Eto, nadam se da ces imati jednake dojmove kao i ja! Jedva cekam da nam javis.. kada ides? I cure, dostupni su stalno! U bilo koje doba dana ili noci, uvijek je netko dostupan!
Budem javila definitivno, u petak.
A vidjet ćemo, zbilja si mislim da nakon 4 neuspješna ivf-a nema smisla za inseminacije,ali kako bude.
Vezano za nalaze,imam hrpu svega,pa ćemo vidjet ako što još bude trebalo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
A i Simunic je devedesetih prvi napravio IVF, tako da nema dvojbe o sposobnosti i znanju. I, sta je meni super, uopce me nije planirao za inseminaciju jer kaze da je to njemu gubljenje vremena, obzirom da je uspjesnot 8%. Mozda kada dodje neko ko ima 20 godina, ali ako si vec preko 30, smatra da ne treba gubiti vrijeme.
Da da, to je meni bilo super i kod moje dr. u Petrovoj, rekla.je da se može to i prirodno srediti, ali da nema smisla gubiti vrijeme jer su šanse male... realno i za popravak spermiograma treba vremena, kao i što su inseminacije sa slabom uspješnosti.
Poslala sam im mail u nedjelju ujutro (IVF), nisu još odgovorili... nije mi sad hitno, jer čekamo termin za supruga u Vuk Vrhovcu za novi spermiogram, hormone i inzulin.. Pa sam mislila kad tamo dobijemo termin, da isti dan odemo i na konuktacije gdje se odlučimo... Ali ni s VV još nema odgovora.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Konuktacije👍👍🤣 Konzultacije🙂
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Eto, nadam se da ces imati jednake dojmove kao i ja! Jedva cekam da nam javis.. kada ides? I cure, dostupni su stalno! U bilo koje doba dana ili noci, uvijek je netko dostupan!
Budem javila definitivno, u petak.
A vidjet ćemo, zbilja si mislim da nakon 4 neuspješna ivf-a nema smisla za inseminacije,ali kako bude.
Vezano za nalaze,imam hrpu svega,pa ćemo vidjet ako što još bude trebalo.
Javi onda svakako👍
Hahah svima sam traume napravila od mjehura. Al ne brinite ljudi vjerojatnije je da ja nisam dobro nagodila količinu vode nego da je tolki problem doć kako triba hahah. Evo ja još mokrim ovo od jutros 😂
Ugl sritno svimaaa, baš se nadam sutra lipim betama i da će se nastavit dobar niz. I vidim da imamo općenito u hrv skroz dobre mpo doktore, dosta vas je zadovoljno svojim, nadam se da će nam urodit plodom svima šta prije i da će se i statistike popravit. A za konkretno inseminaciju, tu mislim da nema pomoći u statistici, nez koja je korist od nje osim ako se radi o problemu žene s cerviksom pa eto njega prođu kateterom. Znam da kad smo probali nju, muž mi je reka pa ček problem je šta nemaš stanica, ako misliš da sad imaš, šta ne bi mi spavali haha
Tako da sam za drugi pokušaj ja isto tražila ivf, nek imam malo godina, ne da mi se gubit vrime. Tada sam pročitala sve žive forume na temu inseminacija i nez jel 5 žena tako zatrudnilo.
