Angribird, tako i moj....kaze nema veze, opet cemo. Ali ja stvarno ne mogu vise niti vidim smisla vise. Napravila sam sve sto sam mogla i stanice su i dalje ocajne. Od 06/2019 sam napucala 6 stimuliranih i 3 prirodnjaka. Skoro pa 41.godina, tako da nemam ni kad vise. Ja se stvarno nemam sta vise zavaravat. Ali ti sigurno imas kvalitetne stanice cim su dosle do FET-a, a kvalitetna stanica moze izvuc los spermij.
Angribird, tako i moj….kaze nema veze, opet cemo. Ali ja stvarno ne mogu vise niti vidim smisla vise. Napravila sam sve sto sam mogla i stanice su i dalje ocajne. Od 06/2019 sam napucala 6 stimuliranih i 3 prirodnjaka. Skoro pa 41.godina, tako da nemam ni kad vise. Ja se stvarno nemam sta vise zavaravat. Ali ti sigurno imas kvalitetne stanice cim su dosle do FET-a, a kvalitetna stanica moze izvuc los spermij.
I nisam baš mlada 36g a jajnici kao da sam u 40ima. Slazem se tu sa nekim tko je napisao da ne odustaje sve dok se ima sta izvlačiti iz jajnika. I tako bi trebali svi, pa i ti😁. Samo sto sam ja takav lik koji inace misli crno i još u zadnjh godinu dana mi se sve nešto naopako događa i cesto pomislim kako nemam snage vise
Postupak nam je propao zbog lošeg papa testa, biopsijom potvrđen cin1. Sad mi predstoji čekanje od 4 mj. do novo papa testa i eventualno ponovo biopsija pa vidjeti gdje smo i što dalje… A taman sam pilulama dovela endometriozu pod kontrolu, sredila tsh i donekle popravili spermiogram🤦♀️.
Eto, čitam vas iz prikrajka i veselim se vašim plusićima, betama i bebicama ❤️❤️❤️
Bok Amaranta,
Za CIN I ti preporucujem mjesavinu caja i ulje koje radi dr. Ksenija Krajina Pokupec. Ja sam prije 7 godina imala CIN 3, nakon biopsije sam pila njene cajeve i vec mi je prva papa bila uredna. Prije 2 god sam opet imala CIN, uzimala sam njenu mjesavinu cajeva i takodjer nakon 4 mjeseca nestala je upala.
S obzirom da je kod tebe u pitanju CIN 1 vjerujem da bi ti caj i ulje brzo pomogli. Ja imam hashimoto i hipotireozu i pijem euthyrox, a i sumnju na endometriozu. Dok sam pila taj caj bolovi tijekom menge su bili manji.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Angribird, tako i moj….kaze nema veze, opet cemo. Ali ja stvarno ne mogu vise niti vidim smisla vise. Napravila sam sve sto sam mogla i stanice su i dalje ocajne. Od 06/2019 sam napucala 6 stimuliranih i 3 prirodnjaka. Skoro pa 41.godina, tako da nemam ni kad vise. Ja se stvarno nemam sta vise zavaravat. Ali ti sigurno imas kvalitetne stanice cim su dosle do FET-a, a kvalitetna stanica moze izvuc los spermij.
A i Šuputica ima 41g i eno trudna. Tko kaže da nije mpo, prije da je nego da nije😅
Bozma sta kenjkaš ti da se nemaš šta više zavaravat.. ajde pozitiva, skupi snage ima još toga u tebi sigurna sam.. I nema odustajanja i bolje je što naši MM ne pričaju s nama ...samo bi nam dalo oduška..jer što više pričaš zabrinuto toneš u taj osjećaj... A svako od nas potone kad tad..bitno je da digneš glavu i sama znaš da je dovoljna jedna i da su čuda moguća i događaju se -..vidili smo svi na forumu milion čuda, sad samo čekamo tvoje <3
Bilo bi dobri da je Šuputica mpo trudnica, pa da malo razbije u javnosti predrasude i iluzije da se u potpomognutoj stvaraju mali alieni u epruvetama. 😎 Mada, teško s ovak primitivnim narodom kak smo mi.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Bilo bi dobri da je Šuputica mpo trudnica, pa da malo razbije u javnosti predrasude i iluzije da se u potpomognutoj stvaraju mali alieni u epruvetama. 😎 Mada, teško s ovak primitivnim narodom kak smo mi.
Možeš mislit kako je meni kad mi je mama rekla da me ne podržava da se tako većinom rađaju bolesna djeca...
Zanoula, jel ti onda takva proteinska prehrana pomogla kod hipera? I jesi li bila doma ili u bolnici? Ili si to dogovorila sa svojim MPO doktorom.
Deoria, prije bih rekla da nije odmogla ova prehrana, simptomi ne nestanu, svaki put poslije jela mislim da ću se rasprsnut, a pojedem malo. Mislim da bih sa normalnom prehranom situacija bila zaista puno gora. U petak sam imala aspiraciju, a u subotu i jučer radni vikend. Sad sam si uzela 2 dana bolovanja da se odmorim. Moj Dr rekao da se javim u slučaju povraćanja, tamne mokraće i ukoliko ću imati poteškoća kod disanja.
👰38god🤵42god (5g pokušavanja)
JA: PCOS, hipotireoza pod kontrolom MM: oligoasthenoteratozoospermia
1. postupak u IVF centru u Ateni, Gonal 150, Cetrotide, Ovitrelle. Oplođeno 26 js, 5. dan 3 blastociste koje su smrznut zbog srednje hiperstimulacije jajnika. FET-U u 12. mj.
angribird to sam i ja rekla, ali onda sam se sjetila da je ostala trudna praktički u lockdownu, klinike nisu radile mpo niti se išlo preko granice. Meni je frendica prirodno ostala trudna s 42, a druga poznanica s 45. To su žene bez zdravstvenih tegoba😅
Imam prijateljicu koja im 45 i ne odustaje, ali prirodno. O IVF ni ne razmislja jer bit ce, i toliko je pozitivna i stalno ima neke primjere o nekim zenama koje su rodile blizance u 50-toj, pa 48-moj....pa me uvjerava da je to prirodna trudnoca. Pocelo me to tako nervirat...kao prvo, te zene imaju djecu od prije, vec su radjale i nisu zelile trudnocu niti su razmisljale o tome, da jesu ne bi im se nikad desilo, a drugo, te price su mi u rangu prica: znas cula sam price da je neki tamo u drugom dijelu Hrvatske dobio miljone na lotu. Vjerujem ja da se moze zatrudnit u 50-toj kao sto vjerujem da tu i tamo netko dobije jack pot, samo sam svjesna toga kako su male sanse da se to bas meni desi.
Nakon obavljenog uzv, rez su sljedeci:
Desno 9, 8, 8, 6 mm
Lijevo 11, 10, 8 mm
Endometrij 6.9 mm
S obzirom da mi je ovo prvi uzv i prvi postupak, ne znam sto to znaci.
Samo da nije ko u Černobilu, not great, not terrible 🤣
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji