Hej ženice, pošto smo u istoj kaši zanima me kako na poslu 'sakrit' sta se odvija... To jest da li tijekom postupka uzimate koji dan bolovanja ili kako to ide kod vas? Ja krecem u prvi postupak i citam to oticanje i hiper i ostale nuspojave pa se brinem kako cu raditi takva (jako morma bit skoncentrirana na poslu) pa sad ako mi ginica da koji dan da dosjem k sebi ne bi volila da da pod pravom šifrom.. U biti me zanoma ima li tko slicnu situaciju i kako je rjesavao.. Jer ja nemam na neodredjeno ugovor pa ne bi htjela da saznaju i da to utjece da mi slucajno radi toga ne produze
Doznaka di bude občno A0 ili kak se vise oznacava. Ne pise ti na doznaci, a koju moras donijeti poslodavcu, nikakva šifra! 😉
Moji nista ne znaju vec godinu i pol dana 🤪 Migrene, upala grla, pretrage za štitnjaču.
Uvijek nesto tako kazem, ako radoznale babe pitaju. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Doznaka di bude občno A0 ili kak se vise oznacava. Ne pise ti na doznaci, a koju moras donijeti poslodavcu, nikakva šifra! 😉
Moji nista ne znaju vec godinu i pol dana 🤪 Migrene, upala grla, pretrage za štitnjaču.
Uvijek nesto tako kazem, ako radoznale babe pitaju. 😉
Ajme nisam to znala.. Bas me bilo toga strah, hvala 😊
Lucija i Samara veselim se vašim betama sutra😊
Ako ima ovdje cura sa iskustvom u poliklinici BetaPlus, molila bih da mi ih napiše. Vidim da imaju neke novitete u odabiru blastocisti, pa si mislim dal' su i ostalim stvarima napredni?
Razmišljam o Betaplusu i IVF poliklinici (Šimunić) u koje bih se pokušala upisati preko HZZO-a za slučaj da se u Petrovoj nešto krene odgađati zbog korone i slično. Imaju li mogućnost anestezije i sl.?
Petrova mi je zasada No.1., ali eto, čisto kao neki backup plan da imam kad mi tijelo bude sposobno za novi postupak.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucijai Samaraveselim se vašim betama sutra😊
Ako ima ovdje cura sa iskustvom u poliklinici BetaPlus, molila bih da mi ih napiše. Vidim da imaju neke novitete u odabiru blastocisti, pa si mislim dal' su i ostalim stvarima napredni?
Razmišljam o Betaplusu i IVF poliklinici (Šimunić) u koje bih se pokušala upisati preko HZZO-a za slučaj da se u Petrovoj nešto krene odgađati zbog korone i slično. Imaju li mogućnost anestezije i sl.?
Petrova mi je zasada No.1., ali eto, čisto kao neki backup plan da imam kad mi tijelo bude sposobno za novi postupak.
U IVF ti daju koktel lijekova intravenozno(ako sam pravilno napisala), nema anestezije. Ali ja stvarnoooo nisam nista osjetila, a imala sam poprilican broj js. Ja bi ti toplo preporucila(naravno, na tebi je) da pokusas kod njih! Stvarno se sve puno brze rjesava neg u bolnici i maksimalno ti se prilagodavaju... i na transfer ne moras doc punog mjehura 😂😂(ako si citala postove od danas, to je bila aktualna tema).
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Haha vidjela sam da, ja sam se popiškila čim smo došli u ZG, kupila 0.5l vode i pijuckala do bolnice.. dok sam došla do transfera taman je bio pun mjehur jer ja idem inače svako malo! A na tu ideju sam došla jer je netko tu na forumu prije to savjetovao😀
To su vrlo važne informacije i taktike!😀
Znam za tebe da si bila tamo, zato sam ih iskreno i uzela u obzir! 😉 Znači nisi dugo čekala za postupak? A da li su ti priznali nalaze od prije ili si nove morala raditi?
Budem razmislila još koji dan, pa se naručila kod jednih od njih na konzultacije!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Haha vidjela sam da, ja sam se popiškila čim smo došli u ZG, kupila 0.5l vode i pijuckala do bolnice.. dok sam došla do transfera taman je bio pun mjehur jer ja idem inače svako malo! A na tu ideju sam došla jer je netko tu na forumu prije to savjetovao😀
To su vrlo važne informacije i taktike!😀
Znam za tebe da si bila tamo, zato sam ih iskreno i uzela u obzir! 😉 Znači nisi dugo čekala za postupak? A da li su ti priznali nalaze od prije ili si nove morala raditi?
Budem razmislila još koji dan, pa se naručila kod jednih od njih na konzultacije!
E, sad, posto je meni bio prvi MPO, dali su mi popis svih nalaza koje trebaju... Papu, uvz i briseve sam imala od svog gin.(brisevi su mi bili skoro godinu dana stari i to priznaju), spermiogram smo isto donijeli(nije radjen kod njih, mislim da isto ne smije biti stariji od 6 mjeseci), a rh i krvnu grupu sam isla radit jer to nisam imala. Bila sam na konzultacijama i cekali smo mengu i krenuli s terapijom... Dakle, u roku od 2 tjedna ja sam vec bila u postupku! Zato kad citam koliko to sve traje, moje je bilo stvarno brzo! I stvarno ih svima preporucam jer sam se uvjerila(a i u razgovoru sa drugim curama) da su stvarno strucni i najbitnije, nisi kao na traci! Nema neljubaznosti, nema izderavanja, nema zivcanoce! A isto rade preko HZZOa tako da se stvarno isplati pokusat...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Curke koje vadite betu sutra, sreeeetno 🥳🤞
AuroraB ja upravo čekam na konzultacije u Ivf poliklinici pa ti mogu reći iskustvo kad odradimo.
Ruska1986 i LucyLou su me ohrabrile da sam donijela dobru odluku, vidjet ćemo.
I da, info sa praznim mjehurom prije transfera je isto dobra vijest, ne mogu si zamislit ovo s punim 🤦♀️
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
A i Simunic je devedesetih prvi napravio IVF, tako da nema dvojbe o sposobnosti i znanju. I, sta je meni super, uopce me nije planirao za inseminaciju jer kaze da je to njemu gubljenje vremena, obzirom da je uspjesnot 8%. Mozda kada dodje neko ko ima 20 godina, ali ako si vec preko 30, smatra da ne treba gubiti vrijeme.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Curke koje vadite betu sutra, sreeeetno 🥳🤞
AuroraB ja upravo čekam na konzultacije u Ivf poliklinici pa ti mogu reći iskustvo kad odradimo.
Ruska1986 i LucyLou su me ohrabrile da sam donijela dobru odluku, vidjet ćemo.
I da, info sa praznim mjehurom prije transfera je isto dobra vijest, ne mogu si zamislit ovo s punim 🤦♀️
Eto, nadam se da ces imati jednake dojmove kao i ja! Jedva cekam da nam javis.. kada ides? I cure, dostupni su stalno! U bilo koje doba dana ili noci, uvijek je netko dostupan!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji