Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    13. Listopad 2020. 15:34

Nemam smrzlića, bile su 2.dan 4 oplođene stanice ali ih ostavili do 5.dana, jedna je došla samo do faze blastociste... tako da moram sve ispočetka...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    13. Listopad 2020. 15:37

darliv

MTB nesto se događa 🤩🤩 drzim fige za cetiri i za ostale koje ce jos narasti 🤞🏻🍀🤞🏻

Hvala!!! Ja se danas cijeli dan pričam sa mojim ljenjivicama. 
    MM me zafrkava da je to samo moja genetika u igri za sad, da ne mogu kriviti njega. Njegovi geni će malo ubrzati priču 
    Što je najbolje, ja i jesam ljenjivica, sporo započinjem, ali žestoko finiširam, tako da me ne čudi da su moje folikule slične. Ne pada folikula daleko od vlasnika jajnika 

💔💔💔

• more2309
    13. Listopad 2020. 15:49

MTB

darliv

MTB nesto se događa 🤩🤩 drzim fige za cetiri i za ostale koje ce jos narasti 🤞🏻🍀🤞🏻

Hvala!!! Ja se danas cijeli dan pričam sa mojim ljenjivicama.
    MM me zafrkava da je to samo moja genetika u igri za sad, da ne mogu kriviti njega. Njegovi geni će malo ubrzati priču
    Što je najbolje, ja i jesam ljenjivica, sporo započinjem, ali žestoko finiširam, tako da me ne čudi da su moje folikule slične. Ne pada folikula daleko od vlasnika jajnika

Polako ali sigurno, nije ni to lose 👍👍🙂🙂😊😊!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Simba 1989
    13. Listopad 2020. 15:50

MakiST

Ajmee nema me par sati i procitam TROJCEKI
    Whaaatttt!!??? 😍😍😍😍Maybebaby1čestitam!!! Doslovno imaš 4 srca u sebi, mi žene smo stvarno čuda 😁❤️ Sretno do kraja! Pazi na sebe i svoje mrve i javljaj nam sve detalje! Prezanimljivo je ovo 😍!
    Belaai ja u cet idem vidit svoje majmunče 🥰🐒
    Lucijačestitam i drago mi je da si vidjela srčeko ❤️ Jedno ali vrijedno 🙏🏼

Ajmeeeeeeeee koliko nas ide u četvrtak 🤭

1.postupak vinogradska beta 0
    2.postupak molarna trudnoća
    3.postupak beta 0
    4.postupak jednojajčane trojke
    Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
    Jednojajčane trojke 💙💙💙

Nina92
    13. Listopad 2020. 16:05

Maybebaby1

Pozdrav curke,
    Cestitam svim novopecenim trudnicama i onim koje ce tek postat drzim fige do neba
    Ja sam se prije par tjedana javila sa pozitivnom betom koja se nije bas poduplala ali je bila dosta visoka nakon ivf postupka, i u meduvremenu sam imala dosta malaksanosti i slabosti pa se nisam javljala. Jucer sam isla na prvi ultrazvuk kod soc. ginica da potvrdi trudnocu ako je ima i na nasu srecu pptvrdio je blizance. Bila sam u blagom soku,nije da nisam ocekivala ipak smo vratili dvije blastice ali te iznenadi. Ali mi je nasao i dvije ciste jednu 7 cm i jednu 3,5 cm. I odmah me poslao natrag u Petrovu kod Vrcica jer se on ne bavi blizanackim trudnocama i a i rizicna je kako on kaze. Danas odmah otisla u Petrovu,jer nisam cijelu noc spavala od brige. I ide Vrcic vidit kakva je situacija,i na moj i njegov sok vidi tri srca. Trojceki 😳 dobro da sam lezala jer bi pala na guzicu. Za cistu je napisao da je cista zutog tijela i uvijerava me da se nemoram brinit,da cemo to sve pratit i rijesit. Mislila sam da mi je endometrioza opet proradila ili nezz sta. Ugl znaci ostala sam trudna sa trojcekima i sa dijagnozama Pcos i Endometrioza, tako da su cuda moguca. Sad smo i ja i mm u soku i jos nismo svjesni svega, jel neka od vas zna nekoga ko je imao trojceke i da je sve uredu bilo?? 🥴

Ajmeeee koje iznenađenje..... Predobrooo, druzimo fige do kraja ❤️❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

darliv
    13. Listopad 2020. 16:11

Nina91 kako si ti danas? 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• more2309
    13. Listopad 2020. 16:11

Cure imam jedno pitanje, pa tko zna odgovor 😊, kod proslog transfera sam uzimala samo Utrogestan i menga mi je dosla kao i uvijek bez obzira na njih, prije toga je krenulo smeđi iscjedak, pa prava menga kao i uvijek. Sad sam pocela piti Estrofem i Utrogestan prije FET-a i nakon njega, zanima me da li Estrofem blokira mengu?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

13. Listopad 2020. 16:13

more2309

Cure imam jedno pitanje, pa tko zna odgovor 😊, kod proslog transfera sam uzimala samo Utrogestan i menga mi je dosla kao i uvijek bez obzira na njih, prije toga je krenulo smeđi iscjedak, pa prava menga kao i uvijek. Sad sam pocela piti Estrofem i Utrogestan prije FET-a i nakon njega, zanima me da li Estrofem blokira mengu?

Ja koliko znam ne blokira, jer estrofem sluzi za zadebljanje i od njega su M dosta obilnije ...

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    13. Listopad 2020. 16:15

MTB upravo idem zakazati termin kod ginice da mi ona malo više e o svemu tome kaže, za briseve, hormone itd. (na prvom terminu su mi izvadili 5 bočica krvi, ni sama neznam za što sve toliko, hormoni nisu ako se određeni dan vade, bila sam 5 dana pred M).
    ericaa čini mi se da smo nas dvije na istom, odnosno na ničemu. Ja 5 tjedana čekam između termina, a koliko sve vidim da žene rade svakakve pretrage, u međuvremenu sam ih sve 5 puta mogla napravit. Ali ajde pouzdajmo se u ono da valjda doktori najbolje znaju 😂😂

endometrioza

• *.Women_name.*
    13. Listopad 2020. 16:27

Cure moja beta 12dpt 140, vadimo u petak ponovno pa ćemo vidjet kaj će bit 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.