

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    13. Listopad 2020. 15:27

Luciya07 jupii bravooo cestitkeee sve ce bitii superrr🙏❤️❤️🎉
    Maybebabay predivnooo cestitkeee🎊🎊🎉❤️🙏
    Anavi985 zao mi je jako samo hrabro daljee❤️🙏😘
    Nikitta hvaala i ja jedva cekam cetvrtak🙏 drago mi je da si bolje i samo hrabro iznsmdacecsve srediti i posloziti🙏😘❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 15:28

Sanjich, zato što dosta blizanaca/trojčeka ima sitna krvarenja u mozgu kad se rode, i to treba što prije tretirati. Na žalost, znam za slučaj kad nisu napravili CT pa su jednoj bebi blizanki otkrili krvarenje tek kad je imala nekoliko mjeseci - do onda je već napravljena šteta. Važno je da se otkrije odmah, jer vanjskih simptoma baš i nema. Možda ima još nešto što se treba paziti kod višeplodnih trudnoća, ja znam samo za ovo. Ima vam smisla sljedeće - majke ne bi smjele guglati o blizancima / trojčekima jer ćete naletiti na horor priče koje će vas samo isprepadati. Dajte nekoj racionalnoj prijateljici/prijatelju zadatak da progugla što je sve bitno pratiti i znati, i neka vam filtrira informacije i da samo one koje stvarno trebate znati. Nemojte taj zadatak dati nekom tko je sklon histeriziranju, jer onda nemate ništa od toga.

Ovo inače vrijedi za sve trudnice - ne bi se više smjele uzrujavati, pa nema smisla da vi guglate jer ćete naletiti na priče iz SFa koje vam ne trebaju. 

💔💔💔

• more2309
    13. Listopad 2020. 15:31

Lucija super, super, super 🎉🎉🎊🎊🎊! Zao mi je zbog druge mrvice, ali ovako je ipak mirnije u sigurnije, a po bracu ili seku uvijek stignes ❤! Ne mogu ti opisat koliko mi je drago sto nema hematoma i sto se tvom ginicu ocito priviđa. Strasno, ne mogu vjerovat koji stres ti je covjek bez veze nabio 🤬. Bitno da je sve super 🙂, drzim fige da sve ide u tom tonu 🍀🍀🙏🙏🤞🤞😘😘!
    Maybebaby cestitam 🎉🎉🎊🎊, vjerujem da ti je bio šok, ali sve ce se to lako poslozit, samo neka sve bude u redu 🤞🤞🙏🙏🍀🍀!
    Anavi stvarno mi jw zao zbog takvog ishoda 😥😥. Odtuguj, a onda glavu gore i u novu borbu. Drzim fige da iduci bude dobitan 🍀🍀🙏🙏🤞🤞❤

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

darliv
    13. Listopad 2020. 15:33

MTB nesto se događa 🤩🤩  drzim fige za cetiri i za ostale koje ce jos narasti 🤞🏻🍀🤞🏻

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.