Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    07. Listopad 2020. 22:48

Hvala Tuma, transfer bio 30.9., a dan za betu je 13.10.
    Znači prvi uzv je kod njih normalan... ne znam kak će na to reagirat moj ginekolog jer mi nigdje ne piše doći na taj uzv pa će imat ideje čemu kad to može on i ne dat mi uputnicu... on inače smatra da se nakon uspješnih zahvata/operacija i sl.ide specijalistima (ako oni tako kažu) da im se nešt odnese... inače je ok, ali trebalo mu dugo da me šalje nekud dalje, smatrao je da on može sve riješit klomifenima i da on vidi da su moji jajovodi ok (a nisu bili)... 
    čestitke svim ženicama s plusićima i velikim betama, a naravno i srcekima na uzv 🥰

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

• Piky
    07. Listopad 2020. 22:53

Tuma

anavi985

Bok cure! Povremeno prolistam ovaj forum i svaka čast na aktivnosti i pozitivi koji širite!!!
    Pogotovo jer vidim da ima pozitivnih rezultata postupaka na vv.
    Ja sam trenutno u čekanju bete (još cca tjedan dana) nakon 2.ivf na vv. Vraćena 1 blastica (punkcijom nakon puregona, cetrocide i štoperice dobivene 4 stanice, sve oplođene, ali se prestale 3 razvijat nakon 2./3.dana).
    Nikakvog krvaruckanja nije bilo u periodu kad bi trebala biti implantacija, iako znam da to nije obevezno, ali nadam se ovaj put pozitivnoj beti (sanjam vec nalaz).
    Pitanjce: dr.nakon transfera mi rekao doći na prvi uzv k njima u slučaju pozitivne bete… to kod njih ide inače tako ili je nešto novo? Nakon prvog postupka u srpnju mi to nije rečeno…

Pozdrav i dobrodošla 😊 i odmah otišla 😊 kada su ti rekli vaditi betu? Kad je bio transfer? Ja sam na VV i nisam imala krvarenje, a beta je bila pozitivna 😊 prvi uzv sam kod njih obavila, kao i vađenje bete, a drugi idem sutra privatno obaviti. Rekli su mi ako sve bude oke sutra da više ne moram dolaziti kod njih nego im se samo javiti kad rodim ❤

Koji dan od punkcije ili transfera si imala uzv na vv ili u kojem tjednu trudnoće?? Ja idem sutra na prvi uzv a meni je 5+1

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

Tuma
    07. Listopad 2020. 23:05

anavi985

Znači prvi uzv je kod njih normalan… ne znam kak će na to reagirat moj ginekolog jer mi nigdje ne piše doći na taj uzv pa će imat ideje čemu kad to može on i ne dat mi uputnicu… on inače smatra da se nakon uspješnih zahvata/operacija i sl.ide specijalistima (ako oni tako kažu) da im se nešt odnese… inače je ok, ali trebalo mu dugo da me šalje nekud dalje, smatrao je da on može sve riješit klomifenima i da on vidi da su moji jajovodi ok (a nisu bili)…
    čestitke svim ženicama s plusićima i velikim betama, a naravno i srcekima na uzv 🥰

Pa ti već možeš pisnuti test😊🤞🙏 ili čekaš do bete? Ma pusti ti kaj će on reći, reci da si dobila takve upute i to je to. Sretno 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    07. Listopad 2020. 23:06

Piky

Tuma

anavi985

Bok cure! Povremeno prolistam ovaj forum i svaka čast na aktivnosti i pozitivi koji širite!!!
    Pogotovo jer vidim da ima pozitivnih rezultata postupaka na vv.
    Ja sam trenutno u čekanju bete (još cca tjedan dana) nakon 2.ivf na vv. Vraćena 1 blastica (punkcijom nakon puregona, cetrocide i štoperice dobivene 4 stanice, sve oplođene, ali se prestale 3 razvijat nakon 2./3.dana).
    Nikakvog krvaruckanja nije bilo u periodu kad bi trebala biti implantacija, iako znam da to nije obevezno, ali nadam se ovaj put pozitivnoj beti (sanjam vec nalaz).
    Pitanjce: dr.nakon transfera mi rekao doći na prvi uzv k njima u slučaju pozitivne bete… to kod njih ide inače tako ili je nešto novo? Nakon prvog postupka u srpnju mi to nije rečeno…

Pozdrav i dobrodošla 😊 i odmah otišla 😊 kada su ti rekli vaditi betu? Kad je bio transfer? Ja sam na VV i nisam imala krvarenje, a beta je bila pozitivna 😊 prvi uzv sam kod njih obavila, kao i vađenje bete, a drugi idem sutra privatno obaviti. Rekli su mi ako sve bude oke sutra da više ne moram dolaziti kod njih nego im se samo javiti kad rodim ❤

Koji dan od punkcije ili transfera si imala uzv na vv ili u kojem tjednu trudnoće?? Ja idem sutra na prvi uzv a meni je 5+1

isto na 5+1. Vidjela se gestacijska i inicijalna zumanjcana 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Anavi985
    07. Listopad 2020. 23:25

Tuma

anavi985

Znači prvi uzv je kod njih normalan… ne znam kak će na to reagirat moj ginekolog jer mi nigdje ne piše doći na taj uzv pa će imat ideje čemu kad to može on i ne dat mi uputnicu… on inače smatra da se nakon uspješnih zahvata/operacija i sl.ide specijalistima (ako oni tako kažu) da im se nešt odnese… inače je ok, ali trebalo mu dugo da me šalje nekud dalje, smatrao je da on može sve riješit klomifenima i da on vidi da su moji jajovodi ok (a nisu bili)…

Pa ti već možeš pisnuti test😊🤞🙏 ili čekaš do bete? Ma pusti ti kaj će on reći, reci da si dobila takve upute i to je to. Sretno 😊

Ma neću još pišnut sigurno barem do vikenda, bojim se 😉 al ne znam hoću li izdržat da ne pišnem prije bete.. za prvi uzv mi treba uputnica, jel tako?

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    08. Listopad 2020. 00:09

Ja sam danas bila toliko ocajna da sam htela sve da stopiram, prekinem i kako mi bog da. 
    Doktor koji je ljut kad mu se postave pitanja, kao da sam ja nekad u zivotu ovo radila, nikad, prvi mi je put.
    Ljut od pocetka jer sam naglasila da zelim da radim čitav proces u bolnici kod njega a ne privatno (s tim sto je i za bolnicu rekao svoju tarifu 650e) . Nista ne objasnjava, a ja čitam forum da vidim sta vi ostale cure radite i sta me čeka.
    U petak ujutro idem na treci ultrazvuk i test na Covid
    Koliko vidim na papiru i kod mene pise ICSI. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• kju
    08. Listopad 2020. 05:40

TiredIvy

kju

Tiredivy da li ima kakvih novosti iz praga??

Sutra ujutru (12. dan ciklusa) imam ultrazvuk da vidimo kakvo je stanje. Ja se i dalje malo plašim da sam zakasnila sa cetrotidom i da nije možda bila ovulacija zbog tog velikog folikula, ali znacu tek sutra. I da vidimo da li su mali folikuli porasli. Po prethodnim procesima (imala sam ih 5) skoro da sam sigurna da su maleni stigli (uvek se kod mene jako ubrzaju na kraju). Držite mi fige. Malo sam nervozna moram priznati

Mislimo na tebe i cekamo da se javis sa dobrim vjestima!!🥰

• more2309
    08. Listopad 2020. 06:36

Vekolina, Anavi dobro nam dosle cure i sto prije osvojile pobijedu i ovoj borbi🍀🍀🤞🤞🙏🙏. Oko endometrioze ti ne znam dat savjet jer nemam s tim problema, a citajuci Nikitinu pricu, mogu samo reci hvala Bogu sto nemam, stvarno je strasno kroz sto zene prolaze radi nje ☹🙁😣. Sto se tice doktora, ja sam kod dr. Lucingera i ja sam za sada zadovoljna, ali to je sve individualno i ima cura kojima on nikako nije sjeo. Mislim da ti je najbolje napraviti listu koji doktori ti dolaze u obzir i otici kod njih na konzultacije, pa vidjeti tko ima kakav stav prema tvom problemu i koliko imaju iskustva sa takvim slucajevima jer tvoj problem nije bas macji kasalj, a i vidjet ces tko ce ti od njih "sjest" i tko ce ti ulit povjerenje.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    08. Listopad 2020. 06:37

TiredIvy sretno i drzim fige 🤞🤞🍀🍀🙏🙏🙏! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Listopad 2020. 06:50

Tanja79

Ja sam danas bila toliko ocajna da sam htela sve da stopiram, prekinem i kako mi bog da.
    Doktor koji je ljut kad mu se postave pitanja, kao da sam ja nekad u zivotu ovo radila, nikad, prvi mi je put.
    Ljut od pocetka jer sam naglasila da zelim da radim čitav proces u bolnici kod njega a ne privatno (s tim sto je i za bolnicu rekao svoju tarifu 650e) . Nista ne objasnjava, a ja čitam forum da vidim sta vi ostale cure radite i sta me čeka.
    U petak ujutro idem na treci ultrazvuk i test na Covid
    Koliko vidim na papiru i kod mene pise ICSI.

Tanja79, razumijem ljutnju i inat. ALI - ovo ne radiš radi glupog doktora i njemu je svejedno na kraju priče hoćeš li ti nastaviti ili ne. Ovo radiš radi svoje bebice koja tamo negdje čeka da joj mama omogući da dođe.
    Tako da... nema predaje, idemo dalje. A ako kojim slučajem ovaj put ne upali (a upalit će!!!), mijenjat ćeš doktora. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.