E ako se sjene na testu mogu vidit već 7dpt 5dnevnog, onda bi i beta taj dan tribala bit bar veća od 10-15. Znači i po njoj bi se moglo vidit jel ok. I normalno je lagano probadanje pretpostavljam, mislim do jutros sam osjećala još uvik lagano sve doli od punkcije, u međuvremenu sam 5 puta rastegla mjehur i povećala mu kapacitet za jedno 20 posto 😂😂 i bia je transfer, moram nešto osjećat. Ne želim odma počet tražit simptome haha, al šta ću, mozak sam traži ima li šta. A i muka mi je poprilično, al od danas pijem uz folacin i aspirin i decortin, plus utrići stalno pa nikakvo čudo da mi je muka. Imala sam i jedan proljev haha al prije nego se poveselim jer je on posta vodeći simptom trudnoće na forumu haha promislila sam da sam vjerojatno isprala crijeva danas s ona 3 litra vode 😂
Evo javljam da mi je beta 1104 😍😍 nemogu sebi doc od soka bez obzira na pozitivne testove 😳😳
Bravo ooo... Čestitam, predivno. 😍😍😍
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
E ako se sjene na testu mogu vidit već 7dpt 5dnevnog, onda bi i beta taj dan tribala bit bar veća od 10-15. Znači i po njoj bi se moglo vidit jel ok. I normalno je lagano probadanje pretpostavljam, mislim do jutros sam osjećala još uvik lagano sve doli od punkcije, u međuvremenu sam 5 puta rastegla mjehur i povećala mu kapacitet za jedno 20 posto 😂😂 i bia je transfer, moram nešto osjećat. Ne želim odma počet tražit simptome haha, al šta ću, mozak sam traži ima li šta. A i muka mi je poprilično, al od danas pijem uz folacin i aspirin i decortin, plus utrići stalno pa nikakvo čudo da mi je muka. Imala sam i jedan proljev haha al prije nego se poveselim jer je on posta vodeći simptom trudnoće na forumu haha promislila sam da sam vjerojatno isprala crijeva danas s ona 3 litra vode 😂
Sve je to normalno nakon transfera! I probadanje i zatezanje i osjecaj kao da ces dobit svaki tren... 🙂 ali se nadamo da neces! 🤞
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
A i Simunic je devedesetih prvi napravio IVF, tako da nema dvojbe o sposobnosti i znanju. I, sta je meni super, uopce me nije planirao za inseminaciju jer kaze da je to njemu gubljenje vremena, obzirom da je uspjesnot 8%. Mozda kada dodje neko ko ima 20 godina, ali ako si vec preko 30, smatra da ne treba gubiti vrijeme.
Da da, to je meni bilo super i kod moje dr. u Petrovoj, rekla.je da se može to i prirodno srediti, ali da nema smisla gubiti vrijeme jer su šanse male… realno i za popravak spermiograma treba vremena, kao i što su inseminacije sa slabom uspješnosti.
Poslala sam im mail u nedjelju ujutro (IVF), nisu još odgovorili… nije mi sad hitno, jer čekamo termin za supruga u Vuk Vrhovcu za novi spermiogram, hormone i inzulin.. Pa sam mislila kad tamo dobijemo termin, da isti dan odemo i na konuktacije gdje se odlučimo… Ali ni s VV još nema odgovora.
AuroraB, ja za sada jos nisam uspjela ostvariti trudnocu ali imam samo rijeci hvale za cijeli tim u Poliklinici IVF, zbilja su sjajni. Ja sam u postupak krenula odmah nakon prvih konzultacija, cekanja nije bilo i tako je evo cijelo vrijeme, svi ti se maksimalno posvete i uvijek su dostupni za bilo kakve dodatne informacije...I ako se ne varam, oni usko suradjuju s Petrovom...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Uspoređujem uspješnost IVF-a i Beteplus prema MPO registru iz 2017. god.,
IVF Šimunić ima sveukupno veću uspješnost (5% više) gledajući broj živo rođene djece naspram broj odrađenih postupaka.
Betaplus ima bolje rezultate iz odrađenih FET-ova, znači da vjerojatno imaju bolje uvjete za smrzavanje embrija. Također više rade sa starijim pacijenticama.
Teško mi je sad tu donesti neki zaključak, jer meni bi bilo draže da imam stanica za FET nego da moram opet prolaziti postupak, ali džabe i smrznuti embriji, ako u konačnici nisu donesli bolje rezultate u smislu broja uspješno ostvarenih trudnoća i poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji